„Biztonságos, tud énekelni és még mindig rohadt szexi.” – mondta Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter pénteken a költségvetési sajtótájékoztatón.

A rendkívüli sajtóesemény célja eredetileg a költségvetés bemutatása lett volna, ám Matolcsy inkább megmutatta személyes kedvenceit az amerikai énekesnő repertoárjából. „Már alig várom az esti koncertet, biztos, hogy a Petivel (Szijjártó Péter – a szerk) belátogatunk majd backstage, ha értik, mire gondolok.” – lepte meg a sajtó képviselőit a miniszter. 

A 2012-es költségvetésre vonatkozó kérdésekre Matolcsy a hangerő feltekerésével és a Crazy c. sláger sokadszori lejátszásával válaszolt, majd mindenkit megnyugtatott, mondván, az ország a lehető legjobb kezekben van. 

A jövő évi célszámokról szólva a nemzetgazdasági miniszter kifejtette: valami dubstepeset szeretne leginkább, és minimum 2 budapesti koncertet, mert Britney Spears hiánya csak így tartható kordában.

14 KOMMENT

  1. matolcsyka bemutathatná a középső ujját az alfelének, vagy megszökhetne Britney-vel Thaiföldre, amint azt a csődbe ment márkaszerviz tulajdonosok szokták cselekedni. Vagy pedig nyugodtan maradjon, csak kussoljon el végre, mert már nagyon uncsi amiket mond, meg bemutat. Vagy pedig maradjon és beszéljen, de kizárólag Vincent Van Gogh életének utolsó két hónapja legyen a téma és ne a költségvetés meg ilyenek…., vagy pedig maradjon és suttogjon (imákat).