Miután a Terrorelhárítási Központ több tucat fegyvert foglalt le, őrizetbe vettek 32 zombit Brad Pitt World War Z című filmjének forgatásán. Brad mindent bevallott.

A Terrorelhárítási Központ szerint nem megfelelően lettek hatástalanítva azok a fegyverek, amelyeket Brad Pitt filmjének forgatására hoztak Magyarországra. Tegnap azonban az is kiderült, hogy a filmben megjelenő zombikat sem az általános biztonsági szabályok szerint tartják, így azok is komoly veszélyt jelenthetnek a lakosságra.

Brad Pitt beismerte, a fegyverek és a zombik valóban nem filmforgatáshoz kellettek neki, hanem zombipuccsra készült: szerette volna átvenni a miniszterelnöki tisztséget, hogy végre Magyarországot is olyan szép ember vezesse, amilyet megérdemlünk.

A Terrorelhárítási Központ illetékesei nem közölték, mi a szándékuk Brad Pitt-tel, de mi úgy tudjuk, Oszama Bin Laden mintájára helikopterről bele fogják dobni a Balatonba Zamárdi magasságában.

11 KOMMENT

  1. Az évszázad bűnügye.
    141. § (1) Aki
    a) a lőfegyver vagy lőszer gyártására, tartására, kereskedelmére, javítására és használatára vonatkozó szabályokat megszegi,
    b) lőfegyverdarabot vagy lőszerelemet engedély nélkül készít, megszerez, tart vagy forgalomba hoz, százezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható.
    Vauu.

  2. Zombik a valóságban: tetszhalált okozó szer beadása, ébredés után tudatmódosító és idegtompító, és mivel nem érzékelik az idegek, hogy mi van a testrészekkel, nem tudják értesíteni az immunrendszert vészhelyzet esetén. A tudatmódosító szerrel pedig tökéletes hadsereget hozhat létre a szektás varázsló. Amit írok, létezik. A zombik élők, nem holtak, ezenkívül tökéletes katonák.

  3. A takarítónő jelenti: A fegyverek tesztelés folyik, az égi furulya módszerrel. Józsi fújja, Paja billegteti 🙂
    A teszt eredeti leírása:
    Két matyó megy a kukoricásban, és találnak egy puskát.
    Mi lehet ez édesapám?
    Talán égi furulya.
    Akkor maga fújja, én meg billegetem.
    Amúgy beszéltem az egyik zombival, azt mondta, hogy akartak bérelni két Afganisztánt járt magyar fegyvermestert a fegyverek forgatás alatti ellenőrzésére. Azt a választ kapták, hogy a világbanknak sem engedtünk, ezért a filmiparnak is kuss. De felajánlottak nekik egy konténer karikás ostort cserébe hogy legyen a filmjüknek egy kis Róza Sándor hangulata. http://www.youtube.com/watch?v=6Bjf9RYO_dc
    Bezzeg a Hofi műsorban megfelelő volt a fegyver http://www.youtube.com/watch?v=vhbtrIoxXxk