Szó szerint az EP mai ülésének sztárja volt Orbán Viktor, aki alaposan felkészült a megmérettetésre.

„Deutsch Tomi javasolta, hogy mindenképp induljak a regionális laptopDJ-versenyen, úgyhogy el is vittem a kedvenc laposomat, és toltam egy-két nótát” – összegezte a napot a 24-es rajtszámmal induló magyar miniszterelnök, aki végül dobogós helyen végzett egy francia néppárti reggae-selecta és egy brit euroszkeptikus dubstep-dj mögött.

Orbán hozzátette: nagyon jól érezte magát az EP-ben, és legközelebb is visszajönne, diktálni egy kis tempót.

42 KOMMENT

  1. Nem láttátok a közvetítést, de én igen. Egyszer akkor közelített rá a kamera, amikor az egyik S&D-s felszólalás alatt beletúrt az orrába, és ujját kihúzván, meg is vizsgálta a terméket! Másik ugyancsak S&D-felszólalás alatt pedig elkezdett vihorászni – épp kisebbségi jogokról volt szó.
    Ez kész. Remélem, archiválják ezeket a felvételeket.

  2. Én -az ATV-n élőben néztem a strasbourgi közvetítést. Szégyenletes volt. Viktor szerint ” itt minden nagyon szép, minden nagyon jó , és ÉN mindennel nagyon meg vagyok elégedve!” Ja, és minden a demokrácia jegyében zajlik….Volt pofája azt mondani, hogy amióta ők vannak hatalmon, és új alkotmány van, azóta a nép -végre- jogbiztonságban és kiszámítható körülmények között él…A pofám leszakadt ( az enyém!) a hazugságaitól!!

    Ugyanúgy folyt minden ott is, mint idehaza a parlamentben. A Néppárt tagjai
    orrba-szájba dicsérték Viktort, a szocik, liberálisok, zöldek mindent kritizáltak. Szóval, semmi sem változik…

  3. Jó volt! Mondjuk az ájkentgetnószetiszfeksön kicsit túlzás volt, de a végére a máni-máni-máni remix királyul ütött. A dubsteppes wobblekkal tarkított introra ráhúzni Benassitól a “Push me”-t zseniális volt.

    Mi a különbség OV és Isten között?
    Isten nem akar Orbán Viktor lenni…

  4. Ez most Photoshop, vagy tényleg van Mac laptopja ? A múltkori PR fotóján amikor szabadságon volt, de akkor is dolgozott, csak pár papircetli volt előtte. Akkor most biztosan le kellet töltenie valami játékot a gyerekeinek.

  5. @Dour ®: szájer a nők jogaiért, harcosan (kösz szájer, kösz, kösz) de nekem a csaj válasza tetszett, hogy aszongya, ha Ön férfival élne, akkor is felmerülne a kétség a bíróságok függetlenségével kapcsolatban…

  6. @Dour ®:
    Szájer …
    – ő, aki hazafelé a vonaton, “összedobta” a Zalaptörvényt? Hát persze, hogy neki minden tetszik, ami Orbán szent kezeiből fakad.
    – őt persze, hogy nem érinti a rasszizmus. Ha meg mégis így lenne, a “főbíró” felesége olyan példát statuálna, hogy csak na!
    Na, de Morvai Krisztike ( “független” ?!?) sem volt semmi…sötét agyammal csak azt nem tudom felfogni, ha számára ennyire gyűlöletes az EU, hogy van
    bőr a pofáján azt a sokmilliós havi fixet felvenni? Undorító bagázs!

  7. Még ezek a nyavjás ejusok akarnak nekünk diktálni, meg belepofázni a médijja törvényünkbe?? Hát nem láttyátok, hogy galád mód kitakarták a háttérben Szarrágó Petikét és Varga Misikénket!! Skandallum! Követelem, hogy Szalai Annamariska azonnal büntesse meg őket 25 milliárd euróra, amit a magyar államkincstárba, akarom mondani a fidesz pénztárába befizetni szíveskedjenek!!!!

  8. Végre van egy miniszterelnökünk, aki a kép tanúsága szerint elhomályosít mindenki mást, nagyobb formátumú és félfüllel érti mit főz a karvalytőke, maguk meg itt lelkileg csömörülnek, fintorganak és fityiszkodnak? Orbán Viktor csak ránéz a poharára és már félig tele van tőle!
    Na!

  9. @dr. Aszongyaja Prof. Zanyósom:
    Tudod, van egy vicc, mely szerint:
    az emberek az agyi kapacitásuk 5%-át használják, a többit Orbán Viktor használja helyettük.
    Miért kéne Orbán Viktornak az Alaptörvényt elolvasnia?
    – a törvény maga Orbán Viktor, vagy:
    – Orbán Viktor a Törvény maga.
    Szabadon választhatsz….

  10. @tippmixx:
    Én -az első perctől kezdve- Bokros-fan vagyok.
    Ha, ő most lehetőséget kaphatna, rövid időn belül ismét valódi fejlődési pályára terelné a gazdaságot. (mi sem igazolja ezt jobban, mint az, hogy az első Orbán kormány is két évig a Bokros-féle gazdaságpolitika áthúzódó hozadékából élt).

    Persze, őt kiegészíteném Bajnaival, aki ( a “szabadságharc” folyamatos eszkalációja helyett) szép csendben, szinte észrevétlenül, helyreállítaná az
    ország -mára már- igencsak megtépázott nemzetközi hírnevét.
    Alkalmaznék mellettük – a nem seggnyaló, nem megélhetési– gazdasági politikusokat, mint pl. Róna Pétert.

  11. @dr. Aszongyaja Prof. Zanyósom:
    ” Naugye! Emléxxem, a zaspirantúrán naggyon röndös egyetértő kis doktorandusz vót, eccerűen nem tudott semmire nemet mondani…”
    Jesszusom! még kérdeztek is tőle valamit? Szegény Pali Bá’, hát akkor ez kész szívatás volt!
    Azt hittem, hogy csak úgy kapta a doktorit…. :-)))))

  12. Lehet szidni jobbról a balt, balról a jobbat.
    Maguk szerint, ha éppen a másik oldalt támadják más az ejunka nem tetsző Magyar törvényekért, akkor az Istenként mindenkinek a megnyugtató választ adná?
    Ebben kételkedek.

    Ja igen, bármely oldal kritizálásakor arra emlékezz.:
    Ne ítélj,hogy ne ítéltess!