A Szegedi Szabadtéri Színpad élén történ változások ellenére is lesz István, a király nyáron Alföldi Róbert rendezésében. 

201302_alfoldi.jpg

Az MMA és az EMMI közösen nevezett ki kormánybiztost a darab rendezésére, Koltay Gábor személyében, aki a rendező Alföldi Róbertet rendezi majd. „Minket nem érdekel, hogy a Szörényi Levente mit gondol, mi azért vagyunk, hogy gondolkodjunk helyette is” – érvelt Fekete György, az MMA elnöke a kinevezés kapcsán. 

A kormánybiztos feladata természetesen nem az esetleges homoszexuális témák bekerülésének megakadályozása, vagy a nem pozitív kicsengésű jelenetek kihúzása lesz, hanem ezek arányainak helyes mértékben való meghatározása – áll a rovásírásos közleményben, amelyet olyan értelmiségiek írtak alá, mint bárki. 

8 KOMMENT

  1. Koppány felnégyelését át kell írni száműzetésre Szibériába, hogy ne legyen túl véres a jelenet, de érezzük a jó kis bosszút. A talpnyalókat István nem elkergetni fogja, hanem megjutalmazni, mert tanulság is kell bele. Réka nem akarja megakadályozni az összecsapást, mert a nőknek a konyhában a helyük, és ne szóljanak bele a férfiak dolgába.

  2. @legeslegujabbkor: A Békemenet civiljeji legyőzika Kopcsány komenisstájit, mijután Asztrovics pátriárka megálgyaja kétharmaddala zősejink véres mintacövekjét. Kerényi mankóján táncolva hallucinál alaptörvény-illusztrácijókat.