Tüntetést szervezett holnap délután 5 órára a Pilvax kávéházhoz a szervezet. "Elég volt abból, hogy minden tehetséges magyar külföldre menekül" – szól sajtóközleményük.

Alexandra Diamond a minap jelentette be, hogy Norvégiába távozik, ugyanis elege van a magyar mentalitásból. Csurka István az Írószövetség nevében nyilatkozva elmondta, hogy ez az ország nem engedheti meg, hogy a jövő építőkockái egy másik nemzet bástyáját erősítsék, és követelte a kormánytól, hogy sújtsa retorzióval VV Jerzyt, aki megsértette, megalázta és beletiport Alexandra nőiességébe.

Szentmartoni János, a szövetsége elnöke hozzátette, reméli, hogy a holnapi demonstráción jó idő lesz és ki lehet majd ülni utána kávézni a bágyadt őszi napsütésbe elgondolkodván, mintegy, korunk szellemén és a kultúra bús düledékein, melyet sárba tiport az Idő, az évek nagy tanítómestere.

A norvég kormány is reagált az ügyre: megkezdték szögesdrótok telepítését a tengeri és szárazföldi határszakaszokon is, valamint nyílt katonai provokációnak veszik, ha Magyarország engedi felszállni az Alexandra Diamondot Oslóba szállító repülőgépet.

13 KOMMENT

  1. @garage: rákerestem bazdmeg! humánusabb lett volna, ha írtok egy-két jó szót, tájleírás, akármi (tudom, hogy nem könnyű), ráburult a hosszúlépésem a billentyűre és levertem a napok óta gondosan gyűjtögetett szotyolahéj kupacot is. még jó, hogy reggel jön a takarító, legalább lesz mit csinálnia.
    lassan visszasírom derék névadóm topless képeit.