201207_gerle.jpgA balkáni gerlék pótköltése miatt veszélybe kerülhet a VOLT után a Sziget is. A környezetvédelmi hatóság szerint a Sziget zavarja az ott élő hajléktalan közösséget is.

A környezetvédelmi engedélyt megtagadó határozat kitér arra is, hogy mivel V. László jelenleg előzetes letartóztatásban van, bizonytalan annak a kérdésnek a rendezése is, hogy ki fogja kiadni az engedélyt a gépkocsival való behajtásra. A rendezvény megrendezése érdekében Tarlós István maga fog közbenjárni, jelentették be az esemény szervezői, és valószínűleg jövő hétfőn fog megállapodás születni.

49 KOMMENT

  1. Pótköltés… szarok a madárra! Költsön az anyjába, van még pár ezer négyzetkilóméter ezen a szájbabaszott bolygón!
    De gyanítom, hogy nem erről van szó, hanem hatósági engedély kell (lenyúlás)!

  2. képzeljétek el, ha ennyi magyarnyelvű ostoba barom nem fogja fel, hogy ez a hírcsárda és képesek kiröhögtetni magukat a kommentjeikkel, egy ilyen index címlapos hír után mi lehet a külföldi ostoba barmokkal? Már égnek a vonalak a holland és spanyol utazási irodákban, az kurvaélet.
    Ekkora hülyéket, édes istenem. És ezek is választanak a választásokon.

  3. A gerlék pótköltése ellen nem lehet bevetni Tarlós macskáit?
    Szerintem az lesz a megegyezés, hogy a Sziget 300 millióért kibérli Tarlós macskáit, ám a teljesítést nem fogja ellenőrizni senki. Kézzel írt áfás számla lesz róla a végén.

  4. @driopios: persze, aztán a macskák kilopják a sátrakból a halkonzerveket, de a felelősséget már senki nem akarja majd vállalni. ezen kívül milliárdos költséggel külön gyártósort kéne felállítani, ami külön macska-hetijegyeket gyárt, onnan megint eltűnne pár százmillió közpénz.

    ne engedjenek macskákat a szigetre! macskamentes szigetet!

  5. Tarlós megállapodik a gerlékkel, Gerendai meg elintézi a kérdést a hajléktalanokkal. Mondjuk egy hétre kifőzdévé alakítja a Costest, Vitézy meg ingyen BKV-jegyet biztosít nekik a Filatorigát – Kálvin tér viszonylatra oszt jól van.

  6. @Malachi: nem, mert bár a szerződés gerlékről és macskákról fog szólni, valójában macskák nem lesznek. A hajléktalanok fogják összeszedni a gerléket mint alvállalkozók. A fizetés nekik maga a gerle lesz, illetve a tojásokból süthetnek rántottát, ha akarnak ill. tudnak.

  7. @driopios: de csak akkor süthetnek, ha a konyhájuk megfelel az EU normáknak és ezt az ÁNTSZ sziget-kommandója rendszeresen ellenőrzi majd. persze remekül le lehet majd őket fizetni néhány galambcombbal. vagy pénzzel, ez opcionális.

  8. …nem tudom mi a faszt gondoltok. Gerendai annyi lét visz el minden évben hogy alap hogy perkálni kell…ha nincs megfelelő mennyiségű Nokia s doboz, akkor nincs fesztivál…ennyi….és aki ezek után sajnálja, az debil.

  9. Népi ballada álltal gyűjtve és idézve: “Gerendai Ferrárija fel van vírágozva, arra van az összes jattos jól beállítva, jattosoknak Gerendai a kifizetőjük, mint a főrendőrök kifizetőjének a ritmustanilag elérhetetlen V Laci és Sanyi.”
    Gyűjtötte B. Béla 1928.

  10. Megállapodás születhet, mert elképzelhető, hogy természetvédelmi okok miatt csak a hivatal által kijelölt italárusítók kaphatnak működési engedélyt és hivatal bocsátja ki a belépő jegyeket, bérleteket is tekintettel a rövid hátralévő időre. A szervezésért továbbra is a produkciós iroda felel, igy a szigettel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is a megszokott módon az irodát kell keresni.

  11. Narkós, részeg fiatalok okádnak, szexelnek (mit számít kivel) ordítanak balhéznak zenehallgatás ürügyén. Szodoma és Gomorra ehhez képest babazsúr volt. Maradjon csak el, kit érdekel!

  12. Anyjuk picsáját! A VOLT-nál még azt hittem valakinek elgurult a gyógyszere, de úgy látom idén erre a témára álltak rá! Egyetelen kibaszott dolog ami működik ebben az országban az a Sziget. Az már kérdés, hogy az adócsalás mekkája.

  13. @zgabi: több százezer fiatalt és kevésbé fiatalt érdekel évente, akik túlnyomórészt nem azt csinálják, amit te leírtál. Voltál egyáltalán a Szigeten? Ha igen, ezt láttad? Egy jó dugás rád férne (mit számít kivel)…
    És az avatarod miért a Stones logoja miért nem a biblia vagy Teréz anya?

  14. Jó kis álhírportál. 😀 Méghogy elmarad a sziget! Most? 😀

    Más: Amikor teli van a sziget, na, akkor kell jól megszórni napalmmal az egészet. Legyen szép sima az egész bűntanya. A természet majd magához tér, a sok kétlábú állatért meg nem kár.

  15. @Is: Tisztelt Szerkesztőség!

    Hoffman Rózsa a focipályán is engedne buktatni címmel megjelentetett anyag az első szótól kezdve az utolsóig hamis tényállítás, ugyanis önök idézőjelben adtak közre egy, az államtitkár által soha el nem mondott szöveget. Az idézőjel használatával azt sugallták, hogy az államtitkár szavait szó szerint idézik. A megtévesztést fokozza, hogy illusztrációként egy létező – megjegyzem szerzői jogi védelem alatt álló – parlamenti ülésen készült képet manipuláltak. A fotó tulajdonosától az Index főszerkesztőjének tájékoztatása szerint a hircsarda.hu nem kért, és értelemszerűen nem kapott engedélyt a felhasználásra, tehát a szövegtorzításon túl ezzel is jogsértést követtek el. Ismételten a leghatározottabban felkérem Önöket, hogy az írást haladéktalanul távolítsák el.

    Üdvözlettel:

    Dobi Ágnes
    a HEFMI Oktatási Államtitkárságának sajtóreferense

  16. @zgabi: “Narkós, részeg fiatalok okádnak, szexelnek (mit számít kivel) ordítanak balhéznak zenehallgatás ürügyén.”

    Jól mondod! Fel vagyok háborodva! Figyeljenek oda, kivel szexelnek! Például velem! 😀

    @prof. dr. Dörmögő_Dömötör: “Amikor teli van a sziget, na, akkor kell jól megszórni napalmmal az egészet.”

    Nem vagyunk Norvégiában!

  17. @100HB: No most lévén erről a blogról van szó egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy ez most komoly, vagy sem? Alapesetben azt gondolnám, hogy jó humorú olvasók heccelődnek ezzel a kommentel – mert az államigazgatás egyszerűen nem lehet ennyire földhözragadt, ám ahogy ezen elgondolkodtam arra jutottam, hogy de. Szóval még inkább megrágva magamban a gondolatot lehet nem is akarom tudni a választ – így még maradhatnak illúzióim.

  18. @ Prof. Dr. Dörmögő Dömötör!

    Mindenekelőtt felszólítom, hogy ne bizalmaskodjon velem! Én magának nem vagyok Ági!
    Utasítási jogommal élve, ezúton arra utasítom, hogy 2012. július 13-án, pénteken reggel 9 órakor az ügy további kivizsgálása érdekében jelenjen meg az alábbi címen:
    Nemzeti Erőforrás Minisztérium 1055 Budapest, Szalai utca 10-14.

    Amennyiben fentieknek nem tesz eleget, rendőrhatósági előállításáról fogok intézkedni!

    Üdvözlettel:

    Dobi Ágnes
    a HEFMI Oktatási Államtitkárságának sajtóreferense