apple apokalipszis.jpgMégsem javítja ki az Apple a térképeit, mivel 22-étől már pontosak lesznek.

Bár az Apple eredetileg azt tervezte, hogy az Apple Maps-hez rontja a valóságot, az informatikai óriáscég most változtatott álláspontján, és meghagyják a térképet olyannak, amilyen most, viszont a következő frissítést december 22-én adják ki hozzá. Ennek az upgrade-nek az lesz az érdekessége, mint az iPhone 5-nek, hogy nem tartalmaz semmi újat, viszont ez már teljesen kompatibilis lesz a világvége utáni időszakkal.

Az összegyűrt utak, elcsúszott hidak mind meg fognak felelni a világ december 22-i állapotnak. Sajnos a térképünket túl gyorsan adtuk ki, ezért volt a félreértés, hogy térképeink rosszak. Azok jók, csak egy kicsit várni kell” – mondta el Tim Cook.

Arra a kérdésre, hogy mi lesz, ha mégsem jön a világvége, Tim Cook huncut mosollyal csak annyit mondott, hogy az Apple ilyen megalapozatlan hipotézisekkel nem foglalkozik, de szombattól nagy leárazások várhatók.

7 KOMMENT

  1. Az Apple központjában baromi nagy bulit szerveznek 21-én este 8 órától az armageddonig. Móka, játék, kacagás rekeszizomlázig. A buli jelmondata: “Eszem-(el)iszom”. Másnapi macskajaj kizárva.

  2. Még 48 óra, és kiderül, hogy a majáknak, vagy Nosztradamusznak van igaza.
    Esetleg bejön csirkebeles Matolcsy tündérország víziója, júniustól visszamenőleg.
    Ha nem, nyugi, egy hónapon belül újabb világvég, illeteve csodavárás indul,
    te meg csak higgyél, higgyél, higgyél.Erős váruk a te hited.