Dr. Mogács visszatér. Erzsébet város után ezúttal a Sándor-palotát vette célba a 2010-es választásokon csalásokkal félreállított jelölt.

Ami az elmúlt közel két évet illeti, folyamatosan képezte magát a szakember. Részt vett a görög államcsőd kialakításában; az arab tavasz idején olajért és tevéért repülőjegyet adott a menekülőknek nem létező járatokra; illetve hántolatlan rizsért láttamozta az észak-koreai rakétaprogramot.

Az utolsó hat hónapban édesanyja passzív házának pincéjében meditált aktívan két hungarodubáji eszkort társaságában, és látszat-mélyhipnózisban számolta a pénzét.

A nyugalmi állapotból Schmitt Pál távozásának híre ugrasztotta ki, olyannyira, hogy megfigyelők szerint Dr Mogács már a kamrában van. Hogy ez a Sándor-palota göngyöleges raktárát, az otthoni spejzt, vagy a Katona fiókszínpadát jelenti, még nem lehet tudni. Azt viszont igen, hogy nagyon készül az elnöki feladatra, és komolyan is veszi a felkészülést.

Dr. Mogács a pince és a kamra között lefordította angolra a Tövismadarak című regényt,  jet skivel átmasírozott a komáromi hídon, valamint aláírta a 2012-es Atomsorompó Egyezményt is az egyik vasúti átjárónál Pakson.

Kérjük, itt szavazzanak, hogy ki legyen az új köztársasági elnök:
http://www.facebook.com/#!/Mogacs

8 KOMMENT

  1. Dr. ??? Mogács?? ezt kicsit megkapargatnám? volt már a HVG ben?

    “Erzsébet város után” gondolom ez szándékosan különírva… Szent Erzsébet Város ?

    hm… a legnagyobb csaló lett Mogács? ebből doktorizott? dr. Mogács Pál ?

    dr. Mogács for prezident !!! ojjan aranyos, biztos nem fog lopni 🙂

  2. Az államfői feladatok ellátására készülve (hasonlóan egyéb jelöltekhez) Dr. Mogács az elmúlt években tanulmányozta a titkos szavazatok leadóinak kilétét, és szavazataik tartalmát is.