Több magyar önkormányzatnak gondot okozott az Alkotmány Asztalának beszerzése. Egy nagy svéd lakberendezési áruházlánc azonnal meglátta a piaci rést.

 

Az Alkotmány Asztala rendkívül jutányos áron, 23500 forintért kapható az Ikeában, ráadásul kérésre ki is szállítják az ország bármely településére. A csomag tartalmazza magát az Alkotmányt is, ajándékba pedig jár hozzá egy adag fagyasztott svéd húsgolyó. Az összeszerelést pedig az alaptörvényszolgák végzik majd a helyszínen.

80 KOMMENT

  1. Tisztelt IKEA,

    Szeretnék minőségi kifogást emelni legújabb termékükkel kapcsolatban.
    Az önök által küldött csomagot kinyitva hiánytalanul megtaláltam az összeállításhoz szükséges minden darabot, de használati utasítást valamilyen oknál fogva csak az asztalhoz küldtek. Kérem pótlólagosan küldjék meg számomra az alkotmányhoz tartozó használati utasítást is, különösen mert számomra a jelenlegi formájában nagyrészt átgondolatlannak, használhatatlannak, általánosságban gyenge minőségűnek és elavultnak tűnik, és az Önök termékeitől eddig nem ehhez szoktam hozzá. Már csak azt tudom remélni, hogy a használati utasítás majd segít az értelmezésben.

  2. Összehajtható hullámkalton alaptölvén asztal és szék lózsadökél mintával eze-öccá. Ajándék áfászámla, golóstoll és még két alaptölvén!

  3. Természetesen ez sem igaz – amúgy ikea módra. Kiderült, hogy az üveglap (Tótüvür) az még pluszban 3820 forint és nem tudtak adni piros fehér zöld madzagot (Üngböjtör) csak kék sárga pirosat, mert a kínai beszállító ugye a két várost összecserélte…. Piros fehér zöld madzagot a a bécsi shopping city südben található üzletükben kapható piros fehér piros átalakításával a “Grün és Weisz” cég végzi a Klauzál utcában.

  4. Jutányos, hm hm. Kedves eladó, mekkora nokiás dobozt kapok, ha rendelek? Vagy tudjátok mit, kérek 150 millió darabot (a tuvalui konzulátusra is kell, plusz tartalék), és elég lenne egy leselejtezett állandóan meghibásodó A6-os.

  5. @Link Elek: Tisztelt Együttműködő Nemzettársam!

    Az Alaptörvény Asztalát ezúton műalkotássá, pontosabban – a díszítő elemekkel együtt – képzőművészeti kiállítássá nyilvánítom. Tehát minden különösebb kordonállítás nélkül is tilos leszarni, mint ahogy a Kossuth teret is immár.

    Magyargyalázó verbális megnyilvánulását az amerikai imprilista szórakoztatóipar újabb liberálbolsevik termékének tekintem. Ám amennyiben fenyegetését be is óhajtja váltani, úgy véleménye jelképéből a maradék sem fog Önben maradni.

    (Hasonló akciót kezdeményeztek már Magyarország ellen kaszinótojással is, nem nagy sikerrel…)

  6. Najóvan, de az egész nem ér semmit Vezénylő Tábornok Urunk kézjegye nélkül! Egyébként pedig csak magyar IKEA bútort vagyok hajlandó vásárolni, a svéd internacionalista multik menjenek a p*csába!

  7. @Mesé_lő: Olyan Neoprimitív-dézsávüm van…

    Szép gyári nap
    Brigádverseny volt a kultúrban
    Szép Sáriban
    Én a haszonkulcsom bent hagytam

    Haszon feküdtünk a kultúr padlaján
    Fájt nekünk a váll-alat(t)
    Párttitkárunk értette a Népszavát
    És szánkba adta a demokráciát

    Szép gyári nap
    Holnap én leszek a másnapos
    A sok dumából
    Nekem csak a sör a világos

    Túlórában fényes jövőnk építem
    Arccal a vasút felé
    Visszanézni én már régen nem merek
    A széles nyomtáv – elvakít

  8. IKEÁ-ék svédasztala
    Olyan bő, hogy mindig a’la
    Cart eszek és telt sörflaska
    Mellé jár egy tál förfalska,
    Vagy valami hasonlóan
    Értelmetlen füzet. Jó’ van!
    Lökdös az ápoló úr itt,
    S mindjárt kapok nyugiszurit.

  9. @ésvéd: Hogyan tetszett mondani? A hivatalomról volt szó?

    @anyu: Amennyiben nemzetünk Palibája az Alaptörvényszolga, akkor elfogadjuk ezt a helyesírást is (de ha muszáj visszamenőlegesen változtatunk a nyelvi szabályokon).

  10. ha jól látom ennek az asztalnak csak 2 lába van a másik kettő csak hologram.
    a rajta lévő al-kotmány ? ..pedig csak a címet tartalmazza, bééévűűűl pedig csak annyit : TÁRSADALOMTÓL MINDEN JOG MEGVONVA ÉS ÁTCSOPORTOSÍTVA A BUXÁMBA !

  11. A szettet a Saab-flotta ejtőernyővel bárhol ledobja. Egyébként ezt hívják piackutatásnak. Ráadásul szépnek néz ki. De már látom, hogy az ötletet felkarolják és tendert írnak ki, többszöri eredménytelen forduló után egy Falkland-szigeten bejegyzett Kft. nyeri meg, amiről később érdekes dolgok fognak kiderülni.

  12. getci törpe s pereputtya öt-tíz évig nyaralhat-telelhet bergebgóciába IS.oda számitja őket az ikea. ÁÁÁÁÁÁÁ EZ NEM LÉTEZIK ! EZ CSAK RÁGALOM LEHET!én elhátrálódok……ezektől a rohadékoktól!

  13. @mezga-aladar: na végre, pont egy ilyen hülyére vártam h kipróbáljam:
    ……………………………………..________
    ………………………………,.-‘”……………….“~.,
    ………………………..,.-“……………………………..”-.,
    …………………….,/………………………………………..”:,
    …………………,?………………………………………………,
    ………………./…………………………………………………..,}
    ……………../………………………………………………,:`^`..}
    ……………/……………………………………………,:”………/
    …………..?…..__…………………………………..:`………../
    …………./__.(…..”~-,_…………………………,:`………./
    ………../(_….”~,_……..”~,_………………..,:`…….._/
    ……….{.._$;_……”=,_…….”-,_…….,.-~-,},.~”;/….}
    ………..((…..*~_…….”=-._……”;,,./`…./”…………../
    …,,,___.`~,……”~.,………………..`…..}…………../
    …………(….`=-,,…….`……………………(……;_,,-”
    …………/.`~,……`-………………………………./
    ………….`~.*-,……………………………….|,./…..,__
    ,,_……….}.>-._……………………………..|…………..`=~-,
    …..`=~-,__……`,……………………………
    ……………….`=~-,,.,………………………….
    …………………………..`:,,………………………`…………..__
    ……………………………….`=-,……………….,%`>–==“
    …………………………………._……….._,-%…….`
    ……………………………..,<`.._|_,-&“…………….`

  14. @Spiritualiqus: az ÖSSZES itt élő cigány,azok 1000%,hogy magyarok…….

    Én meg egy mazsom lehetek…….,gibbon,makákó,gorilla,csimpánz ja nem,hát hisz én is egy cigó vagyok……..így járok a legjobban,mint ma láttam,egy kan cigány okítós vidijében,azt mond a népszámolósnak mindenki, AMI NEKI A LEGJOBB !!! :):D Ez , IS a DEMOKRÁCIA ……….:DDD

  15. @csoko20: Tévedsz, csoko! Mi, a zemberek, tiltakozunk a nemzetidegen biedermeier/kispolgári!/ asztal, s főképp az imperialista angol tapéta ellen!!! Mi /a zemberek/, csakis nép-nemzeti matyó hímzéses / esetleg szűrhimzé- ses?/ terítővel letakart parasztbarokk asztalt tudunk elképzelni a 2/3-os alaptörvény méltó hordozójának.A háttérben / a falon / magyar primítiv festők primitív képei /pl. magyar mama kezet csókol a Vezérnek / Jesszusom, a barokk, -még ha paraszt is- nem nemzetidegen?!?

  16. @NYUGGERVADÁSZ: számomra érthetetlen, hogy a háttérben miért nem szól a “török gyerek megvágta, magyar gyerek gyógyítja” szövegű dalocska. Vagy legalább a “Boci, boci tarka”. Kerényi kreativitása hanyatlik? Vagy lelőttem a meglepit?

  17. @Kandabula: ….és miután a furcsa dolgok kiderültek a Falkland szigeteken bejegyzett tendergyőztes kft-ről, vajon a magyar tulajdonosokat megbilincselve, vezetőszáron /mint nemzetárulókat/ mutogatják a Tv-ben? Vagy száműzik őket nagykövetnek /ha túl sok vaj van a fülük mögött, akkor csak konzulnak/ Óceánia egyik meseszép szigetére????