Adminisztrációs hiba miatt rendkívül állapotot hirdetett az Országgyűlés. Hambulda Béla egyéni indítványát olvasás nélkül szavazta meg a Fidesz-KDNP-frakció.

Reggel ködös volt az idő, és a gyerek is köhögött” – indokolta a törvényjavaslat előterjesztését Hambulda. A törvényjavaslat elfogadása után felállt a Honvédelmi Tanács is, a köztársasági elnök vezetésével, és már a kijárási tilalmat is sikerült bevezetni, amikor a pártok a tanácsban részt vevő vezetői felvetették, hogy mégis miért.

Schmitt Pál elmondta, hogy szerinte rendkívüli időkhöz rendkívüli állapot illik, míg Rogán Antal kiemelte, hogy a devizahitelesek érdekében volt szükség a lépésre, Semjén Zsolt pedig egy Kalasnyikovval verebekre lövöldözött a Kossuth téren, amikor jelezték neki, hogy ezt még ilyenkor sem kéne.

Hende Csaba szerint csupán gyakorlatról volt szó, hogy hogyan reagálna a törvényhozás ilyen kritikus események esetén, míg Szijjártó Péter az anonim kommentelőket tette felelőssé az eseményekért. Orbán Viktor és Giró-Szász András egyelőre egyeztetnek arról, hogy ki mit mondott és megfelelő viccet keresnek az Ezer vicc a javából című kötetben. Csurka István, miután kiderült, hogy vaklármáról van csupán szó, csalódottan hazatért a Duna-partról.

220 KOMMENT

  1. @Link Elek: a twitteren ott volt, amíg nem tiltották le a twitter és a facebook elérését, de csak azt írta, hogy hülye, aki nem utalja át rendkívül gyorsan október és november és decemberi fizuját az Államadósság Növelő Központnak

  2. Most olvastam az Estadoal de Santa Cruz brazil újságban, hogy az Amasonas felső folyásánál, egy eddig még fel nem fedezett bennszülött törzs, tartós bérletbe venné, esetleg lízingelné Shmitt Pált.

  3. Csatlakozom Pomogácshoz. Az utolsó mondat bődületes. Ott lekonyult a számszéle, de irtózatos felütés! Grat. Amúgy hol van Halál megdöglesz, kinyírunk? Remélem nincs baja.

  4. Ne erről hablatyoljatok!
    MINDENKI A NEMZETI SZARCSIMBÓK TÖRPE TEMETÉSÉT VÁRJA!!!!!!!!! –a többieket meg számon kérni és a legsúlyosabb büntetést nekik. …pl. kizavarni őket furkósbottal az országból is Románia felé…ott nyalták a legtöbb segget a Nemzeti Szarok!

  5. Sajnos tényleg ilyen állapotok uralkodnak hazánkban. Az állam nem foglalkozik semmivel, csak a középosztály megszüntetésével. Nicsoda nagy öröm ez mindenkinek, hogy a 8 millió szegény országa lehetünk. Kicsiny hazánk pedig virágozhatna, fejlődhetne. A Büszke Magyarországból mi lett? Mivé tették vezetőink? Egy senkiházi csatlós ország lettünk, szemét lerakója a fejlettebb uniós országoknak. Ide mindenki jöhet befektetni, jöhet rabolni az országunkat. Szörnyű…

  6. Dr. Schmitt Pál ebben az évben rájött, hogy rokoni szálak fűztik Franz List-hez, ezért kellett vásárolni részére 1000 közmunkás bérén egy zongorát és egy kényelmes zongoraszéket arany berakásokkal, kellemesen párnázva.

    Farsangra készül az egész Fidesz kormány!
    Dr. Schmitt Paul lesz Liszt Ferenc (A parókára már most eltettek 45 millió forintot, állítólag nem Kínából hozattják, mert az gagyi!)
    Dr. Orbán Vektor napoleóni jellmezt terveztet 79 millióért.
    Szijjártó Péter Pinocchió jelmezt hozat Olaszországból mindössze 42 millióért.
    Matolcsy György
    Dr. Budai Gyula mágusnak öltözik, és feltámasztja a halottakat majd aláírat velük különböző szerződéseket.
    Dr. Simicska Lajos az Orient expresz pénzszállítójának jelmezében látjuk teli zsákokkal az országból kifelé utazva.
    Dr. Lázár János nem tudja még, vajon kell-e neki jelmez, hiszen állandó a jelmeze.
    Dr. Kósa Lajos Debreceni bundát ölt magára, 20%-os felárral.

  7. Ambrus Attilát teljesen ártatlanul ítélték el. Ambrus Attila legalább visszaforgatta az elrabolt pénzt. Ambrus Attila most Fidesz időben nem kapna büntetést.

    Mit is tett Ambrus Attila?

    1. Feltárta az OTP őrzés védelmi hiányosságait.
    2. Az OTP bankfiókokat rákényszerítette, hogy alkalmazzanak fiókonként 3-4 fő biztonsági őrt, ami ugye minimum 1200-1500 új munkahelyet teremtett, segítve ezzel ugyanennyi család megélhetését.

    Ezzel szemben Orbánék 3000 miliiárdot, törvényt hozva elloptak, 500 milliárdot eltözsdéztek, és ez csak a jéghegy csúcsa. A teljes jéghegy 24 000 milliárd körül lehet.

  8. Mi Orbán(at)unk, ki vagy a Parlamentben,
    szüntettessék meg a te neved,
    lázadjon már fel a te országod,
    és töröltessék el a te akaratod
    miképpen a T. Házban, azonképpen itt a földön is.
    Mindennapi kenyerünket ne herdáld tovább,
    és már megbocsáss, de mi nem tudunk neked megbocsátani.
    Ne vígy minket az államcsődbe, és szabadíts meg magadtól.
    Mert nem tied az ország, csak a hatalom, dicsőség nélkül,
    és remélhetőleg az sem soká már.
    Ámen..

  9. Sicc Palkó rájött, hogy magyar nyelvtanár nem lehet,…….:D
    hát elkezd zongorázni, hátha lehet zongora tanár ( olyan óvodás szinten),
    Persze mindent az adófizetők pénzén!!!!!!!

  10. @Dour.: @nolám: arra azért rámutatnék, hogy

    a forradalom dialektikája… tudatlan-buta ZOMBI PARASZTOK szavaztak fidesre, akik a megoldásokat a zállamtól várják…

    nekik lesz a legrosszabb (hacsak véletlen nem ment meg kína, értsd nem veszi meg azországot, vagy nem találnak gyorsan olajat) a bekövetkező államcsőd…

    ez a 2 706 292 birka fog legelőször elhullani az állam összecsuklása után…

    ez a természetes kiválasztódás…

  11. Jaj, hogy a fene enné meg a pofátokat, ti mocskos ferdehajlamúak!

    Tudom, mi a bajotok!
    A Fidesz végre elkezdte kipucolni az állami intézményekből a korrupt, lopós, tolvaj hivatalnokokat. Az olyanokat, akik Hagyó Miklóséknak és Hunvald Gyuriéknak nyalták a seggét. Meg a Gyurcsótánynak.

    Erre fel idejöttök az internetre, és gyalázkodtok.

    Hát nem szégyellitek a mocskos pofátokat, bűnözők?

  12. De itt van ez a 4K!-s banda.
    A főkolomposuk a Kendermag Egyesületnek volt az elnöklője, vagy most is az.

    Negyedik köztársaság? Drogállamot akarnak ezek? Olyant, mint volt régen Kolumbia, ahol a drogbárók és a che guevera-majmolók adják meg a közélet alaphangját?
    A pokolba az ilyenekkel!

  13. @Dour.: ez nem így van… a rossz is a történelem része… eltettünk pár sztálin kádár stb szobrot is… muzeumba kerül a zorbán is mint a haza nagy ELVESZTŐJE… de karakán is… “az utolsó fides zombi”

  14. ahogyan a Fidesz visszaélt a jogállami eszközökkel akár az adószabályok kapcsán, akár a politikai ellenfeleivel való leszámolások során az már a Diktatúra eszközei. A Fidesz-kormánynak ezt kellene szem előtt tartania, hogy amikor az a Fidesz leváltásra vagy a Diktatúrájának a megdöntésére kerül sor,.. is koncepciós pereket lehet csinálni Orbán és Bandája ellen.
    Orbánék is megfélemlítik a népet , állásukat létüket féltik az emberek, megélhetésüket..és aki nem a Fidesznek nyal az nincs….tehát terrorista a Fidesz kormány is és a Nemzeti törpe is:)
    Az lesz a vége…!!!!!–hogy fájni fog az ELSZÁMOLTATÁS!!!!

  15. Itt ülünk Orbán Viktor “gyorsnaszádjában”
    Orbán Vikor, Matolcsy György

    Hogy néz ki a ” gyorsnaszád???????
    Orbán Viktor ( egy fülkéjébe szorulva, csinálja a forradalmat…magának…….) irányítja a Nemzet Gyorsnaszádját. A hajó hátuljában már láthatóan baromi nagy a gáz, ég a tat, ömlik a füst mindenhonnan, de a kapitány egyre csak vezényel, és nem engedi hátranézni a legénységet:

    – Két-harmad, két-harmad! -kiabálják rémülten már..a Fidesz banditák….

    A hajó orrában Matolcsy György (másodkapitány) babrál a vitorlákkal. A szél a kétharmad ellenére szarik megjönni, teljes a szélcsend, ezért kénytelen egy nagyobb bottal kavarni, de éppen most jutott eszébe, hogy még ha fújna is valami, a vitorlákat elfelejtette leengedni.

    Középen a balek evezősök eveznek. Be van nekik ígérve a szél, meg az út végén a szuper kikötő kajával és kurvákkal.

    Ez így együtt a magyar gyorsnaszád.

    Hamarosan jön a Fidesz Banditák elszámoltatása, és az fájni fog!!!!

  16. A 2/3 adod hülye Nemzeti gonosz Törpe! -akire hivatkoztok hazug módon…. már nem létezik!!!
    Illetve van de……Már ELLENETEK VAN!!!!!!! jÖN A FEKETE LEVES , szaros Naranccsal! Bármit csináltok el lesz törölve minden törvény amit a Fidesz Nemzeti szar csinált. !!!!!

    Az “Astoriás vén üzletvezető ELVTÁRS”,… a Palkó…..helyesírási győztes:)))……… meg jobb ha meg se szólal!!!!!!! Mindeki leszarja , akkora a tekintélye:)

  17. @Kara kán:

    “az apja a következő infarktusig
    megszállottan űzi az ipart
    aztán a szófán este tíz után
    öt percig még nyögi az ivart
    az asszony arcán a zsíros krém
    szétkenődik és a budapesti rém
    és ez a felhőkbe öltözött karkán kán
    szép álmokat kiván”

    Legát Tibor: Az utolsó magyar playboy

  18. #
    2011.09.27 07:02:10Hoosy

    Mi döntjük el, a nép, hogy kik kerülnek a parlamentbe. Az a baj, hogy elfelejtik azt a tényt, hogy azt is mi döntjük el ki kerüljön ki a parlamentből.

    Olyan szép a főváros, ott az a sok régi lámpaoszlop.:DDD Van ám kőbányánk is. Meg szénbányák is akadnak még, amelyek felújításra várnak.:DDDDDDDDD

    Annyi lehetőség van ebben az országban! 🙂 A Diktatúra megdöntéséhez, még választás sem szükséges!!!!!!

    Mindennek egy(szer)vége van !!!!! Csak a kolbásznak van két vége:)

  19. Orbánék a gazdagok kiszolgálója kormány:

    A következőért kell az Orbánnak és a Fidesznek a gazdagoknak “tömni” a zsebét…:
    Maga Gíró Szász “haknizta végig 8 évig az országot a gazdagokat és milliomosakt ” gazdasági elemzés címen, amit drága százezrekért pénzért írt le), s elmagyarázta hogy azért érdemes a Fideszbe pénzt milliókat befektetni , mert ha a Fidesz hatalomra kerül s ez a 2008 as időtől kezdve biztos volt—akkor jobban kamatozik a pénz mint a legjobb bankban..akár 100x est is visszakaphatják. S most Orbánék törlesztenek folyamataosan, mert bizony a 8 évet jól túlélték anyagilag EZÉERT A GAZDAGOK KÁRMÁNYA FIDESZsenki nem meri kimondani? vagy nem tudja?????-
    Persze ezen Gíró Szász is milliókat keresett….( nem vléletlen a 200 milliós háza, nem messze a Kókáétól….persze felvett pénzt, devizában, hogy ne úgy tűnjön,hogy miből tudta ” volna” kifizetni egyben…).. Na ez volt a munkája és ezért kapta most a Gíró is a “jutalmat” a nem szóvivő, hanem egy újabb KÖZPÉNZVIVŐ” állást…meg a nagy “nyelves Fidesz baromságok magyarázatáért a TÉT ben pl..s egyéb helyen)

  20. A Viki link egyik legújabb kiszivárogtatott jelentése szerint a közelmúltban Orbán Viktor magához rendelte Polt Péter legfőbb ügyészt, s némi laza kisüsti pálinkázás közben eligazította őt arról, hogy miként kell Gyurcsány Ferencet kicsinálni, vagyis ahogy fogalmazott: levadászni.

    Polt Péter persze próbált mindenféle kibúvókat keresni, főleg, mert először azt hitte, Orbán a levadászást szó szerint érti. Hiszen korábban is mondott már ilyesmiket.

    A legfőbb ügyész pironkodva bevallotta, hogy bár szereti a szép, ám felettébb olcsó trófeákat, ám eddig csak a körvadászatok alkalmával lövöldözött, akkor is csak sörétes puskával, s mindössze néhány előnevelt, életunt tápos fácánt és egy vadhajtót sikerült elejtenie. Utóbbi szerencsére már jobban van.

    Orbán a találkozásuk alkalmával átadta Poltnak a vádirat egy fogalmazványát is, amit Budai Gyula jegyzett.

    Polt Péter a harmadik feles után felvetette, hogy a Gyurcsány elleni vádat a bíróságok kapásból el fogják utasítani. Orbán azonban megnyugtatta, hogy csak legyen nyugodt, mit gondol, miért módosítják oly módon a büntető eljárási törvényt, hogy a legfőbb ügyész választhassa ki kiemelt ügyekben az ügy bíráját az ország területén, sőt a tárgyalási kérdezés joga is elsősorban az ügyészt fogja illetni.

    A vád tartalmával kapcsolatosan pedig a miniszterelnök azt mondta, teljesen mindegy, micsoda, a lényeg, hogy ne legyen érthető, viszont mindenképpen szerepeljen benne Sukoró, meg Joáv Blum neve. Ezek már a közvéleményben ugyanis jól lejáratódtak.

    A megbeszélés végül is eredménnyel járt, a felek egymás tenyerébe csaptak, majd elénekelték a ki tanyája ez a nyárfás című nótát.

    Egy másik jelentés arról számol be, hogy mindeközben a Gyurcsány védelmére kelő baloldali prominensek között heves vita alakult ki arról, hogy aláírják-e a volt miniszterelnökkel szembeni eljárás miatti tiltakozást vagy ne írják alá. A nem aláírók egymással is összeszólalkoztak azon, hogy miért, milyen indokok alapján nem kell aláírni, az aláírók viszont azon ugrottak egymásnak, hogy milyen sorrendben írjanak alá.

    A tiltakozó nyilatkozat szövege szerint egyébként az aláírók kifejtik, miszerint „az Országgyűlés 306 képviselő szavazatával felfüggesztette Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök mentelmi jogát. Az ellene folyó eljárás ezzel drámai fordulatot vett. Két évtizede azt hittük, Magyarország végleg maga mögött hagyta az önkényuralmat, s a hatalomtól való rettegést. Azt hittük, végleg miénk a szabadság, a jogállam, a demokrácia.”

    Bizony, érthető az aláírók csalódottsága.

    Ugyanis kétségtelen tény, hogy végleg nem lett az övék sem a szabadság, sem a jogállam, sem a demokrácia.

  21. Egy dolgot megtanulhattunk Orbántól, mert ezt mondta amerikai diplomaták előtt::
    “Rájöttem, hogy Ha meg tudjuk ölni az ellenfeleinket, akkor ne habozzunk tegyük meg! “
    Rendben van Törpe!
    Tehát Reszkessetek Fidesz Banditák! Le lesztek vadászva!!!!!!! Már úgysincs kétharmad, csak hazudjátok!

  22. A történetet ismeritek: Wikileaks sok minden egyéb között Orbánról is kiszivárogtatott egy csomó mindent, amelyek között két olyan mondat szerepelt, amely szerintem kiveri a biztosítékot még a kissé fideszes szavazók körében is:

    “Ne figyeljenek arra, amit a megválasztásomért mondok!”

    valamint:

    “Megtanultam, hogy amikor esélyed van megölni riválisodat, akkor nem gondolkozol, hanem megteszed.”

    Mindkettő esélyes arra, hogy szállóigévé váljon, szétrombolja Orbán karakterét, és végül megbuktassa. A WikiLeaks szivárogtatásával leeresztette az egyik olyan lufit, amely miatt a Fidesz szavazók Orbánra szavaztak: ők elhitték, hogy Orbán még sohasem hazudott. Persze naiv félkegyelműnek kellett lennie annak, aki Orbán ezernyi hazudozását azért nem látta be, mert eddig ő maga még nem mondta, de ha csak ez kellett, most már ez is megvan: maga a szent ember mondta, hogy hazudott. Igaz, pult mögött, sunyiban, és igaz, ezt is képes tagadni, de mégis ő maga mondta.

    Orbán Viktor elkövette azt a taktikai hibát, hogy reagált a hírre. Bután, ügyefogyottan, erőltetett módon, magyarázkodva reagált, és ezen túl még két nagyon jó dolgot tett ezzel, persze szándékolatlanul:

    Így már a Fideszes médiabirodalom is kénytelen volt lehozni a hírt. Így a jobboldali olvasók is értesültek róla, mert azelőtt nagyon hallgatott a Fideszes média a dologról.

  23. @Kara kán: Tudod, átrágtam magam a blogodon és ez mindent meg is magyarázott. A csapos bölcsességével és íráskészségével rendelkezel. Nyilvánvaló számomra, hogy a makró-gazdaságban is ugyanolyan kompetenciád van, mint az esztétikában, vagy a csillagászatban. Hiteltelen vagy számomra. Erkölcsi és szociális értéked, a jelenlegi technikai eszközökkel nem kimutatható. Vallásfilozófiád a laikus szintet sem éri el. Megérte a fáradtságot a kutakodás, bizonyossá vált bennem, hogy vannak plebejus gondolkozású, servus-hajlamú honfitársaim. Őket hidegen hagyják a jogtiprások, a nyílt színen végrehajtott lopások, a tekintélyelvű rendszer kritikátlan elfogadása a beléjük égetett zsinórmérték. Tény, könnyebb így élni. Elég csak a falragaszok könnyedén érthető hívószavait megjegyezni, s nem jelent kockázatot a feketét fehérnek vallani. Talán eljön az idő, mikor megérted, hogy nem csak a te pillanatnyi helyzetedről szólnak a történések, talán. Még valami, te nem érted azt, hogy amíg az emberek humort faragnak a saját nyomorúságukból, addig béke van. (Az általad magasnak vélt ló, melyről kikiabálod az igazadat, csupán egy Shetland szigeteki mén.)

  24. @nolám: eől szól… ezek a fides ZOMBIK MIND ALKALMATLAN munkaképtelen tehetségtelen SENKIK…

    nemzetieskedő kirekesztéssel kerülnek előre a szakmai versengéseben…
    ezért tart itt az ország, mert a sz@r úszik a tetején ennek a pöcegödörnek…

    ezek a semmirekellő gerinctelen munkakerülő rablók… itt a kép a bizonyíték…

    életükben nem dolgoztak ezek a komcsi dakoták. semmit nem becsülnek meg…
    nem hoztak létre soha értéket, íyg azt meg sem tudják becsülni…

    faberakásba, a polírozott intarziába belb@szva nagySZÖGgel a “fidel itass”

    http://www.168ora.hu/itthon/katasztrofa-a-fideszes-nagyagyu-megint-slagergyanusat-mondott-85387.html

  25. @Bruhahahahihihi: az apád kenderáztatós faszának kopizod be ide az egész internetet? kívülről fújja már mindenki ezt a nótát, az embernek kiesik a szeme mire végiggörgeti a nem kevés munkával idefosott vikilixet. legalább ne kopizz bazdmeg hanem gépeld be szépen a kezeddel.
    a budapesti telefonkönyvet nem akarod idemásolni? abban is van egy csomó kibaszott orbán, meg egy csomó kibaszott viki.

    essen le pöcsöd és szaladjon el vele egy macska, mielőtt lehajolnál érte!

  26. @Takony_fősámán: Nem várható, hogy utána olvass. Mondom: Ő volt az, aki szerette volna törvénybe iktatni, hogy a szenteltvízben áztatott sörétekkel kilőni az ország védett vadmadarait, az a sportos úri mulatság. Így már érted? (Megjegyzem, a verebek is a védett fajhoz tartoznak, ellentétben 3,5 millió mély-szegénységben élő magyarhoz.)

  27. Szerintem a cikk erősen túloz. Ez a kormány meg az ő főpolgármestere még egy szmogriadót sem tud levezényelni, nemhogy bármilyen állapotot. Az a gyors és hatékony, és valamiféle logikát is tükröző intézkedéssorozat, amit a kriptonarancs színű szerző alaptalanul kártunknak és pormányunknak tulajdonít, messze meghaladja a tényleges teljesítményt. Hogy is mondta Trogyán doktor? Szédelgő feldicsérés.

  28. @Kara kán: Hegedűs Zsuzsanna szociológus 12 millió, Balogh Gábor öttusa-világbajnok 9 millió, Tellér Gyula korábbi fideszes képviselő több mint 7 millió forintot kap a kormányfőnek adott tanácsaiért évente – derül ki a Miniszterelnökség által kötött szerződésekből, amelyek legfrissebb adatait a kormányzati honlapon hozták nyilvánosságra.

    Azt még a vak is látja, hogy milyen remek tanácsokat osztogattak, ‘gratulálok nekik’!!

    Páva, pécsi bürgermaister, egyedülálló módon saját magát jutalmazgatta hosszú időn keresztül. (Havi 200.000-500.000,- Ft)

    Egy kutya ez mind, kapjanak példás büntetést!!!

  29. @Dour.: Te ugye nem arra a Hegedűs Zsuzsannára gondolsz, aki erősen baloldali és kontroll nélküli liberálisként tündökölt? (Amíg a szocik voltak a pódiumon.)
    O tempora, o mores!

  30. Annyira jó ez a poénom, hogy ide is be kell körmölnöm:

    Ez itt Dr. Moreau szigete, tele véresszájú kormányellenes mutánssal, akik nyáladzva mantrázzák hülyeségeik.

    Ezeknek, az ilyenfajtáknak gyakorlatilag mindenért a jelenlegi kormány és Orbán Viktor a felelős, azért is, ha leszarják magukat, mert sokat ittak.

  31. @Kara kán:S r. Drábik Jánosj jelenleg jogi tanácsadója a ‘Public Money Systems’ nevű szervezetnek, amely helyi pénzrendszerek tervezésével és építésével foglalkozik Magyarországon és Európa többi részében. Hogyan is van ez?
    Nézd, én észérvek mentén szívesen elvitatkozgatok, s hagyom meggyőzni magam. Ám a mucsai és felcsúti disputához nem szoktam hozzá. Ez a te pályád. Vagy megtanulod intelligens módon elmondani a véleményed, vagy hagyjuk figyelmen kívül egymás kommentjeit. Korrekt? (Nekem könnyebb lemenni kutyába, mint neked kissé elemelkedni magadtól.)

  32. @nolám:
    Nyuszi!
    Nekem könnyebb lenne doktori disszertációt írnom, mint neked.
    Csak a miheztartás végett.
    Ne gondold, hogy mindenki hülye, és csak te vagy helikopter.
    Én Drábikot amolyan Danikennek tartom, nem vagyok nagy kedvence, de kellenek ilyenek is, akik ezen a szinten a szemetekbe mondják a szemétségeiteket.
    Alapvetően, az erkölcs a legfontosabb tényező. Érted? Nem hiszem, hogy értenéd, mert nincs néked akkora IQ-d.
    De megmagyarázom, most kivételesen, mert épp jó kedvemben vagyok:
    Amiket Drábik elmond, azokon jókat szoktam röhögni. Mint amikor a kocsmában egy sör mellett kesergő kisember szavain lehet jókat nevetni. De! Ha a kisember rosszul él, az végül mégiscsak annak jele, hogy a fejesek nem jól csinálják a dolgukat.
    Tehát, még szájbarágósabban: Drábiknak nyilván nincs igaza abban, hogy a 9/11-et az amcsi kormány megrendezte volna, meg még sok mindenben, de abban alapvetően igaza van, hogy a pénzvilág és a politika nagykutyái ma köszönőviszonyban sincsenek az erkölccsel. És erkölcs alatt nem azt értem, hogy kivel kefél félre, akár azonos neművel is, mert nem érdekel, hanem azt, amikor ad.1.) akkor is ott akar ülni a kakasülőn, ha buta, hülye ad.2.) saját érdekeit nézi csak ad.3.) valamiféle rossz meggyőződések miatt szarik rá a népre.
    Nem tudom, hogy én jobb lennék-e a helyükben, de ahogy magam ismerem, igen.

    Na, légy nagyon hálás, hogy most ez egyszer komolyan vettelek.

  33. @Bruhahahahihihi: Melletted állok, barátom, de azért ne nagyon viccelődj a Palkó helyesírásával pont Te, mert még mi, a barátaid, is beszarunk a szánalomtól! Ülj le szépne, tanulj meg magyarul és csak aztán lépj fel a nevünkben!

  34. @Táskás Tóní: Baszogasd anyádat, szokásod szerint. Ezen már nem érdemes neked változtatni, te hosszú í-s faszfej.Rólam biztosan nem fogják gondolni a köpönyegforgatást, az a te fajtád és pártod és vezéred tulalydonsága-Smitti módon írva.

  35. @Bruhahahahihihi: Figyeld a Tónít, ő még a saját nevét is hosszú í-vel írja, ne hagyd , hogy kioktasson. A köcsököt is kikérte magának pedig az csak elütés volt , de igaza van és most helyesbítek Tóní, hosszú í-vel egy KÖCSÖG.

  36. @igazi Lencsés lstván: Nem. Ma délelőtt vettem észre, hogy éjfélkor írt valaki a nevemben. Akkor láttam, hogy hosszú í-vel írja a Tóni-t és így próbál szarozni velem. Eszembe sem jutna ilyen marhaságot kitalálni,és el sem tudom képzelni, hogy miért pont rám szállt. Ennyire zavar valakit a véleményem? Így akar lejáratni?@Bruhahahihihihi: Nem sértődök meg. Viszont az életem egyáltalán nem sivár. Persze nagyon meglepődtem, hogy pont engem pécézett ki.

  37. @nolám: “Most olvastam az Estadoal de Santa Cruz brazil újságban, hogy az Amasonas felső folyásánál, egy eddig még fel nem fedezett bennszülött törzs, tartós bérletbe venné, esetleg lízingelné Shmitt Pált.”
    szerintem inkább elrabolnák, és ha nem fizetjük ki a váltságdíjat, akkor visszaadják…

  38. Mi az isten van ezzel a bloggal, hogy napok óta címlapos, sőt a tetején van, de nem csak ez, minden posztja? Arra gondolni se merek, hogy ez a legjobb, amit kirakhatnak, úgyhogy valaki a céges mosdóban szophatja a blogfelelős retkes indexes faxát. Lehet, velem van a baj, de nem tudok röhögni ezen, viszont idegesít, hogy állandóan ott van, ha összedől a világ, akkor is.

  39. @Kara kán: Én megírtam, megvédtem. Úgy vélem, általad igazolódott újra a Cantor-paradoxon. Ez egy ilyen nemzet. Ajánlatos lenne ügyelni a helyesírásodra és kerülni a halmozott inkonzisztenciákat. Egyébként a te szinteden pénzért sem szoktam tanácsokat adni: Nem tartom korrektnek pénzt kérni biológiai végterméktől azért, hogy elhitessem vele, hogy egyszer megtanul összetett mondatokban fogalmazni. (Írasd meg pénzért a disszertációdat, vagy tegyél úgy, mint DT. Apropó, szerencsés lenne előtte egy diplomát is vásárolni.)

  40. @Táskás Tóni: Hát itt téged legalább kétharmad utál mint a sza…akarom mondani erős kritikával és ellenérzéssel fogad. Nem elegáns dolog csatlakozni a tömeghez, de azt ugye tudod, hogy butaságot írtál nekem a hülyemester Tarlós védelmében.
    És akkor innentől komolyan: a demokrácia azt is jelenti, hogy a hatalom, és első sorban a hatalom, meg a hatalmon levők betartják a szabályokat, mert a törvény betartása általuk a biztosíték arra, hogy ne csorbuljanak a hatalmon kívüliek jogai.
    Nyilván tömegével tartanak a fejesek meg az újundokak 15 éves és idősebb kocsikat, és tulajdonképpen önostorozásból hirdették ki éjjel a szmogriadót, az előírt 24 óra türelmi idő nélkül. Tudod, aki nem politikus, hanem dolgozik, az reggel felkel, és elmegy dolgozni. Aztán a kocsirádión hallja, hogy akár meg is büntethetik.
    Tömegesen szívtak volna, akik erről nem tehetnek…igaz, nem először.
    Na ezt gondolom hatalmi arroganciának. Meg impotenciának.

  41. Egy egész Bruhahahahihihi család lesz már lassan itt? hmm…remélem egy oldalon állunk.?…és a Nemzeti Szaros törpe temetésére az egész “család” eljön”?:D

  42. VV Egyszerűbb adót és alacsonyabb nyugdíjakat!
    Az evát nemcsak, hogy érdemes lenne megtartani, de az egész magyar adórendszert ebbe az irányba kellene átalakítani.”””

    A VEZETŐI FIZETÉSEKET TIZEDEJJÉK MÁR MEG, HA KÉRHETNÉM, NE A CSÓRÓ NYÖGDÍJjAKAT !!!!!!

    …ennyi vezetőt”””””havi milliós juttatásokkal NEM BÍR EL A TÁRSADALOM !!!!!

  43. @Kara kán: Ezt a stílust, kérlek tartsd meg a szeretteidnek, megérdemlik. A “Nyuszi” megszólításodra szeretnék barátságosan reagálni. Tudod, én nem vagyok homofób, de nem vonz a férfi-férfi kapcsolat. Ne cicázz itt velem, ha más vagy, hát más vagy. Keresd a magadnak való siteokat, ott ismerkedj.

  44. @csárli hárper:
    Na, és mi van ha belinkeltem, te féreg?
    Te hiába kattintanál rá, mert úgysem lennél képes megnézni, vagy ha megnéznéd, képtelen lennél értelmezni, vagy ha értelmeznéd is, az is téves lenne, és a végül visszajönnél ide ismételgetni az agyalágyult hülyeségeid. Nem neked linkeltem be facfej, sőt, megtiltom, hogy megnézd.

  45. Segítek, nem vagyok én sem olyan lelketlen:

    The natural logarithm is the logarithm to the base e, where e is an irrational and transcendental constant approximately equal to 2.718281828. The natural logarithm is generally written as ln(x), loge(x) or sometimes, if the base of e is implicit, as simply log(x).[1]

    The natural logarithm of a number x is the power to which e would have to be raised to equal x. For example, ln(7.389…) is 2, because e2=7.389…. The natural log of e itself (ln(e)) is 1 because e1 = e, while the natural logarithm of 1 (ln(1)) is 0, since e0 = 1.

    The natural logarithm can be defined for any positive real number a as the area under the curve y = 1/x from 1 to a. The simplicity of this definition, which is matched in many other formulas involving the natural logarithm, leads to the term “natural.” The definition can be extended to non-zero complex numbers, as explained below.

    The natural logarithm function, if considered as a real-valued function of a real variable, is the inverse function of the exponential function, leading to the identities:

    e^{ln(x)} = x qquad mbox{if }x > 0,!

    ln(e^x) = x.,!

    Like all logarithms, the natural logarithm maps multiplication into addition:

    ln(xy) = ln(x) + ln(y) !,

    Thus, the logarithm function is an isomorphism from the group of positive real numbers under multiplication to the group of real numbers under addition, represented as a function:

    ln : mathbb{R}^+ to mathbb{R}.

    Logarithms can be defined to any positive base other than 1, not just e; however logarithms in other bases differ only by a constant multiplier from the natural logarithm, and are usually defined in terms of the latter. Logarithms are useful for solving equations in which the unknown appears as the exponent of some other quantity. For example, logarithms are used to solve for the half-life, decay constant, or unknown time in exponential decay problems. They are important in many branches of mathematics and the sciences and are used in finance to solve problems involving compound interest.

  46. Bocs, a cigányt nem találom. Ez jó helyette?

    לוגריתם טבעי הוא לוגריתם שבסיסו הוא הקבוע המתמטי e, שהוא מספר טרנסצנדנטי המתחיל בספרות 2.718281828. המונח הוכנס לשימוש לראשונה בשנת 1668 על ידי ניקולאוס מרקטור.

    באופן הפשוט ביותר, הלוגריתם הטבעי מוגדר לכל מספר ממשי חיובי, ואינו מוגדר למספרים שליליים. עם זאת, ניתן להרחיב את ההגדרה בצורה אנליטית לכל המספרים המרוכבים שאינם 0, ובפרט גם למספרים שליליים (ראו פירוט בהמשך).
    פונקציית הלוגריתם הטבעי

    הלוגריתם הטבעי מסומן בצורה (ln(x, אך בטקסטים מתמטיים גם הסימון log פירושו פעמים רבות loge.

    הלוגריתם לפי בסיס e קרוי “טבעי” משתי סיבות:

    קל להגדירו כאינטגרל פשוט או כטור טיילור עם מקדמים רציונליים – מאפיין שנדיר בלוגריתמים לפי בסיס אחר.
    פונקציית האקספוננט הטבעי- e^x מופיעה בתחומים שונים במתמטיקה הרבה יותר מהפונקציה 10^x, ובהתאם גם הפונקציה ההפוכה שהיא הלוגריתם הטבעי, יותר נפוצה מהלוגריתם עם בסיס עשר.

    נדגים זאת באמצעות הנגזרת הבאה:

    frac{d}{dx}log_b(x)=frac{{rm C}}{x}

    רק כאשר בסיס הלוגריתם הוא e, יהיה הקבוע C בנגזרת זו שווה ל־1.
    [עריכה]

  47. AMÚÚÚGY…..A NYUGDÍJASOK MEGKÖSZÖNVE A “SVÉD-NYUGDÍJRENCER BEVEZETÉSÉT” , SCHMITT “ÁLAMFŐ” INGATLANJAINÁL ÉS ORBÁN VIKTOR MINIELNÖK INGATLANJAINÁL IS -ELVESZÍTVE LAKÁSAIKAT A NYUGDÍJUK TÖBBSZÖRÖSÉT KITEVŐ, ABBÓL NEM KIFIZETHETŐ REZSIKÖLTSÉGEK MIATT,- MOLOTOV-KOKTÉLOS FELVONULÁST TARTANAK !

    HÁLÁBÓL MINDEN EGYES INGATLANRA SZIVÁRVÁNYOSAN VILÁGÍTÓ MOLOTOV-FÉNYJÁTÉKOT KÜLDENEK, HOGY NE ÉGJEN HIÁBA A HÁLA EZERNYI, MILLIÓ LÁNGJAHHH !

  48. @Táskás Tóni: Hát persze, az ekézés Tónínak szólt valójában, tőled elnézést kérek, új fiú vagyok itt, és fel sem tételeztem ilyen sunyiságot, hogy valaki egy hosszú í mögé bújva, más nicknevén nyomuljon.
    Ráadásul, most elolvasgattam, a te hozzászólásiddal nagyjából egyet is értek. Szóval, a szar nem neked volt adresszálva, ne vedd magadra, én meg figyelmetlen voltam, pardon.

  49. Ennek a mongol idiótának ez a filozófiája:
    “A proletárokat jól felszerelt és szervezett erőszakszervezetekkel és médiahazugságokkal féken lehet tartani, …” ez a jövőképe. (forrás:karakan.blog.hu/marxizmus)
    Szerintem “von haus aus” hozta, vagy a mongol gének az okai. Érdemes elolvasni a blogját, megtettem. Nem véletlen volt több órás pszichológiai (pszichiátriai) vizsgálaton, mint írta is.

  50. @Táskás Tóní:
    Kitaláltam, a helyesírásából, Ön az, Méltóságos Köztársasági Elnök Úr?
    Akor hát, engedlye meg (az Ön iránti tiszteletből írok mindent hibásan), hogy felnőve Deutsch Tamás Európai Parlamenti Képviselő Úrhoz, továbítsam a jókivánságomatt:
    Baszd szíven a nénikédet, te geci!

  51. Egyébiránt, Milfajt_Ferkó második zseniális posztja. (A Matolcsy-s görög poszt után.)
    Hihetetlenül jól érzi, érti a Fideszes elvtársak lelki világát, a helyzet totális abszurditását.

  52. @Adofizeto: Egy mocskos, komcsi módszereket lájkoló és gyakorló fideszbuzi 3-4 kommentelő nevét kicsit megváltoztatva baszakodik itt.
    Annyira jellemző ezekre a kubatov gennyládákra a stílus és a módszer, hogy csak picit figyelve is megismerhetők és felismerhetők. Tóní, igazi Lencsés István és Bruhahahihihihi kicsit megváltoztatott nevekkel gerinc nélkül szórakozik, gondolom parancsot kapott a fidesz központból a bomlasztásra. Nem a labdát, hanem a fejüket kéne lecsapni mindnek.

  53. @Kara kán:
    Mi az az A, B, G kezdetű valami? Segíts, mert nem vagyok ennyire járatos a fülkeforradalom ideológiájában / napi gyakorlatában.

    A Hortobágyról tudnék mesélni, közeli hozzátartozóm többször is megjárta. Talán ezért is érzem meg az átlag hülyénél kicsit hamarabb, amikor rohadt szemét állat kommunisták vannak hatalmon, mint éppen most. Vagy amikor a szarházi irigy proli élvezkedik.

    Tanult, politikában eléggé otthonosan mozgó ismerősöm szokta mondogatni, hogy itt Magyarországon a politikában semmi sem az, aminek látszik. Így válik kerekké a történet számomra, amikor volt MSZMP KB tagok és KISZ titkárok éppen vadul komcsiznak. Persze, a pofázást figyelmen kívül hagyva, a Fidesz tettei is magukért beszélnek.
    Személyes tapasztalatom is van persze, az összes fideszes káder ismerősöm végigbizniszelte “azelmúltnyolcévet” a szocikkal.

  54. @Kara kán:
    Hű, most látom, micsoda intellektus vagy, cuclibezel is!
    Te már képzettebb elvtárs vagy. A büdös nagy helyzet az elvtárs, hogy ahogy nyomorítjátok, alázzátok és tönkreteszitek a népet, úgy lesz a cuclib kifejezés a hívó szó ellenetek.
    Az az ámokfutás, amit rendeztetek, AHELYETT, HOGY EZT A SZERENCSÉTLEN SORSÚ ORSZÁGOT MEGMENTETTÉTEK VOLNA, azt foga eredményezni, hogy a (valóban oly kártékony) cuclibek megdicsőülnek és az emberek visszasírják majd őket.
    A cuclibezésről egyébiránt nekem mindig az egykulcsos SZJA jut eszembe. A gaz (cuc)libek 20 év ármánykodással sem tudták átnyomni, de nektek fülkeforradalmároknak végre sikerült.

  55. @Adofizeto:
    Te, miért vagy ilyen végtelenül buta?
    Egyszer siránkozol, hogy magyarázzak meg neked valamit, utána meg leoltasz, hogy cuclibezés ez meg az. Na, és mi van, ha én pártokon kívüli, objektív, kizárólag a saját lelkiismeretemre hallgató független gondolkodó és író embör vagyok? akinek fikarcnyi haszna nem volt sem a maszop-szadesz disznólkodásból, sem a jobboldali kormányzásból? Bár az tény, hogy csöppet nekem szimpatikusabb a jobboldal, még ha nem azonosulok is teljesen velük, mert legalább nem hazudnak akkorákat, nem lopnak annyit, és nem olyan surmók, mint a cucclibák. Ezt ilyen nehéz megérteni? Ha ez sem megy, akkor hogyan akarsz eljutni A-ból B-be és onnan G-be?

  56. @Kara kán:
    Szó nem volt siránkozásról, bevallottam, hogy képzetlen vagyok fülkeforradalomból.

    “mert legalább nem hazudnak akkorákat, nem lopnak annyit, és nem olyan surmók, mint a cucclibák”
    Már az alapvetésed is teljesen hibás.

    Többieknek: Basszus, sosem fogjuk megtudni, mi az az A, B, G! 🙁

  57. @Adofizeto:
    “Na, és mi van, ha én pártokon kívüli, objektív, kizárólag a saját lelkiismeretemre hallgató független gondolkodó és író embör vagyok?”

    Ha te mindaz vagy, amit felsoroltál, és erre a marhaságra jutottál, akkor viszont egy idióta “embör” (érezted te is, hogy az ember kicsit túlzó kifejezés rád) vagy. Még az is mentő körülmény lett volna, ha önös érdekből szajkózod a mantrát, de így?!

  58. @Kara kán:
    “nekem szimpatikusabb a jobboldal”
    Kire is gondoltál, pontosan???
    Mert én egy kibaszott jobboldali pártot nem látok, csak ótvaros kommunistákat.

    (A magam részéről már csak ismételném magam, részemről ennyi volt a veled való parttalan vitázás.)