A magyar sztárzenész és pop-ikon Ákos zenei Nobel-díjat vehet át az év végén.

„Nagyon örültem, amikor az ABBA menedzsere felhívott és közölte, hogy the winner takes it all. Boldogan nevettünk, majd mondtam neki, hogy mani mani mani, mert a Kossuth-díj 13 milliója mellé gyorsan kéne még az a 10 millió svéd korona is, hogy nyomjak egy sorsfordító turnét.”

Több híresség már most gratulált a magyar sztárnak. Garri Kaszparov egyik kedvenc partijának lépéseit küldte át sms-ben, míg Stephen Hawking egy Vangelis-dalt töltött fel a zenész Facebook oldalára.

Ákos külön megköszönte a VIVA tévé korábbi jelöléseit a Bafta, Efta és Afta díjakra. „Most már tényleg csak egy díj van, amire vágyom: a Királyafta! Gyerekkoromban is az volt a parkban a kedvencem.”

148 KOMMENT

  1. olyanok vagytooook ! igenis megérdemelte az ákos. sőt. én az elnöki tanács hű fegyverhordozója és lovagkeresztje címet is adnék neki, és mivel igen ügyes fiú, rögtön kinevezném bányaügyi miniszternek is. tényleg, ákosnak nem kell építeni egy külön stadiont? mert megérdemli. és az egészben az az öngól, hogy ez a pali lehet 15 év múlva valóban megérdemelte volna az elismerést (addig ugye mit alkot) de így ez neki is szánalmas, meg a díjat is nevetségessé teszi. egyébként szegény Jimmy-t nem lehet posztumusz kinevezni a magyar népdalok szerzőjének? még mindig sokan dúdolják falun, vagyis akkor népdal……..

  2. Ákos szerintem a Beavatásig (1995) nagyon jó volt. Azóta viszont sajnos nem fogott meg semmivel. Ezek a díjak is mintha inkább a médiajelenlétnek lennének köszönhetők, mert új és jó dolgot nemigen produkál már évek óta. Kár érte, de még előtte az élet:-)

  3. Hát igen.

    A zene még csak-csak, mert a hegedű, a dob és a gitár hangja mindenütt jó.

    A szövegek viszont szánalmas hűtőmágnes-bölcsességek, “küldd tovább, ha van szíved”, meg “SOS!!!!! EZT A SZERENCSÉTLEN KISKUTYALÁNYT TEGNAP TALÁLTUK A PARKOLÓBAN!!!” kaliberű embereknek.

    Az énekhangot most hagyjuk.

    De hogy minek “zemútnyócév”-ezni még egy Kossuth-díj átadás kapcsán is, az érthetetlen, gusztustalan és szánalmas. Képzeljétek el, ahogy Paul McCartney lovaggá-ütése után közli egy riportban, hogy “bezzeg az előző kormány alatt nem fogadta volna el”.
    Elmebetegnek tartanák. Jogosan.

  4. nafene, Jancsibá’ Ákos rajongó? Vagy a Rogánbá’?

    “elintéz”-ték a Kossuth díjat?

    hát avval a szégyentelennel mi lesz? palyával… őt nem ba*ák már ki rövidúton? Még mindig nem csípi a szemüket?

    Enyémet csípi!

  5. Az újságírás szégyene, hogy 10 mondat kicsinyes gyalázkodással index címlapra lehet kerülni… Igaz ez akkor is, ha a “cikk” csak egy szánalmas álhírgyártó blogon jelenik meg. Még ha egy kicsit vicces lenne..
    Persze meg tudom érteni. Ha a sok parasztnak bejön a dolog, akkor ugye mi értelme lenne komolyan írni, valami értelmes dologról.

  6. Azt hallottam,meg nem erősített forrásból,hogy Heller Ági és Kertész Áki kapja az IHI(igazi hazafi) díjat ebben az évben.Persze ez még nem eldöntött,hiszen nagyon sokan neveztek és jobbnál jobb pályamunkák láttak napvilágot,de esélyesek(belső forrás).Az alteres közti elnök már meg lett választva,de túl kincses ajkú,úgyhogy ez még derogál a demokrata zsűrinek is,úgyhogy itt végleges eredmény még nem született.Az bizonyos,hogy Kulka,a nemzet Kulkája kapni fog valamilyen elismerést,hiszen mind színházi,mind pedig politikai szerepvállalásai igen beszédesek,legalábbis az utóbbi időben.Az örökös és legjobb mentőorvos arany salátalevelét egyes hírforrások szerint már megkapta,de jön még dokira dér és idő,úgyhogy ezzel is várjunk egy kicsit.

  7. PatakY Attilát hiába toszták meg az ufók,ő csak jövőre kaphatja meg az udvari-főzenész díjat,Ákus síkosítót is használt,előbb bevágódott a Törpe Dakotánál és Plágium Pajánál.

  8. @cicmen: Milyen liba?

    Eltaláltad mellesleg, ezen a “színvonalon”, amin kedvenc “akosh” barátod tartózkodik, pákón kívül tán geszti van csak ott. Meg az összes ikszfaktor, akikre szavaztál.

    Ne akarj mindenbe politizálást belemagyarázni. Bár ez az ostobenkó hozzáállás megmagyarázza, miért hallgatsz ákost.

  9. @wagem: Azt mondod, ” Büdös retek fikázós gennyek vagytok.
    Csináljátok utána fasszopó libsi barmok.”
    Nem ti nyaljátok a kisebbségi KISZ titkár seggét?
    Akkor most ki a libsi,vagy egyáltalán tudod,mit jelent?

  10. Off: Mik nem jönnek elő; “királyafta”! Bár eddig csak az aftát ismertem a lábtengóból, de így már nem halok meg hülyén. 🙂 Valaki szerint a királyafta maga a lábtengó neve, más szerint egy vonalak keresztezésére pattanó labda. Én ez utóbbira szavazok, mert az afta az a vonalat eltaláló labda volt…

  11. Olyant lehetne, hogy a díjátadó protokollokban kötelezővé tennék a következő formális párbeszédet:
    -Gratulálok! Ön átvenné ezt a díjat Gyurcsány Ferenctől?
    -Köszönöm! Nem! Nem venném át ezt a díjat Gyurcsány Ferenctől!

    ( Demjén: A Kossuth-díjat nem vettem volna át Gyurcsánytól – index)

  12. A Kossuth-díjnak attól nem lesz baja, ha nem kapja meg senki. Attól már inkább, ha minden marha megkapja. Bocs Rózsi, nem rád gondoltam. Te megérdemled. Csak sajnos a te díjad rangját is rontja, ha mindenféle lecsófesztiválos hülye is megkaphatja.

  13. @El Visco Stello:

    Bár minden lúdtalpas úgy viselkedne,mint Rózsi és nem árulná el hazáját!Viszont,ha már a díjakról beszélünk,akkor a Nobel már tényleg egy kutyajáték szintjén leledzik.Egymásnak osztogatják,mint valami olyan maceszt,ami már megromlott és tisztességes zsidó nem eszik belőle.Na…lehet lecsapni a magas labdát,mint átVágónál a CrediHill kft. reklámarcát.:)

  14. Láttátok a Heti VÁlasz címlapját?” Ikon” Hozzá egy olyan kép, ami a beállításával és Ákos arckifejezésével is az ötvenes évek munkás-paraszt-értelmiségi plakátjai idézi. Az összképet csak a megereszkedett toka rontja, igazán lephotoshopolhatták volna.

  15. @El Visco Stello:

    Mert ugye ez lenne a normális,de nem mi kezdtük!Egyfajta tünet jelentkezik a társadalom részéről és ezt hívjuk mi anti…semita (antisémi,becézzük) szindrómának.Művész,degenerált-író(Attila) vagy ahogy akarjuk nevezni azt az elferdült tudatot,amit mi évszázadokon át művészetnek nevezünk.Van olyan,valóban,hogy művészet,de az kimerül az építészet olajága rejtelmeiben(mert az már alkotás,nem művészet).A művészetet csokorba szedni nagyon nehéz,mert például Freud azt mondta,hogy az igazi művészet nem más,mint a tudat egy kifordult állapota.Gyakorlatilag művészetnek tartjuk azt is,ami csak egy hajmázas képzelgés egy beteg tudat és egy “normális”,nem beteg tudat között.Mi a Hyde-tartjuk művésznek,miközben Jekyll tiltakozik minden porcikájával ellene.De nekünk ezt tetszik,mert mély értelmet sugall…..

  16. …és akkor be is fejezte a csóka a pályafutását? Az öregeket szokták Kossuth-díjjal jutalmazni! id.Akosh néven fog ez után futni? Mikor adja ki a régi lemezeit elöször bonus-track-ekkel, pár év múlva dvd-vel díszdobozban. Aztán jöhet a bakelit kiadás is, de gyanítom, ebbe nem mer belevágni!

  17. Rózsi nem volt a kedvencem, de ízlés dolga. Ahogy nyilatkozott nyilvánosan /kitől nem venné át a díja/ szánalmas. Számtalan helyzet van amit nem szívesen vállalunk, és mégis mosolygunk, mások kedvéért, a családért a szeretteinkért stb. Hallgathatott volna, mert a “nagy pénzt” mindnyájan adtuk, és nemcsak Fideszesek.

  18. Ezt a sok zöldséget! Pedig csak arról van szó, hogy ki hány embernek tette szebbé a hétköznapjait. Meg arról, hogy a modern marketing helyettesítheti-e az igazi tartalmat?

  19. @hóhóhó:

    Inkább arról van szó,hogy most aztán megutáltad… Ismerem a degenerált fajtád,nyugodtan hozd elő,nem kell szégyenkezni.Én is utálom a cionista,lúdtalpas zsidókat,de azért becsülöm és tisztelem az arra érdemeseket!Nálatok politikai választási kérdés,számomra emberi.Az tény,hogy hányok tőletek!

  20. @Diox: A világban rengeteg híres zenész beállt politikusok mögé.Nekik is lehet elképzelésük ebben a témában,nem ördögtől való ez.És a közvélemény külön is tudja választani a zenét a politikai hovatartozástól.De most csak azért fikázni,mert más a véleménye a politikáról Ákosnak,mint neked,vagy az itt röfögőktől,visszás.

  21. Hát igen…

    Változnak az idők. Ennek az Ákos nick-ű, permanens kangörcs-gyötörte hangú himbömbölnöknek adományozott Kossuth-dij végleg prostituálta ennek az elismerésnek az egykor magas presztizsét.

    2012-ben végre ugyanott vagyunk, amikor sztahanovista esztergályosok, tehenészlányok vagy traktorosok kapták a dijat a szocialista munkaverseny frontján elért kimagasló teljesitményükért. Ennek a fazonnak a “kitüntetése” nem az ő szégyene, hanem az adományozó tsetületé, meg a mindent mérlegelés nélkül és szélsebesen aláiró elnökötöké.

    “Szar ez, nem arany – mondta P. l., amikor beleharapott.”

  22. Bakker adták volna Halász Jutkának, abba nem lehetett volna belekötni.
    Azt mindenki szereti, kivéve Kovács Pisti a 2B-ből, mert arról tudom, hogy Gryllus Vilmost hallgat.

  23. @Amidazophen:

    Te semmi gond,mert nem a hozzád hasonlóknak “gyártották” ezen nótákat.Mert ugye mik vagytok Ti itt?Befogadottak,akiket megtűrtek itthon,de saját népének soha nem tekint a magyar.Amolyan luxuscikkek,akik senkinek nem kellettek,de azért befogadott ez az ország.Amolyan bucka,illetve kibuc lakók,akik itt lehettek,de mára elérték,hogy jogot formáljanak erre a népre és kincsire is.Mik vagytok Ti,kiket a Római birodalom cipőpucolónak használt,majd eldobott és még egyszer kérdezem…. Kik vagytok ti(halkan,meg ne hallják mások) akiket mindenki csak befogadott,de mégis ellenszenvvel viseltetett irántatok?Kik vagytok Ti?Na ez a baj,mert pogromok sokasága,kirekesztés tömkelege szegélyezi kacskaringós utatok,akik mint a Velencei Kalmár regényében szereplő,ócska emberek,valahol mégis élnek,de tudjuk,nagyon jól tudjuk kik vagytok Ti!

  24. A teljes magyar beat-pop-rock utánzás.
    Eredetiség sosem volt, mindig az éppen aktuális angol nyelvű trendet próbálták magyarosítani.
    Az hogy ezért Kossuth-díjat lehet kapni, a Kossuth-díj értékét jelzi. Hogy olyan díj, amelynél az a legfontosabb, hogy ki adja.
    És nem, hogy ki kapja.
    Apropó, tudja valaki a Nobel-díj átadójának a nevét?

  25. Valamikor azért nem volt a Sziget előadói között Ákos, mert csak a nagyszínpadon lett volna hajlandó föllépni. Naná, hogy nem engedték.
    Most külön napot kap. A gazdája odaszólt.

  26. Ne haragudj,de fér….bocsánat,férfinak látszó tárgyal nem masztizom!Nuni nincs?Ne kínálj olyat,ami nincs a tarsolyodban.A régi zsidók legalább jó kereskedők voltak…Meg lehetett bízni bennük!Úgy látszik,már a Rothschild sem az igazi!Na nem is veszek tőlük semmit,mert átverés szagot érzek.Pedig szerettem azt a zsidó boltot!Látod,így megy tönkre minden….:)

  27. azé rózsi is beleszart a palacsintába: azt mondta, hogy gyurcsánytól át se vette volna… de biztos akkor se vót józan. ja, igaz, cukorbeteg, attól kómál. ennek a zákosnak meg elBafta-díjat kék adni…

  28. Nem értem a felháborodást. Lovasi is megkapta, most kapott egyet Ákos. Hogy melyikük érdemli meg jobban, az ízlés (netalán politikai hovatartozás) kérdése.
    Egyiket az előző, másikat a mostani kurzus szerette (túlszerette?)
    De így van ez rendjén.

  29. @wagem: igazad van, az amerikai kampányokban is fel-fel lépnek hírességek, de szerintem ők is égnének, ha politikai ízű kitüntetést kapnának. Aztán meg Ákos, nem kicsit nagyképűen beszélgetett Rózsival, “Kossuth-díjasok egymás közt” … Nálam nem most vesztette el gyerekkori báját …

  30. @Brando: Lovasi azt mondta, elfogadja, mert valószínűleg máskor, mástól soha nem kapná meg 🙂 De, meg ne haragudj, én nem említeném őket egy lapon. Biztos én hallgattam sok Kispált, de nagyon sokszor lehet hallani olyan szövegeket, akik Lovasit akarják utánozni. Lehet, neki is van egy eredetije valahol, de számomra sokkal inkább egyedi, mint Ákos (Rósziról nem is beszélve)

  31. na de komolyan: a művészet az művészet.
    Olyan jókat röhögtem a Kerényi pajtás által festetett alkotásokon…
    Némelyikek tényleg olyan maró iróniája van, pl. a kaméleonos.

    Nade Ákos bazz? Hát ez nem művész! Ébresztő!
    Popzenész. vagy mittoménmi.
    “Ákos” egy divat, ami már akkor kiment a divatból amikor behozta. Maradt egy termékmenedzser. Annak jó, ha van rá vevő.

    Akkor már inkább Lakodalmas Lajos.
    Az legalább tud trombitálni és a vérében a zene.

    Nem az van a vérében, hogy szerez 10Mbyte fröccsöntött, kiárúsított Depöcs Módot, mert az most szerinte divat.
    Kissé megmarketingelve eladja a tv-shopra izguló konzum-balfaszoknak és született háztartásbelieknek mint tánczenét.

    Korábban még a keletre tartó “zene” volt a divat, most meg a nemzeti pántlika a divat. A lényeg, hogy kis marketing tudással termékmenedzserként jól meg lehet belőle élni.

    Olyan ez is mint a fidesz. Eladják a gagyit, a manipulálhatóak meg megveszik. TV-shop nemzedék.

    A Kossuth díjat eddig is “adták” és nem kiérdemelték.
    Csak korábban közzé kevertek arra érdemes embereket is.
    Most Demjén Rózsi lett a kakukk tojás.

  32. Hja és én se fogadom el a nobel díjat ezektől az albínó svédektől.
    Ne is próbálkozzanak!
    Majd ha befeketedik a hajuk meg a szemük és vastag orrcimpáik nőnek!

  33. @sportswear: “A Goj Motorosok is kaptak 56-os kitüntetést”
    bazki tényleg. De legalább egyértelmű, hogy ők is a rezsim szolgái.
    Nem a diktátor keze ér el mindenhová, hanem a szolgálóké.

  34. @Diox: Ez is igaz,de nem nagyon emléxem a Kossut díj történelmében olyan díjazottra,aki ne politikai hovatartozása miatt kitüntetve.Legalább is nagyon kevés.
    És itt vannak az ellenpólus művészei:
    Pa Dö-Dő=SZDSZ
    Republic=MSZP
    És még egy “gyöngyszem” Dopeman “művész úr” 🙂 nem rég átvehette jól megérdemelt titulusát,az alternatív közt.elnöki címet.
    Nem vagyok Ákos fun,de amit csinál,azt jól.
    Kevesen tudják,h. pár éve Ő énekelte fel az Oroszlán király c.rajzfilm dalait tökéletes angolsággal.
    Elton John is gratulált neki.

  35. @wagem: Ne! Dopeman teljesen más kategóriába eső “kitüntetése” (nem az, ezt Te is tudod :)) nem indokolja Ákos Kossuth-díját. Mert innentől kezdve vége hossza nem lesz a sornak, akik egymásra mutogatva maguknak is ilyet követelnek 🙂
    Az pedig édes kevés, hogy “jól csinálja, amit csinál”. Ez alapvető dolog , nem? Vagy ilyen kevesen teszik rengesen a dolgukat ebben az országban?

  36. Úgy látszik a Borbár, vagy BorAkármi a budai Dunaparton nem hoz elég zsozsót.
    Nem rossz, de mitől művész? 48 belőle egy tucat.
    Inkább az agresszívvitását díjazták meg a piros-fehér csíkos ünnepi nyakkendőjét. Amúgy kegyetlen és rossz az arca…

  37. @wagem:
    Hat mi nem tudnank a komenyista rendszer altalideologiai alapon tamogatott zenet csinalni, mint a kos út dijas demjen rozsi meg akos… Nem vagyunk mi fideszesek, hogy komcsikompatibilisek legyunk 😉

  38. @wagem:
    Akosangol kiejetese olyan mint ha egy ukran melegprostitualtatnak izzo csipofogoval tepnek a nyelvet.

    Aki gratulalt neki as pedig Sir Elton John… Azert Sir, mert egy uriember: megis mit mindott volna: uristen te degeneralt kommunista fasz, ezt te sem gondolhatod komolyan?! Vagymit?

  39. @KopaszMercis: “Hat mi nem tudnank a komenyista rendszer altalideologiai alapon tamogatott zenet csinalni, mint a kos út dijas demjen rozsi meg akos… Nem vagyunk mi fideszesek, hogy komcsikompatibilisek legyunk ;)”

    Én nagyon szerettem a Bonanzát. Nem a kedvencem, de nagyon hallgatható zene. Voltam koncerten is. Vicces volt, mert a leghátsó sorból is simán láttam a színpadot. Olyan alacsony volt a közönség. 😉 A színpadon meg két szinti mellett két srác mímelte a dolgot, hiszen csak egy gombot kellett megnyomniuk. 🙂 Ákos meg befutotta a színpadot. Hát induljon a banzáj! 🙂

  40. @Diox: Ákos,egy egész generációnak volt példaképe.Demjén többnek.
    Kertészék kiknek?A senki által nem ismert,még Nóbel díjat is kapott.Csak mert metszett.
    A végső konklúzió az,hogy “minden szentnek maga felé húz a szíve”Keze?? 🙂

  41. @wagem: egyre újabb példákkal magyarázod Ákos kitüntetését. Szóval mégsem a teljesítmény számít? Szerencsére nem volt egy generáció példaképe sem, egy töredéké talán, de a jó helyezkedésnek, ugyan már ne emeljünk szobrot …

  42. Az egy dolog, hogy szerintem Ákos munkássága nem egy nagy szám, de úgy látszik sokan vevők rá, egészségükre. Én mindig is egy mesterkélt erőltetett szarnak tartottam amiket csinált, álintellektuális közhelyáradat szövegekkel. Viszont aki beáll egy politikai oldal mögé egy elismert könnyűzenei múlttal maga mögött az egy kretén. Az ilyen nem zenész/művész csak egy faszfej, amivel bizonyítja is, hogy a második mondatban megfogalmazott véleményem helytálló.

  43. @Diox:
    Ez csak ürügy volt, valamit mondania kellett; a Kispál hosszú éveken át játszotta a meg nem alkuvó rock együttest, ebbe sehogy nem fért bele egy Lovasi-féle Kossuth-díj.
    Nos, belefért.
    Amúgy Rózsit és Lovasit egy lapon említeni komoly zenei éretlenséget jelez a részedről. Egyszerűen nincsenek egy súlycsoportban, mint Klicsko és Koko a bokszban
    (S ha már zene: nincs bajom a Kispállal, bár erősen túl lettek értékelve, Lovasi szövegvilága helyett inkább Menyhárt Jenő (EK), zeneileg pedig a Kicsit szomorkás a hangulatom óta lettek felejtős.)
    De mint írtam ki-ki ízlése szerint választhat Ákos és Lovasi között, szerintem egyik sem érdemli meg, de minden díjat a díjazottak tesznek értékessé.

  44. @wagem: Nigériában hivatalos nyelv az angol… viszont értsd: ákos angol kiejtése nem éppen tökéletes. A tény, hogy beállt régen egy politikai párt mögé az pedig vérciki. A nagy zenészek ismérve, hogy nem szoktak az agymosó hazudozó politikusok mögé beállni mert teljesen elhitelteleníti azt amit csinálnak.

  45. Ez bizony így lesz büszke, hős, magyar magzattársak!
    Az év végére ugyanis dr/DDR. Schmitt Pál lesz a
    Svéd Királyi Tudományos Akadémia Elnöke, az ENSZ főtitkárság mellett.
    Orbáb Viktort pedig, lengyel nyomásra, Svéd, Belga, Holland, Angol, Dán, stb.,
    királlyá, az EU állandó és örökös elnökévé, és Portugál szűz királylánnyá kiáltják ki.
    A Nóbel-dij bizottságnak csak magyar, nagyon magyar tagjai lesznek.
    Az összes eddig kiadott dijat visszavonják, felülvizsgálatra. Kancsóteszt.
    Létrehozzák a Zenei Nóbel-dijat, amit egyesítenek az Oszkár-dijjal.
    (amint az a képen jövőbelátóan megjelenik)
    A dijat elsőként, aztán haláláig folyamatosan Ákosnak adományozzák.
    Természetesen visszamenőleg tíz évre is odaítélik neki.
    Társként dijazott lesz az is, aki abban az évben a legtöbbet
    fekszik a lányon, a vonatindulástól szakadt szívvel, sajtos holdfényben.
    Akinek nem tetszik, kapja be.Oszt jónapot.

    Ákos mongoloid vad fejét, átmaszkírozzák Nyugat-Európa, Észak-Amerika
    primitív népei számára fogyaszthatób, szelídebb lédereres fizimiskára.(kép)
    A Béke Nóbel-dijat kiegészítik a Szabadságharcos titulussal,
    és örök időkre adják ki, az arra legalkalmasabbnak talált
    egyetlen személynek; igen, neki.
    A Norvég Parlamentben 98%-os többséget szerző helyi Fidesz-KdNp fiókpárt
    segítségével az Alfréd Nóbel-Emlékdijjat (közgazdasági) is magyar kapja.
    Na, ki? Na, ki? Hát a Mati.

  46. @blah: Miért ne lehetne egy zenésznek politikai nézete?De most komolyan..ha nekem tetsző valamit gyárt,lehet az jobb,vagy baloldali nem érdekel.Pl,Bono kiállt Obama mellett.Előbbit nem szeretem,utóbbit igen.

  47. @Brando: Mentségemre szolgáljon sosem említeném Rózsit és Lovasit egy lapon 🙂 És ezen a személyeskedésed sem változtat 🙂 Azt hiszem Neked is ürügy volt a Kicsit szomorkás … hogy Lovasiékat leírd, pedig nagyon jó lemezeket csináltak még utána, nagyon jó szövegekkel. És nem egy rockrajongónak megmutatták a Csík zenekarral a magyar népzenét. És ebben talán Szörényiékhez hasonlítani őket sem nagy “zenei éretlenség” 🙂

  48. @Diox: Azt hiszem kezdet elveszíteni a fonalat, előbb Rózsi, aztán meg Szörényiék:-) Van még lejjebb?
    (A Kispál még csak nem is a legjobb alternatív zenekar a hazai palettán; az egyetlen igazán sikerült lemezük pont az első volt, a Kicsit szomorkással csak beérett egy folyamat. Az h mi a jó lemez, és mi nem, az relatív. Sok zenét kell hallgatni, és akkor könnyebb lesz mértékadó véleményt formálni később, de ez már nagyon off.)
    .

  49. @wagem:
    Igen azert lehetett az elso koncertje 3000 ember elott a Marx Karoly Kommunista Kozgazdasagi Egyetemen, mert akkora ellenalo volt.. O belulrol rhasztotta a rendszert, mint a gyurcsany pajtasa a kisz eloki rangjai kozt, a bajusz kiralylany hazelnoku k, meg a nyugaton tanulo nem iden nyaron barult “a vilag legeslegeslegalacsonyabb focistaja” becenevre hallgato miniszterelnokunk, illetve a sportdiplomacia legnagyobb akademiai sporttekintelye Smitttt “dottore” Palibacsi… Mind mind belulrol bonfottak le a rendszert 🙂

    Akos angol… Lol. Ilyen angollal havi netto 100 ert nem vennem fel adatrogzitonek :)))

  50. @wagem: Azért mert a faterod szekus,vagy III/III-as volt nem kell másról ezt fetételezni.
    Nem tudom,hogy ezzel dicskedni akarsz,vagy sajnáltatni magad,mint a Pokornyi elvtárs,de nem ide vág a téma!

  51. Nahát,amikor ez a srác mellettünk játszott a Pecsában a Bonanzával,valami csillag születik-féle tehetségkutatón,nem gondoltam volna,hogy valaha Kossuth-díjas lesz!Sose szerettem a zenéjüket-zenéjét,de azért nem semmi amit elért!Van aki 50 évig színészkedik érte….

  52. @wagem:
    Csinaltam en, nem is neztek balkani ciganynak, mint az Akost… Igaz nem tolta belem a dellat soha a fityisz, de azert sikerult olyan rajongokat osszeszedni a “szakmabol” akik kozel 50 millio lemezt adtak el… Igaz, ok nem kotelezo udvariassagbol szerettek, mint Szõr Elton Akost 😉

  53. Ugye azért van akinek leesett a nagy anyázások közben, hogy Léderer Ákos sportriporter van a képen?

    Egyébként nem tudom, minek jár ennyi frusztrált majom egy vicces, szórakoztató blogra, ha itt is csak köpködni tudnak…
    Mindkét “oldalra” igaz ez.

    Nincs elég fórum erre a neten?

    A kommentek moderálása sem ártana az oldalnak!
    Na persze akkor csökkenne a látogatottság, mert Habzószáj és Mélymagyar máshol tombolná ki magát…

    Ezek a fórumbejegyzések az életünk, a “civilizációnk” lenyomatai.
    Majd egyszer a jövő “régészei” rácsodálkoznak, hogy ilyenek voltunk…