big player gerendai.jpgJelzálogként ingatlant vagy személyautót is elfogad Gerendai Károly saját pénzintézete, ami a Costes étteremben található.

Ha például 2 éves futamidőre vesszük fel a hitelt (THM: 9,6%), akkor utána havi 690 forintos törlesztőrészletet kell fizetni. A hitel természetesen forintalapú.

Remélhetőleg sokan igényelik, így kihozható lesz nullszaldósra a fesztivál, és végre meg tudom venni azokat a Louis Vuitton párducmintás téli gumikat a Bentley-mre, amit már évek óta szeretnék” – mondta a fesztiváligazgató, Gerendei Károly.

A hitel mellé jár egy póló is “Hitelből bulizom” felirattal, egy ajándék Bakárdis koktélvödör, valamint egy belépő abba a légkondicionált sátorba, ahol az idei Balaton Sound VIP-részlegében készült videofelvételeket megnézni 60%-os kedvezménnyel.

19 KOMMENT

  1. oh, hogy mindíg megy a rinya, hogy “minden évben veszteséges a sziget” de valahogy azért nyitottunk egy mislencsilagos éttermet, meg tényleg lüifütón üléshuzatú rollszlivel járunk még a vizeldébe is… jó volt az írás, a kép meg egyenesen parádés 😀

  2. A jobb vesém esetleg ha autó és lakás nincs? Ha éppen senki nem vevő rá rittyenthetnek belőle valamit a Cortesnél Ángeliná Dzsolinak…

  3. Sőt, ha dupla árat fizetsz a mostani jegyért, akkor cserébe úgy tekintik, hogy az összes korábbi fesztiválon is kint voltál, illetve nem vernek agyon és dobnak a Dunába az első napon (a többi napon viszont vigyázni kell).

  4. Gerendai Károly saját pénzintézetének egyébként három pilléren nyugvó üzleti modellje van. Ezek a következők:
    – Hozz sok pénzt.
    – Egyedül gyere.
    – Ne üss vissza.

  5. Nemrég voltam Csehországban , Vizovicében a Masters of rock fesztiválon.A négynapos belépő csak kicsit drágább, mint a Sziget napibelépő, 60 Euro volt.A sátrazó helyre bármilyen kaját, piát vihetsz, nem vesznek el semmit, de nagyon nem érdemes, mert a sör 22 és 30 korona között van.Ez durván250 és 350 Ft. közötti ár ( magyar falusi kocsmai Arany ászok ár), ezért ott Staroprament, gambrinust , Budwaisert, radegastot meg még a jó ég tudja milyen söröket mérnek, az egy tál kaja pedig 400 és 900 Ft közötti áron van.Bent a fesztiválon, ami egy pálinka gyár területén van, 30 korona ( 350 ft.) egységesen a sör ára.A Pálinka 26 korona.Nicsenek verekedős biztonságiak, sőt, észre sem lehet venni őket.A hangulat baromi jó és békés.ja, Vizovice kb. 400 km. Budapesttől. Valahogy leszoktam a lehúzós, átbaszós magyar fesztiválokról.Akinek nincs igénye a stucc-stucc zenére, csak olyanra, amit emberek játszanak hangszerekkel, azoknak csak ajánlani tudom.Van ennek egy brutal-metal feszt verziója is, a Brutal Assault, hasonló árakkal.A belépő kicsit drágább ( 72 Euro), de nekem jobban tetsző zenekarok játszanak.