Orbán Viktornak a lakossághoz intézett eddigi levelei nem tartalmaztak személyes megszólítást. A Coca-Colával közös kampányban ez végre változhat.

viktor-cola.jpg

Orbán Viktor újabb levelet küld a lakosságnak a túlzottdeficit-eljárás megszüntetéséről, ám ennek a levélnek a megszólítása – hála a Coca-Colának – végre személyes lehet. A postaládájából hamarosan mindenki a Kedves Máté, Kedves Gábor, Kedves Partyarcok, Kedves Főnök, stb. megszólítású levelet veheti ki.

És ha ez nem lenne elég, a nagyobb bevásárlóközpontokban és a nemzeti dohányboltokban a Coca-Cola bármilyen tetszőleges, névre szóló levelet elkészít. Ha az ötlet bejön, akkor az egyéniesítést kiterjesztik a 2014-es választások szavazólapjaira is: a Fidesz, MSZP, Együtt2014, KDNP, Jobbik és egyéb pártnevek mellett szavazhatunk Mátéra, Viktorra, Ferencre, sőt, akár DJ-re is.

9 KOMMENT

  1. @Szomjas Gödény: Huuu de kíváncsi vagy! Mit szívnak ? Jó lenne tudni mi … Te mit szívsz? Szegény Inka mindent amit a Törpe kitalált, de ezt szívja az ország is …..
    …. mert gyáva népnek a Törpe találja ki még azt is hogy mit szívjon!!!!
    Ilyenek ezek a Törpék pénzt s energiát nem sajnálva találja ki mit szívjon a jóságos Dinkainka, ornagy,Buga.Jakab,Szomjas Gödény és a többi …
    …. hogy a Törpe neve legyen …….

  2. @Szomjas Gödény: elképestő… hogy néz ki ez a redvás varacskos disznó, dakota….

    vagy így kell inni a kóllááát? én még nem nagon ittam, max szókekólát (narancs üdítő)

    de láttam már embereket kóláát inni… azok nem így itták…
    ez a kövér disznó leginkább egy POCOK hoz hasonlít…
    aki a pofájába gyűjti télre az ingyen kóóólááát… elképesztő hányadék…

  3. A képen látható pillanatban azért összeütném a két pofazacskóját – persze csak a hátulról – ha elótte állna mondjuk (Úristen a bőség zavara) Bakondi, Pintér és Kósa.