201210_baratsag.jpgA műszaki problémákat okozó cumik és óvszerek után egy jól működő Swinger-klubot is találtak a Barátság kőolajvezeték magyarországi szakaszán.

„Megnyitottam a kettes szűrőt Nyíregyen, amikor rám zuhant négy bégető kövér nő unikornis szarvval a fején, meg egy férfi, akinek strasszos pompom volt a lőcse végén!” – mondta Szilva László, karbantartó. Mint kiderült, a swinger-klubot alapvetően spórolási okokból alakították ki a vezetékben.„Így nem kellett síkosító, és ha fáklyás partit szerveztünk, elég volt egy szikra is” – meséli a „Dzsonholmsz31” fantázianevű résztvevő.

Állítja, a klub igazi különlegességét a vezetékben váratlanul felbukkanó meglepetésvendégek jelentették. Volt olyan, hogy a legforróbb 98 oktános szeánsz közepén becsúszott egy Franciaországba tartó mudzsahed fegyveres egység lóháton. Máskor pedig sísapkás csecsen terroristák és egy 15 ezer fős kínai kolónia folyt át a vendégeken. „A Nabucco megnyitásáig átköltözünk egy MOL finomítóba” – mondta „Dzsonholmsz31”, majd ivott 3 liter pakurát és elrohant Százhalombattára.

6 KOMMENT