seggszuret.jpgNem először hazudta magát külvárosi lakóövezetnek az ismert galéria tulajdonosa. Rövidhírek a rendhagyó bulvár világából.

Rekordkísérlet: seggével szüretelt a chilei borász
A leszüretelt szőlőmennyiségből a szakember szerint 10 000 palack brozsué-típusú vörösbor lesz. A számozott példányok árusításából befolyt összeg felét olyan tehetséges fiataloknak ajánlják majd fel, akik úgy jók valamiben, hogy nem a megfelelő végtagjaikkal végzik azt a tevékenységet. Így remélhetőleg kap majd támogatást Káltos Imre is. Róla már írtunk korábban is: Imre a heréjével szerel autót egy szegedi műhelyben.

Náci gofris nyílt Budapesten
A Waffel SS elnevezésű helyen igazi időutazásban lehet részünk. A harmincas évek Berlinjét megidéző otthonos, barátságos belső térben mindig mosolygó karszalagos pincérlányok szolgálják fel az ínycsiklandó, még forró édességet.

 
Szekrényként reinkarnálódott az egykori korrupt búvár törpe
Az esetet vizsgáló kutatók szerint sokkal izgalmasabb úgy az élet, ha nem tudunk mindenre választ kapni. Mindenesetre felhívták a figyelmet arra, hogy senki ne próbálja utánacsinálni. Életveszélyes lehet. De pontosan ezt sem lehet tudni.

4 KOMMENT