Az V. kerület polgármesterét is váratlanul érte a hír: szivarmárkát neveztek el róla Kubában.

Azt a Fideszen belül sem tudják, hogyan lett ilyen népszerű Rogán Antal a karibi országban, Matolcsy György szerint viszont ez feltétlenül sikernek könyvelhető el az ország számára is, míg Lázár János az új szivar elnevezéséről érdeklődő kollégánknak csak annyit mondott, hogy "Hát nem orthodox, az biztos." Rogán egyébként több dobozzal is kapott a róla elnevezett szivarból, amit ki is próbált. Elmondása alapján a Don Rogano igazi prémium kategóriás termék, füstje könnyed, lassú mozgású, és úgy terül szét a levegőben, mint egy védőháló… 

21 KOMMENT

  1. @ZBR: Nem. Ügy. kormányunk nem támogatja a kommunista diktatúrákat, ezért a kubai szivarok helyett az Al. Törvény asztalán csak a baráti Kína csústechnológiai termékei lehetnek.

    Nem. Egy. Működő társainknak nem mindegy, hogy amit szívnak, azt kommunistának nevezzük-e, vagy nem.

  2. Hülyék vagytok, hogy nem veszitek észre, hogy egy terrorcselekmény van épp folyamatban.

    A dohányzás halált okozhat!

    Szóval melyiktek küldte neki a lassú halált? Fuss, mert a teki katonák már a küszöbödön állnak!

  3. @ZBR: a zorbánc jövőre bevezeti a korrupciós focilabdát. abba aztán lehet pakolni. a puskás akadémián már gyorstalpalón képzik a legmegbízhatóbb politikusgeciket, hogy hogyan kell a szelepen át kiszippantani a húszezreseket.

  4. @Lendvai Ildi néni:

    “Jogásznemzet” vagyunk?! (Kerényi után szabadon)
    Eddig azt hittem, hogy a 3millió koldus országa a miénk ……..meg az “Úri muri”-é.
    Ha már “jogásznemzet”-nek titulált bennünket a rendező úr, ajánlom figyelmébe A. Camus : A bukás c. regényét. A főhős ( ügyvéd ) rájön, hogy milyen hazug ő is, meg a környezete is. Tönkreteszik az emberek életét, de ezzel mit sem törődnek. Ezután bekövetkezik a bukás, az élet csúcsairól való mélybe zuhanás.
    Emberek, a mi -jogász végzettségű (nem ügyvéd, hiszen a “Való Világ” – ban még nem igen dolgoztak, úgy lettek egy ország vezetői) – “főnökeink” eljutnak – e az önmarcangolásnak egy ilyen fokára, mint Camus főhőse? És bukásuk személyes lesz -e, vagy egy ország bukik velük?

  5. “A miniszterelnöki megbízott úgy vélte : a magyarság 2006-ban jött rá, hogy a király meztelen. (…) 2006-ban a nemzet felébredt Csipkerózsika-álmából, ennek köszönhetően következett be a 2010-es kétharmados siker – fogalmazott Kerényi Imre. Beszélt arról is: nem gondolja, hogy mindig Orbán Viktor lesz a miniszterelnök, de szerinte a magyar nép bölcs…”

    Lefordítom: A magyarság 2006.-ban benézett Orbán Viktor vécéablakán, és ettől hirtelen annyira felébredt, mintha a Videoton egy új focistája szájon csókolta volna. A hirtelen ébredés innen kezdve már csak négy évig tartott. Ám az eszmélés még nem fejeződött be, de sajnos biztos, hogy nem tart örökké. Addig is aludjunk egyet, mást bölcsen úgy sem tehetünk!