„KISZ-titkárként még nem tudtam írni, amikor elvégeztem a főiskolát, ezért plagizálásra sem volt esélyem  – nyilatkozta Gyurcsány Gréczi Zsoltnak.

Bár elmondása szerint miniszterelnökként mindig is jól tudta hasznosítani biológia-technika tanári diplomáját, plágium-cáfolatok sorával állt elő Gyurcsány, aki elmondta, hogy sógoráról csak egy hete tudta meg, hogy volt felesége testvére, korábban azt hitte, hogy nem rokonok. Ezen kívül a sógor kifejezést is 2012. április 28-ig keverte a komával, amiről az MTA Nyelvtudományi Intézetétől igazolása is van. Kifejtette, hogy a Balaton-felvidéket jól ismeri egy színes albumból, és a szőlészettel pedig édesanyja, Katus ismertette meg, egy pápai lakótelepi lugasban. Elmondta, hogy mivel felesküdött a technika tudományára, ezért például diplomamunkának nem azt a periszkópot adta be, amelyet akkori felesége készített első házassági évfordulójukra, mivel ezt nem találta volna etikusnak.

Gyurcsány felidézte, hogy Pécsett akkoriban szokás volt, hogy a rokonok közös szakdolgozatot készítsenek, de mivel nem tudta, hogy Rozs Szabolcs a rokona, ezért ő nem élt ezzel a lehetőséggel, bár nem tudta felidézni a pontos indokokat. Külön nyilatkozatban tért ki arra, hogy költözéskor például elvesztettek egy hangverseny-zongorát, két Csontváry-festményt és egy helikoptert is, így nem csoda, ha a szakdolgozatok sem kerültek meg.

55 KOMMENT

  1. A rozshegyező dolgozatának lírai bevezetője:
    “Tisztelt Egyetemi Bizottság!
    Azzal a kéréssel fordulok a t. Bizottsághoz, hogy családi pótlék ügyemben állást foglalni szíveskedjenek.
    1985-ben nősültem, özvegy asszonyt vettem feleségül, akinek volt egy felnőtt leánya. Apám gyakran ellátogatott hozzánk, minek az lett a vége, hogy feleségül vette mostoha leányomat. Ezek után természetesen mostohaleányom lett a mostoha anyám, az apám pedig a vejem. Apám feleségének, tehát a mostoha leányomnak, aki egyben az anyám, született egy fia, akinek ezek szerint a mostohatestvére vagyok, mivel a mostohaleányom anyjának vagyok a férje és így a feleségem lett a nagyanyám. Időközben azonban a feleségemnek is született egy gyermeke, aki apámnak a sógora lett, nekem pedig a nagybátyám egy személyben, mert ha a mostohaanyám testvére a fiam, akkor magamnak az öreg apja vagyok.
    Kérem megítélni jár-e családi pótlék a gyerekemnek, illetőleg a sógoromnak?

  2. Csak gunyorogjatok szegény miniszterelnök elvtárson. Pedig ő az egyetlen reménységünk, a sötétségből kivezető úton. Gyurcsány Ferenc le fogja győzni a náci kizsákmányolókat és mi mellette állunk!!

  3. végre egy hihető érv!3

    ezt minden értelmiségi/ateista/liberális index olvasó elfogadja

    elvégre ő az evolúció elméletet is bekajálja
    és ha véletlenül kialakulhattak komplex szerkezetek, akkor egy szakdolgozat simán létrejöhet magától!
    elvégre volt rá több milliárd éve!!

    be tudja valaki bizonyítani, hogy NEM jöhet létre két egyforma szakdolgozat teljesen véletlenül????
    ugyehogy nem! akkor meg????
    hajrá Dopeman!

  4. Fletónak qrvajó lehet a dózirungja, ha így, folyamatosan flesse van… : )
    kb. öszödi szövegei örve óta tart eme hóka móka pörgős-zizegős mivolta.
    amúgy írniseolvasnise, funkcionális analfabétagammadelta…omega a csávó, igazi udvari paprikajancsi, ha nem idegesítene ennyire qrvára irritálóannagyon, tisztára szórakoztatna.
    +csinálta magát elölrőlhátulról, jól.
    éshát a fejtartása…, prájszlesssz!
    őszinte kakabarna langymeleg áhitatom!
    nadetéllegmá! hánem? háde!
    qssoltam.
    vébé

  5. @wmiki: Sajnos ki kell, hogy ábrándítsalak, mindazt a faszságot, amit itt összehordtál, nem fogadja el egy “értelmiségi/ateista/liberális index olvasó” sem. Esetleg próbálkozzál a humoroddal jobboldali/konzervatív/keresztény/kommunista fidesz-hívőknél.

    (A blogod címe telitalálat! 🙂

  6. @wmiki: “értelmiségi/ateista/liberális”
    Most látom csak a kommunistázást el is felejtetted. Mondjuk a Kínai Népköztársaság vezetőivel való tegnapi gazsulálás után elég necces is lenne.
    (Rongyos 1 milliárd Euroért így megaláznia magát a sok-sok antikommunistának?! Alig egy fél éves egykulcsos SZJA-nyi összeg. Ti tudjátok…)

  7. @wmiki:
    1. neked nulla humorérzéked van, ne erőltesd, nem megy
    2. szívednek kedvesen egy híres baloldali került pellengérre, de te most sem állod meg, hogy ne fikázd az “értelmiségi/ateista/liberális index olvasó”-t, kezeltesd magad, beteg az elméd
    3. vagy ne maszturbálj ennyit, vagy kezdj el maszturbálni, hidd el, segíteni fog

  8. Próbálom Gyurcsány Ferencet elképzelni egy biológia órára belépve, rosszalkodó gyerekek között szétcsapva: “Törölje le azt a faszt a tábláról!”

  9. Hát ez gyenge volt, semmivel sem tromfolta a jelenlegi cirkuszt. A valódi szituáció, az elég humoros.

    Annyit sajnálok, hogy egyesek milyen komolyan veszik ezt az egészet.
    Ez amolyan ingyencirkusz a népnek, addig is telik az idő és nem hisztizünk új adók miatt. Senki ne gondolja, hogy az ilyen cirkuszok őszinte erkölcsös felháborodásból születnek és nőnek nagyra. Valaki el kell indítsa, aztán a jónép +! az éppen érdekelt pártpropaganda továbbviszi.

  10. Vádaskodó szukaringyó! Mindent bevesz amit a gazdája a szájába ad! Pedig mindenkinek jobb lenne ha a hírlapi kacsa zselézett rúdján gyakorolna! Talán nem lenne csekk és telefon adó! Aki mindig másra mutogat,ott már nagyon nagy baj van!

  11. @Adofizeto: Ne hülyéskedj. Az pontosan a Simicskának juttatott zseton összege. Amíg nem kap a focista az IMF-től, legalább a haverja pénze legyen meg, az a kis 300 milliárd ft.Ha kínai, hát kínai. Legalább nem “karvalytőke”.

  12. @Adofizeto: Miért van az hogy az elftársaknak elszáll minden humorérzékük amint a feri diplomamunkáján kéne kacarásznunk? Szerintem egyébként az eredeti sztori is van olyan humoros mint ez itt a hírcsárdán, pedig ez is elég vicces. 🙂

  13. @wmiki:
    Azért legalább az alanyt és az állítmányt egyeztethetted volna, hogy nyelvtanwmiki legyek. Arról nem is szólva, hogy a mondatvégi írásjelek száma fordítottan arányos az írója szellemi színvonalával!!!!!444!!!! NÉGY!!!

  14. @Frady Endre: “A plágium nem egy nehézfém a Mengyelejev táblázat közepe tájáról?” Dehogynem, drága Endre! Mióta mondom, hogy lik van a vasium és a rézium között! A szénium mellől pedig hiányzik a baktérium, amely egy vasúti fém. Csupa-merő hézag a periódusos rendszer!

  15. Ha nem tudott írni, hogyan kaphatott diplomát? Hogy politikai analfabéta azt mindenki tudja, de hogy ennyire hülye, azt csak sejtettük. Katus lakótelepi lugasa, ahol megismerkedett a borászattal és mindjárt szakdolgozatot is merített a “komája” szakdolgozatából hozzá, ez ragyogó fejlemény.A szemkilövető, szadista bolsi diktátor hülyének néz bennünket, pedig csak annak tekintjük, ami: plagizáló, hazug, műveletlen lumpenproli, aki a maszopos tolvaj maffia pénze révén felkapaszkodott az uborkafára.

  16. A fideszes pofátlanság, sunyiság, szarháziság határtalan.
    Mi a szarért kell ez a műmagyarkodás, erőltetett nemzeti egység, kokárdabitorlás?
    Ezeknek már a székletük is piros-fehér-zöld.

    Én örülök, hogy magyar vagyok, de utálom ezt az erőltetést, állandó melldöngetést.
    Mi a szar köze van a fideszköztársasági elnök beiktatásának a székely himnusznak, ennek a műdalnak? Szánalmas, nevetséges és provokatív, amilyen ez a bóvlista banda.

    A Vajdaságot meg hagyd békén a választáskor is O.Viktor, takarodj innen is, mert ahova “segíteni” mész ott veszítenek a kedvenceid! /Románia, Szlovákia…/

  17. @Chicano: Ha esetleg nem tűnt volna fel elsőre, én is elég jól szórakozom Gyurcsányon. Erre próbáltam utalni Katus mamával, de a jelek szerint ez a próbálkozás túlságosan szofisztikált lett.

    Ja, tegnap óta, amióta a teljes Fidesz vezérkar benyalt a Kínai Népköztársaság vezető elvtársainak, már csak a hülyébbek elvtársoznak…

  18. Legujabb friss hír: Megtalálták plagiFerkó szakdolgozatát. Egy élelmes rendőrkutya vezetett nyomra: Katus néni párnája alatt volt. Amikor utójára takarított Apróéknál akkor találta meg oszt hazavitte. Naná bizony haza! Az ő fija plagizálta nem más. Akkó mé ne legyen nála.

  19. Nos,talán ha kedves feri, aki kiskorában katolikus papnak készült,nem lopta volna el az első 35 oldalt, akkor talán saját munkája okán felvehette volna a prohaszka előnevet, dottore cím gyanánt.
    Amúgy meg május elsejei skizofrén bohózatát elnézve, már érthető, miért szüntették meg sürgősen szadeszes barátai a lipótot. Uff!

  20. Schmitt is folyton azt mondta, hogy nem plagizált, nem lopott. Gyurcsány valóban nem lophatott, mert ő bérmálkozni is szokott. Másnak elég egyszer, de ő rendszeresen bérmálkozott. Hogy sújtson le rá az Isten, hetedíziglen.

  21. Ennek a tolvaj pszichopatának, ha nem bizonyítja igazát az eredeti szakdolgozatok bemutatásával és nyilvánosságra hozatalával, nemcsak a közéletből kell távoznia. A hamis főiskolai diplomával jutott be ugyanis az esti egyetemre is, és ott így egy csomó vizsga alól mentesült és végbizonyítványa, oklevele hamis adatokon alapul. A KÖZGÁZ-nak kötelessége diplomáját visszavonni, már csak a magyar tudományos élet tisztasága és nemzetközi hírneve megőrzése érdekében,. Várjuk a Magyar Tudományos Akadémia, a professzorok és egyetemi rektorok sürgős állásfoglalását. Ne hagyjuk a magyar felsőoktatás és az ország tudományos életének meggyalázását egy szélhámos bűnöző mesterkedései miatt.

  22. Ez a hazug, plagizáló pszichopata, még ahhoz sem vette a fáradságot, hogy máshonnan és ne a családi könyvespolcról vegye le a szakdolgozat “merítéséhez” a forrást, ráadásul nem gondolt rá, hogy az sem tanácsos, ha az öregecskedő, leváltott feleség testvére műve a kútforrás. Micsoda gané, hogy moszadpos szolgáival még el is lopatta a főiskola irattárából a koppintott szakdolgozatot, de még nem tudja, hogy a második cserbenhagyott felesége megtalálta a hátrahagyott kacatok között az eredeti kéziratot és ez már tök lebukás. Ferenc testvérnek vége. Sajnos nem az Oktogonon, *on, népünnepély keretében, csak a közéleti pályafutásának. Vagy ha nem, majd előbb utóbb egy kedvezményes bodza szállítmányért megkeresi Sztojka és Raffael és elintézi a folyó ügyeket. Legalábbis remélem.

  23. @azbesztos: így, így, ahogy mondod.

    az egész csávó hamis adatokra épül, lehet, hogy nem is gyurcsányi a neve sem, meg lehet, hogy nemis így néz ki, hanem pölömint óvé.
    hm? szerinted?

    az összeset kiutasítani az országból azonnal!
    mindet. mérlegelés nélkül, ha már a snitt is, meg a volt kurcsányi is, két közjógi méltósegg is csalóhamisítóreggeldélbeneste hazudozó, akkor nyílván az összes többi kisstílű is, mérnealapon.
    hánem?

    a politikát be kell tiltani! a tisztségviselőket ugyanolyan többfordulós-interjúzós-abuzálós felvételirendszerrel kell megtalálni, mint a legnagyobb multiknál szokás. ide nem politika (hablatyolós-pózerkedős szemfényvesztés) kell, hanem erősen szakmai MUNKA! rájtnáó!
    nameg úgy általában: mindenki elhúzhat innet, akinek büdös a munökkka.

    nehogy má nekem kelljen elmenekülnöm az országból a sok imbecil nyálcsorgató idióta meg az arrogáns hozzánemértő fasz megélhetési bűnöző politikus miatt!
    detéllegmá!

    polemizálgattok itt dolgozatokon egy telifingott pöcegödörben, szép tejjesítmény, mondhatom.
    nahol a forradalom beszariak?
    fülkébemi?
    anyátok nektek is.

    májushárom, mindenkibekaphattya nap vanma.
    szevaszkalap faszkalap.

    pámára

  24. breaking!
    elokerult mindket szakdolgozat biralata!
    a ket biralat szorol szora meegyezik!
    a gyurcsany dolgozat biraloja eloszor azzal vedekezett, hogy csak az oldalszamokat masolta at a masik biralatbol, a vegkovetkeztetest maga vonta le.
    mikor kiderult, hogy a ket biralat csak a datumban
    kulonbozik,akkor azzal vedekezett,hogy o is kereste a biralat sajat peldanyat, de majdnem ketszer leesett a letrarol!

  25. breaking!
    kiderult, hogy a datum is masolta a gyurcsany dolgozat biraloja!
    reggel 9-re osszehivtak a kornyek hajlektalanjait a sarki kozertbe, ahol a biralo azonnal lemondott nyugger kiskocsijarol. mint beszedeben elmondta, mar nem tudja megtestesiteni a kiskocsis nyuggerek egyseget, mert a plagium vad, amely teljesen alaptalan ellene, megosztotta a nyuggereket!

  26. @Chicano: A HírCsárdának kiváló a közönsége, csak néha betéved ide egy fidesz-komcsi (aki általában szarházi proli létére azzal áltatja magát, hogy jobboldali-konzervatív), na, azoknak tényleg magas a színvonal.

  27. @kovego: :)))

    Teljesen jó, amit írsz, végülis Schmitt Pál esetében is kishíjján a bírálókat és a SOTE-t marasztalták el.

    Gyurcsány esetében az a szép -azon túl persze, hogy öröm látni, ahogy vergődik ez a féreg-, hogy vele már nem lehet mit csinálni. Elveszik a diplomáját? És? Egy rohadt szavazatot sem mozgat a sztori, mivel hitkérdésről van szó.