bush-bono.jpgAz Alkotmánybíróság által megsemmisített család fogalom miatt egyre több jogértelmezési gond merül fel. A KDNP tüntetésén kifejtettek szerint akár férfi is házasodhat állattal.

Jogi szakértőink szerint a helyzet zavaros, de több alapvető következtetés is levonható. Kettőnél több személy együttélése vagy házassága egyelőre semmiképpen nem minősülhet családnak, ahogy két család házassága sem. Egy heteró és egy ellentétes nemű állat kapcsolata sem képezhet családot, ahogy két ellentétes nemű állat sem család, még ha annak is tűnnek. Anya és fia, illetve apa és lánya házassága is bűncselekmény, nem pedig család, ahogy tárgyak és emberek kapcsolata is inkább praktikus, semmint családjogi kérdés. A fogalmak és emberek szoros kapcsolata, amilyen például a miniszterelnök és a Nemzeti Együttműködés között fennálló reláció, bár nem család, de legalább olyan értékes.

Ha szigorúan nézzük a KDNP követeléseit, akkor szinte biztos, hogy melegek heterókkal sem házasodhatnak, ahogy az is bizonyos, hogy az igen feltétele az ellentétes nem. Ennek megfelelően mivel nincsen család jelen pillanatban, családon belüli erőszakról sem beszélhetünk, ami viszont jó hír a kereszténydemokratáknak.

36 KOMMENT

  1. “két ellentétes nemű állat sem család” ezt tokeletesen ertem, de mi van az utodokkal? oket kell regisztralni? egyaltalan ezek az utodok leteznek a NER es/vagy a KDNP szerint?

  2. Helyreigazítás: A Hírcsárda teljesen félreérthetően magyarázta Nem.Egy.Működő Rendszerünk családfogalmát, mikor azt írta, hogy “az igen feltétele az ellentétes nem”. Pedig de igen!

  3. Hoffman Rózsa, és Semjén Zsolt, a Pedagógus Életpályamodell Bevezetésének Ünnepére rendezett nyilvános eretnekégetésen, ma, este 12 órakor, a Kossúth téren, személyesen lobbantja lángra Gipsz Piroska tanítónőt, aki alantas indokok által vezérelve, és a gonosz sugallatának kényszerében azt merészelte tanítani a reábízott ifjuságnak, hogy az emberi faj melegvérű!
    Ugyanitt, biológia tankönyvek égetésére várják a szervezők, a lelkes hozsannázó közönséget.
    Az est fénypontja:
    Matolcsi György, kézrátéttel gyógyítja a gazdaságot!

  4. Hajrá diákok, már nem csak rólatok van szó!
    A szebb, jobb, demokratikus Magyarországért is küzdötök!

    A sunyi fidesz a szánalmas békemenetet akarta bevetni ellenetek.
    A főszervező Bencsik, apján keresztül kapott is 23 millió forintot a pécsi fidesztől hálából!

    Hajrá magyarok, készüljünk a kormányváltásra, mert csak az a megoldás!

  5. @béla a görög:

    Hát, ahogy vesszük.

    Az öreg székely rajtakapja a lányát egy vibrátorral. Este ül az öreg a konyhában az asztalnál, az asztalon a vibrátor és két pohár bor.
    – Mit csinál, édesapám?
    – Hát csak megihatok tán egy pohár bort a vejemmel?

  6. 2014 januárjától bevezetik a hidegházasságot. Ez két már kihűlt tetem közötti kapcsolatot szentesít. A hidegházasság előnye, hogy a belőle származó utódok tudatosan, hideg fejjel döntenek a pályaválasztás és a családalapítás kérdésében, továbbá a már kihűlt tetemek nyugdíját az állam megspórolja.

  7. @dr. mesterseges szinezek:
    Viszont az egész ott bukik, hogy ha valaki megtagadja a saját nemét, akkor ugye az igen. Tehát, ebből következik, hogy ha egy fiú megtagadja a nemét, és egy lány megtagadja a nemét, akkor az két igen, a két igen pedig a matematika szabályai szerint egy nem. Vagyis egyneműek.
    Igen? Vagy nem?

  8. @Könnyen elkaptuk, uram!: ” a két igen pedig a matematika szabályai szerint egy nem.”

    Nono! 2 igen = 1 igen, tehát nem (1x)… azaz igen.

    Ettől függetlenül ha tavasszal egy méhcsaládba botlanál, el ne felejtsd közölni velük a jogi státuszukat! Majd egyszer, talán reménykedhetnek, ha kellő távolságban tartják a heréiket.

    És az a kérdés is foglalkozhat, hogy a hímnős csigák lehetnek-e házastársak.

    Mindazonáltal szintén BUÉK!

    Jut eszembe: február elején véget ér a Sárkány Éve és kezdődik a Kígyóé, szóval változás állhat be a Fidesz szóvivői posztján. Biztosan nem Szájer lesz az utód, ő eszembe sem jutna egy melegházasságos topicban.

  9. @dr. mesterseges szinezek: Számolni azt tudsz, legalább háromig, az meg elég.
    Csak a felsőbb összefüggéseket nem érted.
    Például hogy az elmúlt évek csökkenéséhez képest az idei csökkenés növekedés. Vagy hogy a negatív növekedés is növekedés.
    Némi szakirodalom, hogy képezd magad:
    M. György: Bevezetés az unortodox logarléc világába
    Vagy a National Geografic-on ment egy sorozat, ajánlom figyelmedbe, ahol M. György kereste a százalékszámítás ősi titkát.
    Az volt a címe, hogy “A százalékok kiismerhetetlen világa, avagy az IMF-től Japánig”
    A végső konklúzió az volt, hogy a piros pötty nem igényel százalékot, mert hiteltelen. Nem kell neki.