Nemcsak lézerblokkolót, de hiperhajtóművet is használnak a parlamenti képviselők, derült ki egy keddi felmérésből.

Miután az Index újságírói több parlamenti képviselő autójában is lézerblokkolót találtak, a Hírcsárda munkatársai is nyomozásba kezdtek. Megdöbbentő adatok láttak napvilágot: Tíz képviselőből kettő autójában van hiperhajtómű.

„Az a kar a klímakapcsoló. Ha nagyon meleg van, meghúzom, és máris az Északi-sarkon vagyok” – mentegetőzött egy Fidesz-képviselő. Egy MSZP-s honatya pedig ezzel takarózott: „Smart-pontokért kaptam egy Wunderbaum-illatfenyővel együtt.”

Azt sajnos nem tudjuk, hogy az autójukba hiperhajtóművet szereltető képviselők közül a népszámláláson hányan vallják magukat Jedinek vagy egyenesen Han Solonak, de nem kizárt, hogy a lézerblokkoló és a hiperhajtómű után egyre többen fogják felszerelni az autójukat fluxuskondenzátorral is.

19 KOMMENT

  1. Szerintem elrontottátok, ha bekapcsolják a hiperhajtóművet akkor a Hothra kerülnek, nem az északi sarkra. De meg is világosodtam, tuti így találta meg Véder Lúkékat a havas izén.

  2. “nem kizárt, hogy a lézerblokkoló és a hiperhajtómű után egyre többen fogják felszerelni az autójukat fluxuskondenzátorral is.” abból is a luxus változattal: luxus-fluxuskondenzátorral.

  3. A pletykánál is rosszabb ez a hír, mert oktalan.
    Az lehetetlen, hogy a drága hiperhajtóművek beszerelésének ne legyen komoly oka.
    Létezését tagadó arab guru szerint az ok: a vezető portálok minden pletykát bevetve versengve imádkoznak az ország leminősítésért, a hitre kész képviselők félnek, hogy az őszinte imák meghallgatásra találnak, s akkor majd rohanniuk kell az IMF-hez, arabokhoz vagy Kinához. Ha a pletykák így vagy úgy hamisak, akkor megt mindenoldali fáklyás tüntetés lesz a tisztességes tájékoztatásért, s miatta kell elsietni az érintetteknek. Hiperhajtómű nélkül nincs esélyük.

  4. Mindegyik alkalmazót hiperhajtóműves lézerrel kellene segbe rugni és elzavarni örökre a p…..ba. Már Lázár huncutkodását is komolyan kellett volna venni és rollert adni a segge alá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  5. @Llew:
    :)))

    Mindazonáltal, ha csak egy kicsit is értenéd Einstein speciális relativitás-elméletét, nem írnál ilyen butaságokat.

    Csak mi, egyszerű állampolgárok -nem lévén fluxuskondenzátorunk- látjuk úgy, hogy időben visszafelé törvénykeznek. Ők valójában már egy teljesen más tér-idő dimenzióban mozognak (erre mondja, hibásan a fluxuskondenzátor nélküli egyszeri szemlélő, hogy teljesen elszakadtak a valóságtól). Abban a tér-idő dimenzióban, nekik már visszafele megy az idő, továbbá már nem pofázik bele az IMF, az Alkotmánybíróság, Cohn-Bendit, stb.
    Fluxuskondenzátorukkal elért sebességükre jellemző, hogy alig másfél év alatt visszamentek az időben kb. 50-60 évet (gyk. Rákosi elvtárs).
    Most, hogy már értesz mindent, vedd észre, hogy minden eddig általad értelmetlennek/kibaszott nagy faszságnak/károsnak gondolt intézkedésük teljesen racionális!