A karácsonyt nem ünneplő olvasóink közül idén a zsidóknak kedveskedünk egy bájos pózzal, a szentestézéssel.

Azért nekik, mert ők ma ráérnek, hiszen a bankok, kávézók, közösségi házak mind zárva vannak, és még kombínók is csak 4-ig járnak – így lesz alternatíva az unalommal szemben.
 
A szentestézés lényege, hogy a párok, vagy baráti közösségek néhány karácsonyi elemet bemelnek a szeretkezésbe, majd minden kötöttség nélkül dugnak.
 
Ajánlataink: szextrenderlizés vetkőztető pörgettyűvel; flódnis-bejgli evés egymásról, csillagszóró oltás nyelvvel, Stille Nacht karaoke meztelenül, csúcsdísz fétis szárított narancshéjjal.
 
Óriási előnye a szentestézésnek, hogy akció közben nem kell leengedni a redőnyt, mert akörnyéken mindenki más a mákosgubára, és a szálkákra koncentrál (kivéve azokat akik, szintén szentestéznek, őket viszont át lehet hívni). Így akár díszkivilágításban, nyitott ablaknál is lehet kutyapózban szentestézni. Goj kukkolóktól nem kell tartani, mert ők vagy esznek vagy ájultan fekszenek!
 
Azok a zsidó olvasóink, akik ajánlatunk ellenére, egy jó kufircolás helyett mégis tévéznének, azonnal hagyják el az oldalt és nézzék meg 36-odszorra az Igazából Szerelem című filmet, vagy a Nindzsagyilkost az HBO-n.

13 KOMMENT

  1. Angyal Bandi, te katolikus vagy? Így gyakorolod a vallásod pont karácsony környékén, hogy zsidózol? Te és a magadfajták minden alkalmat megragadtok, hogy egy kicsit szemétkedjetek másokkal.
    Én katolikus vagyok és az én vallásom azt diktálja, hogy tartsam tiszteletben mások vallását. Mert mindenkinek joga van hozzá.
    Ezt általában a családban értetik meg az emberrel…

  2. @pirimogyoró: Csak ki ne derüljön az ájtatoskodás közepette, hogy a nyilvánvalóan egyházellenes, antiszociális Hírcsárdát olvasod a szentfazek.hu helyett!
    Ha az éjféli misét lehet este 10-kor tartani (már ez is unortodox, ezek a Viktorék tudnak valamit!), szerintem ez is belefér.