Még csak most nyitott, de már halálra van ítélve a magyar iTunes oldal. Kicsivel több öklözős állatpornó megmenthette volna.

Nem látogatják a magyarok az iTunest, mert nincsen rajta ingyen pornó – derül ki az első napok tapasztalataiból.

Eleve elvetélt ötlet a magyaroknak bármit is pénzért adni” – mondta el lapunknak állandó szakértőnk, Hentessy Arnold  (McKillah), 18 éves freestyle-előadóművész. „Mi alapján kérnek pénzt olyanért, ami nem kenyér vagy benzin?

Hentessy kifejtette továbbá: „A magyarok többsége szerint hiányoznak az iTunes kínálatából a 3D torrent filmek, a pornó, a zsidózás, fideszezés, a gázos MyVIP-felhasználók oltása és a cuki kismacskák. Szintén van mit pótolni részegen vezető oroszokról készült videók tekintetében. Inkább erre kellene hangsúlyt fektetniük, ahelyett, hogy pénzt kérnek olyanért, amit nem is ők találtak ki. Amúgy meg nokiás vagyok.

18 KOMMENT

  1. Nem. Ügy. kormányunk nem tekinti szakértőnek azt, aki szerint az iTunes oldalt a zsidózás vagy fideszezés, és nem a gyurcsányizás tudná felfuttatni!

  2. Nem kifejezetten a képről jutott eszembe, de milyen szar Lehet Orbán Viktornak. Ha nem teljesen hatalmasodott el rajta még az elmebetegség, akkor mára pontosan tisztában kell lennie azzal, hogy rekordidő alatt baszott szét egy egész országot. Mégpedig úgy, hogy a kibaszott hülye választók (én is, szégyellem nagyon) a kezébe tették az országukat, a szaros életüket, hogy mentse már meg, legyen szíves. Ez a hülye faszkalap a bolsevik bandájával viszont úgy baszta szét, hogy a hazaáruló Gyurcsány legszebb álmaiban sem gondolhatta volna, hogy ez megtörténhet. Na szóval, itt tartunk most.

  3. Minden kedves velem szopó honfitársamtól ezúton kérek elnézést, amiért 2010-ben a bolsevik Fideszre szavaztam.
    Azt hittem, nem lehet ott folytatni, ahol a hazaáruló, szintén elmebeteg Gyurcsány abbahagyta.
    Tulajdonképpen nem tévedtem, ezek a gecik ott folytatták, ahol Rákosi Mátyás hagyta abba.

  4. Továbbá sajnálom, hogy okostóni proli módjára nem adósodtam el nyakig CHF-ben, mert akkor most kibaszott MEGBECSÜLT tagja lehetnék ennek az elbaszott országnak. Így viszont senki vagyok, aki majd fizet, mit a katonatiszt.