kozel_keleti_stewardess.jpgA cateringszolgáltatás kimaradása után több légitársaság az ételek mellett a stewardesseket is kénytelen volt Katarból vagy Dubajból hozatni egyes járataira.

Emiatt történhetett meg az is, hogy többen felismerték a burkában teát felszolgáló Horváth Évát is a Lufthansa Budapest-Hamburg járatán. De nem csak ezzel van gond. A Budapestről induló stockholmi járat pilóta nélkül indult volna el, igaz emiatt gépet sem tudtak biztosítani. Az utasok reptéri transzferbuszokkal indultak útnak. Bár a Budapest-Madrid járaton is hasonló probléma volt, a gép felszállt, de még időben – Bécsben – földrekényszerítették a pilóta nélküli járatot.

A Budapest Airport Zrt. azonban több fronton is próbál bevételhez jutni. A cég szóvivője Hardy Mihály például pornókarrierbe kezdett Mike Hard néven, néhány hangárban pedig legénybúcsúkat szerveznek a járatokról megmaradt italokkal.

4 KOMMENT

  1. A pristinai járaton a koszovói szódavizet KOsher SOda VOda márkanév alatt szolgálták fel, ami miatt Pristinában egymást érik a tömegtüntetések; a nép Halal për Kosovo feliratú transzparensekkel demonstrál — a gazdaság áll, a tömegközlekedés szünetel, a rádiók gyászdalokat játszanak egész nap.