Túllobbizta magát egy kormánypárti képviselő, így február 1-től a benzinkutakon is lehet dohányozni, sőt egyes legalább 15 kútfejjel rendelkező kutakon kötelező lesz.

Aradszki András KDNP-s képviselő először csak a dohánytermékek értékesítését akarta lehetővé tenni, ám mivel az Országgyűlés lendületben volt, átvitte a dohányzás engedélyezését is. A népszerű táncdalénekes névrokona kérdésünkre kifejtette, hogy nem csak a húszéveseké a világ, majd sokatmondóan elmosolyodott.

Hasonló képviselői indítványra nem kizárt, hogy egyes benzinkutaknak árumegállító joga is lesz, akárcsak néhány középkori városnak, így vámot szedhetnek az ott megforduló kamionoktól, sőt az ott dolgozó örömlányok esetén az első éjszaka joga is megilleti majd őket.

25 KOMMENT

  1. Sőt febr. 1 -től egy egy régi EU előírás szerint minden magyar állampolgár a benzinkútnál csak molotov koktéllal gyújthat rá, (liberális piacokon árulják majd ) kivéve a nyugati érdekeltségű kutakat amelyek 5 km -es körzetében mindenki kötele egy vödör purhabbal sorfalat állni . Csak a holland vödör az EU szabvány melyből minden háztartás kötele hármat vásárolni frankhitelből…..

  2. @tippmixx: Gyurcsány személyesen járt közre, hogy a terrorista Budaházit kiengedjék a sittről. Egyetlen feltétele volt a szabadon bocsátásnak, hogy a napi kvótát molotov koktélból Budaházi irányításával a Jobbik legyártsa. Ha nem megy a munka, bizony a karikás ostor is előkerül.

  3. Február 1-től a benzinkutakon is lehet dohányozni???
    Ez így marhaság.

    Bármikor lehetett, lehet és lehetni fog!

    Ez olyan mint a gomba: MINDEN GOMBA EHETŐ, LEGALÁBB EGYSZER!!

  4. András komótosan behajtott a benzinkútra, elővette cigarettásdobozát, kipöckölt belőle egy szálat, s a szájába tette. A zsebébe nyúlt az öngyújtóért, kezébe vette, majd a karórájára pillantott:
    – Még 3 másodpercem van a tűzvészig — mondta, aztán nyugodtan rágyújtott.
    – Fffffffffffffffffff! — szólt a benzin.
    Itt a vége, fuss el véle, de gyorsan!

  5. Magyar járványügyi kutatók fedezték fel az infláció kórokozóját a benzinben és gázolajban. A i-vírusnak nevezett kórokozó különösen Magyarországon virulens. Egyetlen ismert fertőtlenítőszer sem pusztítja el, sőt még a tűznek is ellenáll, mi több — szaporodik benne! Hatásos ellenszere kizárólag az “Autómentes év”, “A láb kéznél van” és a “Kenyérüzemű kerékpár”, bár a kenyérről ismert, hogy korábban alig ismert személyek órákkal a fogyasztása után súlyos bűncselekményeket követtek el, és ezáltal ismertté váltak.

  6. @Shandor Reeves: Á, az szerzői jogokat sértene. (Konkrétan a bulgár faszi szerzői jogait. 🙂
    Sokkal inkább el tudnám képzelni, hogy a doktori disszertációt -a szent jobbhoz hasonlóan- a hívőknek (Fideszben, SP-ben) a nemzeti ünnepen egy üvegburában hurcolásszák körbe.

  7. Olaszországban láttam az ablakon keresztül viszonlyag közleről. Ültem a turistabuszban és tankolt nekünk a benzinkutas, az égő cigi egy szál nyálon fityeget közben alsó ajkáról.

  8. Bocsánat, de ez így rémhírkeltés, ami ellen lábújhegyen tiltakozom.
    Az új jogszabálytervezet szerint ugyanis február elsejétől a dohányzás kötelező lesz a benzinkutakon, és ez alól még a csecsemők sem kivételek.
    Az ok rém egyszerű. Bár a kormány látszólag a dohányzás ellen ágál, valójában viszont számít arra, hogy a mezei dohányos kiscsávó nem egyszerűen szabadul meg a cigitől. Ergo két választása van:
    Elmegy az orvoshoz, aki nem tudja meggyógyítani, de elveszi a pénzét, és vesz belőle magának cigit,
    Vagy pedig odaadja az államnak ingyen azt a pénzt, amiből cigit venne (ez nagyjából megfelel a cigi fogyasztói árával).és majd a miniszter urak szívják el a dohányt az országház büféjében.

    Meg kellene már értenie Magyrország lakosságának, hogy a kormány fizikailag és mentálisan is totál rosszul van, ha nem baszhat ki tízmillió emberrel. Egyszerűen frusztrálja őket, hogy nem tehetnek értünk semmit sem.

  9. Az LMP jól látja, valóban lehet más a politika, csak ahhoz a két kerékkötő komcsi bandát -szoci-fidesz- el kell felejteni.

    HAJRÁ LMP, MERT MAGYARORSZÁG ÉN NEM ÍGY SZERETLEK!!!

    A nép válasszon köztársasági elnököt!

  10. Hmmm…..
    A qurmány mindent megtesz az egészséges életvitelért.
    Elszívja a dohányt,
    bááár….,
    az elvonási tünetek miatt esetleg sokan éhen halnak.
    (De legalább egészségesen)
    Tudtommal a jobbiknak(?) viszont kötelező lesz a csillagozott kutaknál rágyújtani febr.1-től.