Bear Grylls csupán egyetlen napot töltött Budapesten, de egy IKEA Family kártyával és egy sajtóigazolvánnyal mindent túlélt.

Beart Grylls könyvének megjelenése alkalmából látogatott Budapestre. Szerda délelőtt 10-kor kezdett az Örs vezér terén az IKEA-ban, ahol a Family kártya kiváltása után gyorsan meg is itta az ébresztő ingyen-kávéját. Ezután átballagott egy McDonald’s-ba, ahol kikukázott magának egy blokkot, hogy bejusson a vécébe. Egy otthagyott fél sajtburgerrel fogat mosott és rendbe szedte a külsejét, ezután délben megebédelt a Spoon hajón egy sajtótéjékoztatón. Délután négykor felkereste a Dormeo matracboltot, hogy kipróbáljon egy kókuszmatracot úgy másfél órára.

Nem volt sok ideje, hiszen este hatra az Újhegyi Közösségi Házba sietett egy edénybemutatóval egybekötött területi képviselői összejövetelre, hogy az úgy gyémántfokozatosok megünneplése után vacsorára bepogácsázzon. Este kilenckor a Nyugati téri aluljáróban verekedést provokált, a kiérkező mentők pedig a János kórházba szállították, ahol először a sebészeten, majd egy kényelmes kórházi ágyban töltötte az éjszaka hátralévő részét.

Bear Grylls lapunknak elmondta: meg tudja érteni azokat a magyarokat, akik nem fizetnek adót, csak pofáznak: Magyarország teljesen alkalmas a hiénázásra.

28 KOMMENT

  1. túl élte túl élte de ennek sajnos már rövid távon is lesznek következményei sosem értettem minek kell budapestre jönni ha valaki híres, elismert és nem akar rosszat magának

  2. És mielőtt hazament volna, beadott az APEH-nak néhány hamis számlát az APEH-nek és pár milliárd ÁFA-t visszaigényelt, majd megállapította, hogy Magyarország a világ legjobb helye, ahol jól lehet élni, csak akarni kell, hiszen itt a rokkantak is luxusautókkal járnak és minimálbérből, vagy munka nélkül is jobban élnek mint a svájciak. Mert Isten megáldott minket.

  3. Itt viszont nem talált csörgőkígyót, helyette viszont volt része
    a “zsebesek”- nek nevezett, falkákban élő / és támadó / állatfaj viselkedési szokásainak megtapasztalásában.
    Ezek kivédéséhez viszont a túlélőkés olykor kevésnek bizonyult.

  4. Fotósopp.
    Aki a János traumára érkezik, az – egyáltalán nem kényelmes – bádogtepsiben tölti az éjszakát.
    Én elhiszem, hogy túlélőművész, de azért nem ennyire.

  5. Túl élte, túl élte ! Mi ebbe a hír ?!? Ha éppen Bp.- t nem élte VOLNA TÚL !
    Az lenne a “hír” ! Jöjjön le Lajosmizsére, tán itt megnyúvadna…………:)))

  6. a Nyugati előtt meg akart nyúzni egy helybélit, hogy a bőrében aludjon éjjel, de látta, hogy már senkinek nincs bőre, csak néhányunknak az arcán, igaz, az elég vastag, de nem tartja a hőt, így maradt a János traumatológia.