„Ilyen adók mellett nem lehet itt élni, tovább kell lépnünk” – nyilatkozta Orbán Viktor, álláspontja szerint ugyanis Vereckénél csak lassítottunk.

Január 1-től hazánk lakossága tovább vándorolhat Ausztria felé, ezzel végre elfoglalhatjuk az Európában minket illető helyet. A népmozgalmat a Nemzeti Közlekedési Holding autóbuszai és vasúti szerelvényei biztosítják. A hátrahagyott országba egyelőre nem lehet tudni, ki fog beköltözni, mivel jelenleg többek egybehangzó véleménye szerint tartós életvitelre alkalmatlan. A jelképes vérszerződésre a KDNP és a Fidesz-MPSZ képviselői között 2012. január 1-jén kerül sor, a hegyeshalmi határátkelőhelynél, nem messze a pénzváltótól, miután Semjén Zsolt szimbolikusan végez egy csodaszarvassal.

Hazánk fővárosa a tervek szerint Bécs lehet, ahol szerencsére az egyelőre ott tartózkodó osztrákok már kialakították az intézményrendszert. Kósa Lajos üdvözölte a kezdeményezést, és Salzburgot jelölte meg olyan településként, ahol el tudja képzelni Debrecent.

55 KOMMENT

  1. jobban járnánk ha a csodaszarvas (vagy bármilyen dúvad) végezne a semjénnel. aztán sorban a többivel.

    Kos Alajos pedig tekerje össze debrecen részletes térképét és dugja fel a valagába! bayermünchen zsolt ugyanígy az ötös számú pártkönyvével!

    a szijjártót meg a rákosi filipszet hagyjuk itt, végre önfeledten kergetőzhetnek majd a kiskunság homokdűnéin.

    a gyurcsányt is hagyjuk itt a picsába. a hoffmannrózsikát vigyük magunkkal, jó lesz gyerekeket riogatni.

  2. @Füredi 3.0: akkor nem lesz itt nagy mozgolódás, csak a 2011. december 31 után született csecsemőket kell hegyeshalomnál áthajigálni az új hazába. meg nem ártana néhány ottani őslakossal megbeszélni, hogy kapják el őket, neveljék fel és szolgálják őket alázatosan. meg áthajigálnánk az össze magyar celebmacát, akik a nevelési költségek ellentételezéseként bérszopnának a sógoroknak. így a felnövő nemzedéknek nem lenne adóssága. a hajdupeti mit össze nem sivalkodna amikor megtudná, hogy a szarkata burgerlandi parasztok hancúrlécét nyálazza a magyarság jövője érdekében!

  3. A továbblépés persze nem jár automatikusan mindenkinek, aki ma az ország területén él. A hajléktalanok, jogvédők és zetik például itt kell maradjanak. Mondhatnák úgy is, hogy csak az léphez szintet, aki nem zeti.

  4. Jobb is lenne ha ezek a korlátolt képességű fideszesek elhagynák nyugat felé az országot. Ott simán bebörtönöznék őket ha ugyanezt csinálnák, keleten szimplán kivégeznék őket.

  5. A továbbvándorlási ötlet nem eredeti, ilyesmivel már Dé Kétszázkilences Péter is előrukkolt; (Cukrászdát nyitni Bécsben). Nem kizárt, hogy ő komolyan is gondolta.

  6. Vezéri székhelynek Grácot javasolnám – ott köztudottan magas színvonalú az egészségügyi ellátás… Csak azért nem Döblinget, mert még egy napon említenék a jelentéktelen Széchenyi grófot a Kárpátok Géniuszával…

  7. @driopios: Az átkosban, katonaként is mindig ezt játszottuk a Bakonyban: Megállítottuk a mocskos Nátót a Tisza vonalánál, ellentámadásba lendültünk, és meg sem álltunk San Francisco-ig, ahol is a Golden Gate-ről lógatva a lábunkat, kaugumit osztogattunk a csóri jenkiknek…

  8. @☉ ☾: “….keleten szimplán kivégeznék őket.”

    Arrafelé az volt a szokás. Az ötvenes években a keletieket majmolók idehaza is meghonosították ezt a szokást. Nem is kellett ahhoz semmit csinálni, hogy valakit bebörtönözzenek, vagy felakasszák.

  9. Wooo! Nagyon jó ötlet.

    De miért csak most lett bejelentve? Már jó ideje tart, egy csomóan már a Lajtán túl vannak. Pincérek, mezőgazdasági munkások, orvosok, stb…

  10. @Dour.: Ismét lesz Pozsonyban országgyűlés is?

    Már van most is, csak felváltva hol a Fico hol pedig más a főnök.
    A felvidéki magyar rokonaimnak mondtam, hogy odaadjuk nekik az Orbánt.
    Erre az volt a válaszuk, hogy csak maradjon a picsáján otthon, mert nekik aztán qurvára nem hiányzik.

  11. Kosa biciklivel menne! Némi szimatolás után államcsőd közeli helyzetet jelentene be! A sógoroknak annyi! Mint nagy elődjük mondta “adjatok pár évet és nem fogtok ráismerni hazátokra”

  12. Miután Szijjárto ismerteti az osztrákokkal, a szorvány osztrákokra is visszamenölegesen vonatkozó új MunkaèsBüntetési Könyvet ,valamint az új KétszerSzabálytSérteszÈsMészADutyiba paradigmát, a szorvány osztrákok szorványos menekülésbe kezdenek, majd a maradvány sogorok kukázni kezdenek, amig még ezt törványesen megtehetik.
    Végezetül az osztrák nyugdijasok -egy törvény értelmében- önként felajánlanák nyugdijukat a magyar állam adosságának csökkentésére.
    Ezt Lázár Janó tudomásul venné, közölve, hogy ez még nem ad felmentést a számukra, az Uj Osztrák-Magyar Közmunkaprogramból való távolmaradásra.

  13. @Neménvoltam!: Ez azért fontos, mert ugye mennyi vita volt benne, hogy egy hullámban érkezett ebbe a megállóba a csapat vagy több volt. Na azt tudjuk, hogy a mostani népvándorlásnál egy eresztés már elment előkészíteni a terepet.

  14. @PR-küszöb: aki zeti az lehet piréz, de aki nem zeti az csak titokban. a nem zetik utálják a pirézeket és ennek hangot is adnak, ahogy a pirézek is viszont kívánnak hasonlókat. a zetik nem szeretik sem a nem zetiket, lévén antipólusok, de általában a pirézeket sem csipázzák, még ha esetleg ők maguk is azok – viszont ennek csak titokban adnak hangot. a pirézek szeretik a pirézeket, kivéve ha nem zeti titokpirézek vagy féltitokpiréz zetik. nem szóltam még a titkon nem zeti zetikről és a titkon zeti nem zetikről, de ők sima kettősügynökök.

    azt hiszem most már minden világos.

  15. Ajjaj, nem kéne az osztrák sógorok bajszát birizgálni ilyen hírekkel.
    Ha jól tudom, egy általuk felbérelt vadkan ölte meg Zrínyi Miklóst is.
    Mi lesz velünk, ha tömjénzsolt is így jár ? Vagy a zorbán ?
    Lehet a TEK-et ki kéne képezni vaddisznók ellen !

  16. @Dour.:
    Így már hibátlan a logikád, és megoldásnak sem lenne egy utolsó.
    @Kusics Iván: A benzinpénzbe én is beszállnék de félő, hogy odaát élnének a garanciális jogaikkal és 72 órán belül gyorsan vissza is hoznák,
    mint a mosógépet a Média Markt-ba. Ráadásul még jogosan is mondhat-
    nák ” mert hülye azért nem vagyok “.

  17. @Kusics Iván: Ó, hát az a felirat csak valami elvetemült kisebbség megnyilvánulása lehet, és semmiképpen nem képvisel többségi álláspontot. A többség az ilyeneket itt lelkesen beszavazza a hatalomba, és tisztelettudóan kerülgeti az illetőnek a Balatonpartra a szabályoknak fittyethányóan épített, vagyonnyilatkozatban fel nem tüntetett ingatlanát.