jeszikám.jpgA szigetre kiérkezett mintegy 16 000 ellenőr – NAV, MTI, DVSC, TÁRKI, MAHASZ – alapos munkát végzett. A razzia teljes mérlegét kizárólag a HírCsárdán olvashatják. Íme!

A hatóság emberei az egyik bárban 40 db randalírozó fehér tigrist találtak, akik a mixer állítása szerint csak a white party-ra érkeztek. „A fehér por a bajuszuk végén természetesen nem kokó, hanem flóraszept, ami még a délutáni bundamosásból maradhatott ott!”

A legnagyobb meglepetést a göngyöleges raktár előtt sorban álló két tucat rendőr okozta. Ők a szokásos havi Costes étel-utalványukra és a túlóra-Rolexekre vártak. A sziget egyik hátsó zugában a kommandósok találtak egy Ritz Carlton rendőr-üdülőt is, ahol éppen turnusváltás volt, így csak a kulcsos Bentley-ket és a Veszprémi Lindáról elnevezett jachtot tudták lefoglalni.

Dj Jeszi emberei előállítottak egy szabályos munkaszerződéssel rendelkező DJ-t, bizonyos Teleportot, aki, mint kiderült csak véletlenül termett az italos pultnál, majd el is tűnt.

A dekorációként kikötözött, kipeckelt szemű, kivágott nyelvű buddhista szerzetesek kimondottan örültek, amikor eloldozták őket. „Mi nem haragszunk senkire, de azért 7 év még Tibetben is kibaszott hosszú idő, nem hogy egy suttyó diszkó teraszán!” – mutogatta Yau Chrimoguy.

A hivatalosan be nem jelentett biztonsági őröknél emberi életre veszélytelen eszköz nem volt, leszámítva egy rozsdás Hatala Hanzo kardot, és egy lejárt szavatosságú ideggáz töltetet. „Nem értem ezt az egészet! Én, ahogy kell, a műszakkezdés előtt felálltam az egyik budi szobor fejére, és hivatalosan bejelentettem: ma itt dolgoztok buzikáim, csapjatok, akit értek! Nem kenyerem a papírozgatás!” – mondta Kengyel „Konan” Tibor, biztonsági főnök.

A diszkók pincéiben talált vegyi labor, ember-cseppfolyósító, pénznyomda, rendőrautó flotta és Bacardi-Red Bull gyár sorsáról Vitézy Dávid a későbbiekben dönt.

26 KOMMENT

  1. Ez nagyon ótvar 🙁 Még Hatori Hanzo nevét is elbaszta,legalább utánanézhetett volna,mielőtt baromságot ír.fárasztóak a poénok is,pár év múlva jó kezdő leszel,öregem.

  2. Most nyilatkozta egy szakértő, hogy lesz még egy kis nyomozás, lecsuknak pár ujabb rendőrt, de ez csak addig a pontig tart majd, amig a nyomozás elér a politika szintjére.

    Akkor leállítják…

    És igazat mondott…