Az 1980-as Mercedes Benz 350 és a 90-es évek bálna Mercije, a Mercedes W-140 után megérkezett az igazi csemege a jövő szobafestőinek, kőműves-fővállalkozóinak és lomtalanítóinak.

A Mercedes F-700 páratlan szépséggel, lenyűgöző technikával megáldott autó, amihez 2031-ben már egymillió forintért is hozzá lehet majd jutni, érdemes tehát elkezdeni gyűjteni. Egyedülállóan innovatív technológiát rejt a szalonnázást is jól bíró motorháztető. 20 év múlva minden szobafestő ilyennel jár majd.

Akinek volt már 20-25 éves mercije, az tudja, hogy a sárhányók addigra elkezdenek kissé rozsdásodni, de némi hegesztés és glettelés után újra régi fényében csilloghat majd az F-700-as. A bőrülés várhatóan 20 év múlva is halk pisszenéssel köszöni majd meg a rádobott malteros vödröt, a szépen ívelt tetőre pedig a 2030-as évekre biztosan találni megfelelő tetőcsomagtartót, amin a kettős létrát lehet szállítani.

Az autó formabontó dizájnja talán a több tízmillió forintos értékvesztés után sem veszít meglepő erejéből, és a festékbolt előtt ugyanúgy megnézik majd, mint a Tüzép-telepen. A képen szereplő, metálszürke színhez ráadásul kitűnően illik a leengedett ablakon kidugott, napbarnított csuklón fityegő arany karperec és a MARI tetoválás. Összességében elmondhatjuk: húsz év múlva remek vétel lesz az F-700, addig pedig érdemes kihúzni a régi, F-Astra kombival.

20 KOMMENT