Bankfiókokban, helyi önkormányzatoknál állítják fel azt a széket, amire le kell ülni, mielőtt közölnék az illetővel az aktuális államháztartási hiányszámokat.

A székből Brüsszelbe és az IMF-hez is küldtek a Nemzetgazdasági Minisztériumból, sőt a költségvetési tanács tagjai névre szóló példányt kaptak. Matolcsy György elmondta, hogy a költségvetés elfogadása az ország új születésnapja lesz abból a szempontból, hogy mindenki nagyon meg fog lepődni.

A költségvetés összeállítása során fontos szempont volt, hogy végére ért egy középfokú Excel-tanfolyamnak a miniszter, így a kis zöld háromszöggel jelölt cellákat is kijavították.

Sok félreértést az okozott, hogy nem húztuk le a képletet, az Euró árfolyamnál pedig nem tettünk dollárjelet a cella neve elé, így sok költségvetési tétel összeg #REF volt.”- anekdotázott microsoftos élményeiről a miniszter.

75 KOMMENT

  1. matolcsi székén valószínűleg ottfelejtették a költségvetési herecsiptetőt, mert a szeme a szokottnál is kajlábban állnak. vagy csak be van baszva, mint az üregikecske.

  2. #REF ???!!!!
    Posztíró úrnak úgy látom angol lokalizációjú lopott Office-t sikerült letöltenie a Netről.

    Ezek a vadbarmok nem a cellákat rögzítik, hanem egyből az árfolyamot, lásd végtörlesztés. Kétharmaddal én is leszarnám a képleteket! (Lelki szemeimmel látom, ahogy az előzőnyolcév XLS-eiben a képletezett cellákat felülbasszák beírt értékekkel. Pont, mit az Excel-bajnok kollégáim szokták.)

  3. @gyilkos fűegér: Helló! gyötröd még a macskákat? nem régen, az lett a “barkóbánk eredménye, hogy te proszektúrán “melózol”. se a költségvetéshez, se “hozzád”, MÁR NEM kell heverő……..inkább koporsó kéne.
    azt meg az a félnótás cigány árulja. a törpe cigány meg adja a “beutalót”!

  4. Bassza meg . “elkapták” a sós puskákat, most élezhetem a kaszát. A vasvilla már hegyes! Prémiumot a bérenceknek . 33 évesen mehessenek nyugdíjba, MEG A FASZT !!! jó lesz az 63-kor IS !!!

    csöngettek………………..

  5. @tobias2: meg imaszőnyeg, szélere állítva egy Róza szoborral, s ott lehetne még PintérSanya széfje benne…, s persze BudaiGyuszi fiókja, benne…, s hát nem hiányozhat a forint feszülete sem, mert hát ő is meghal/t/ értünk bűnösökért…
    😉

  6. @röhögő: nu, előbújtál a koszos asszonyod mellől és most hőbörögsz, mert nem hozott elég sört? rajta töltsd ki e mérged, ne rajtunk! bár akár dolgozhatnál is, hogy legyen pénze és ne lopnia kelljen a piádat

  7. @popocatepetl:
    Ááááááá,,,,,,,
    Nem szükséges használnod a fejedelmi többest.
    Nem kell az istenednek sem tekintened.
    Csak félisten vagyok……
    Csak rühes vagyok, de arra irtó jó irtó létezik.
    De a Te egy számjegyű IQ-d, mindent megmagyaráz.
    Másnak…….
    .

  8. @Dour: A te seggedhez nem kell óvszer, abba úgy is bele lehet tenni akár egy niggeres faszt is, hogy nem ér a széléhez, úgy ki vagy már tágítva. Jobban mint a nejed és a fiad, pedig ők már rekorderek voltak egy ideig.

  9. @popocatepetl:
    Ne erőltesd azt az egy szem agysejted, mert le fog állni a légzésed.
    Mindenki csak leugatsz.
    Azt se tedd, mert megkötlek.
    Az emberiség számára csupán egyetlen pozitívum található benned.
    Alkalmatlan vagy a szaporodásra. (is)