Csurka István az Új Színház leendő művészeti igazgatója egy elveszített fogadás miatt volt kénytelen egy LMP-rendezvényen fotózkodni.

"Én nem bírom, annyira röhögök, hogy már fáj" – mesélte a kamera másik oldalán álló Dörner György, a fogadás nyertese. Az LMP vezetője, Schiffer András úgy kommentálta az esetet, hogy "minek iszik aki nem bírja", majd ő is nevetett egy nagyot.

17 KOMMENT

  1. örüljön, hogy a fitymája még megvan. bár olyan arcot vág, mint aki éppen rájött, hogy amíg részegen hevert viccelődős zsidó ifjak körülmetélték.

  2. Hölgyeim&Uraim!
    Sajnálom, hogy itt off, de jobb helyet nem találtam neki, és egyébként is van összefüggés, ha nagyon keresünk.
    Megvan a Kerényi 14 festmény itt, tessenek megtekinteni e “művészeti” alkotásokat, majd tessenek eldönteni, hogy mit szeretnének, sírni-é, avagy kacagni:
    galeria.fn.hu/3/48791/0/1

  3. @netlovetta: én részemről a mai napot itt abbahagyom!

    kerényi te mocskos kommunista állat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!444

    azt nem híresztelted, hogy max. 8 éves, retardált, debil orágutánoknak írtál ki pályázatot, hogy megfessék (megfossák) a faszparittya alaptörvényedet!
    nőlj már fel a feladathoz! ez nem a moszkvai állami ünnepség! sehol egy csöcs, sehol egy pina! azért mert te impotens vagy, a népnek joga lenne valami nézhető-évezhető látványhoz 20milláért!

    ez egy nyílt levél kerényi imrének, aki olyan hülye, hogy múltkor az MSZMP tagkönyvét lobogatta a fidesz gyűlésen.

  4. Amúgy díjazták is a műveket, a titkos első helyezett Rákay Kálmán (alvilági nevén: philip) nyerte, a “hát a faszom nem kéne, te büdös kurva betelefonáló” című művével.

  5. @nolám: és egyébként tudni kell, hogy festőművészek közül egy se vállalta ezt a szégyenletes megbízatást – és ezzel az offot be is fejeztem, csupán ezt még hozzá kellett tennem, mint tarajtalan gőtét az egyik tetőcsúcsra a már nem is tudom, melyik festményen. Amit nem igazán értek. Most ez lett a nemzeti állatunk?