201207_orbimax.jpgLenyűgöző 3D látványvilág, sorround hangzás, hat méteres kormányfő: ezt ígéri a Beszéd című film.

Hétfőtől látható Magyarország valamennyi IMAX mozijában, vagyis az Aréna Plázában a Beszéd: az a tizenöt perces film, amelyet IMAX-technológiával készítettek, és minden eddiginél elsöprőbb élményt ad a kormányfőről.

„Valójában ez egy kiszivárogtatott felvétel, olyan szemfelnyitó jellegű felvétel, mint az öszödi beszéd, csak éppen nem hazugságokról szól, hanem az igazságról” – mondta el a HírCsárdának Giró-Szász András kormányszóvivő, hozzátéve: „Mikor a miniszterelnök úr Etyeken, a bevilágított stúdióban, greenbox előtt elmondta a beszédét, nem sejtettük, hogy egy többmillió forintos IMAX-kamera forog valahol a helyiségben. Ráadásul az utómunka is elég drága volt, úgyhogy egyáltalán nem bánjuk, hogy a felvétel kiszivárgott 24×18 méteres nagyságban

Aki tehát kíváncsi arra, hogyan hangzik a „Magyar emberek” kifejezés a kormányfő szájából, látogasson el az IMAX-be.

22 KOMMENT

  1. @trazz: Pont a megfelelő hosszúságú filmet, pardon FILMET választotta. 15 teljes perc(900 másodperc), csorbítatlan igazság és tény zuhatag. Az Ő szájából, szörránd és a többi… A Szado-MIZO tej a fasorban sincs ehhez képest…

  2. Nagyon vicces. Manapság a XXI. században már a tények sem elég meggyőzőek, nemhogy a süket duma és a mellébeszélés. Persze azért biztosan ezt is igényli valaki.

  3. @Adofizeto: naná, hogy kalóz, de a Gyorsnaszád kapitány, ellentengerkicsi azt is pillanatokon belül legyőzi…
    A 16:9 NEM képarány, hanem a Felcsút Labdarúgó Klub és a Világválogatott mérkőzésének eredménye, ami 24:18 is lehet! De a szerénység, az a betegség amiből nem bír kigyógyulni a mini. elnökük…

  4. bújtatott promóció ?
    folytatódni fog a Lie to me című sorozat ?
    vagy csak azért van ez így most itt csak nekünk, hogy nézzük végig gyorsan még egyszer az eddigi részeket, hogy ekkora méretű képen minden bizonnyal mindenki észlelni fogja a mikro arckifejezéseket.

    na jó , nem foly

  5. Dögöljekmeg, ha nem lenne teltház.
    Minimum annyian, mint az Operában azon az öntömjénezős Bástya-elvtársos bulin.

    De hogy a gójmotorosok pöffeszkednének az első sorban, Bayerzsocival, az is tuti.

  6. Van jobb: a Beszed c. film. A főszereplő ugyanaz. Csak ez folyamatosan (végtelenítve?) megy. Színes-szagos-térhatású; a néző szó szerint benne él.

    A cselekmény szerint az állam pénzt szed be a nézőtől. Ehhez változatos módszereket agyal ki. Gyengül a forint, ötletszerűen adózni kell, és oda kell adni az államnak a magánnyugdíj-megtakarításokat.

    Hatalmas siker: majdnem tízmillióan követik naponta.

    Sokakra akkora hatással van, hogy másik moziba járnak dolgozni, hogy kifizethessék a jegyet.