Leleplező cikket közöl a Playboy hazai kiadása, amelyben Schmitt Pál doktori disszertációja után Orbán Viktor mosolyáról is bebizonyítják, hogy hamis.

Nem őszinte a miniszterelnök úr mosolya, amit a szájszegletekben megbújó, úgynevezett depresszív csücsökránc is bizonyít. Az arcizmai feszesebbek, mint egy igazán mosolygó embernél és a bizonytalan fejmozgás is azt támasztja alá, hogy akármennyire is vicceset mond, lelke mélyén szomorú” – fejtette ki Lajtainé Csudacsek Györgyi pszichiáter- kozmetológus, amatőr túsztárgyaló.

A szakértői csapat több mint 4000, a miniszterelnököt ábrázoló fényképet vizsgált meg, majd összevetette a nem a miniszterelnököt ábrázoló, de mosolygós képekkel. Referenciaként egy Sas-kabarén és egy Hit Gyülekezetének vasárnapi istentiszteletén felszabadultan mosolygó emberek arckifejezését használták.

13 KOMMENT

  1. A kormányszóvivő azonnal cáfolta a feltételezéseket, és mint mondta, hasonlóan a Schmitt ügyhöz, ez is bolgárkacsa.
    Giro-Szkóp András jelezte, hogy az ország jó irányba halad, a gazdaság stabil, tehát a miniszterelnök nem hogy szomorú, hanem azok a bizonyos ráncok, éppen a túlzásba vitt, felszabadult kacagástól jelentek meg az arcán.

  2. Ez csak a túlzott hamis gulyás fogyasztásának mellékhatása. Mert nem kérdezte meg orvosát. Súlyos esetben Ő gurul el, nem a gyógyszere.
    Nem csökken a felelőssége sem, a hamisítást a törvény bünteti.

  3. azért hamis a mosolya, hogy ha a shit plagi bácsi ellopná, az eredeti akkor is megmaradjon neki. a festményeket is szokták így védeni: kiaggatnak valami hamis szart, és trezorba dugják az igazit. a zorbáncot is trezorba kellen rakni.

  4. Lehet, hogy a mosolya hamis , de ahogyan rángatózik és a száját nyalogatja csodálatos felszólalásai alkalmával az bizony eredeti. Utánozhatatlan. Órákig gyakorlom és nem vagyok képes palgizálni.

  5. Attól félek nemsokára azt is bebizonyítják a jó öreg Viktorról, hogy nincs pókösztöne, lézerszeme, röntgenlátása, intergalaktikus GDP elemlő ereje, de még radioaktív világbankelnök-harapás útján szerzett államadósságcsökkentő képessége sincs 🙁
    Még a Mikulás és Húsvéti nyuszi témakört is alig hevertem ki…