A felmérések szerint egyre többen élnek a magyar Music Store szolgáltatásaival, a megkérdezett egyetemisták örülnek, hogy végre lehet legálisan letölteni.

„Nem is tudom, hogyan élhettem eddig nélküle – mostmár le tudok tölteni Beatles-t, Csapdát, meg mindent. Tök király!” – lelkendezett egy, a HírCsárda által megkérdezett műszakis hallgató, mondván: elege volt abból, hogy ingyen töltött le a torrentek segítségével, ráadásul főleg pornót, és nem Wolf Kati-dalokat.

Bár az NMHH-hoz eddig a zenék miatt 15 online bejelentés érkezett, még megvárják, hogy összegyűljön a 40, és csak ekkor küldik el DJ Jeszyt, hogy lefoglalja a Music Store egy-két dalát – reagált a zenebolt megnyitására a Médiahatóság.

Az NMHH szerint úgysem lehet megváltoztatni a magyar letöltési mentalitást, ugyanakkor az interneten máshogyan vélekednek. „Persze meg lehetne szerezni a számokat máshonnan is, de az nem lesz fullra _Apple_, és érted, nekem minden cuccom az, mert úgy kompatibilisek egymással. Az Apple sosem vírusos és sose fagy le.” – írta a tumblr-en zolikanapiadagja, majd elbiciklizett a Gödör irányába.

3 KOMMENT