Egyre többször láthatjuk a tévében Szijjártó Péter miniszterelnöki szóvivőt. A véletlen egybeeséseket a politikus azzal magyarázza: nagyon sok régi álma volt, amik éppen pont most váltak valóra. 

 

 

  

 

 "Régi álmom volt, hogy szerepeljek egy trashreality műsorban, ahol végre másik arcomat is meg tudom mutatni." – meséli lelkesen az Aranypart vendégcelebje, Szijjártó Péter.

"Régi álmom vált valóra azzal, hogy New Yorkból egy hurrikán ideje alatt jelentsek be pénzügyi reformokat. Immáron ez is valóság már" – üzeni a miniszterelnök szóvivője az Irén hurrikánból.

 

"Hihetetlen, de az álmom is valóra vált. Behívtak a Barátok közt castingjára, és sikerült!" – meséli lelkesen Szijjártó Péter, miután egy 200 epizódos vendégszerepre írt alá. A sorozatban majd Andrást játssza, a visszahúzódó, de kedves miniszterelnöki szóvivőt.

Profi teremfoci csapatba került Szijjártó Péter. "Régóta focizom, igazolt játékos még soha nem voltam, bár mindig ez volt az álmom. Most 32 évesen ez sikerült is…"

"Régi álmom volt, hogy zsebpénz-kiegészítésként tarotkártyákból jósoljak élőben, valamelyik ezoterikus, országos terjesztésű televízióban, cseh nyelven. Sikerült, de még mindig olyan, mintha álmodnék." – adta hírül az MTI.

36 KOMMENT

  1. Legnagyobb tiszteletem (Hcs. nem Szj.P.!) mellett, a valóság (Szíjjártó Péter, a politikus) nagyságrendekkel viccesebb.

    ( A témánál maradva, egy kedves ismerősöm szokott focizni nevezettel, elmondása szerint nagy köcsög a pályán is. Elfogultságról, pártszimpátiáról szó nem lehet, Kövér Lacával is focizgatott már, “az nagyon jó srác” a pályán szerinte. 🙂

  2. Egyébként pedig egyre szánalmasabb, ahogyan -a maga szerény képességeivel ám annál nagyobb gátlástalanságával- védi a már régóta védhetetlent.
    Ha lenne minimális tartása (lásd Nagy Anna volt kormány szóvivő), már rég “más, fontos területre” helyeztette volna magát. Nyilván van még pár olyan fontos bástyája a fülkeforradalomnak, ahol szükség lenne az ő képességeire…

  3. végtelenül büszke vagyok rá, hogy középiskolás korában egyszer úgy rúgtam valagba, hogy egy hétig aprófát szart! akkor is ugyanilyen senkiházi kis köcsög volt, csak kevesebbet lehetett látni a pofáját a tv-ben.

    mostanság kissé bánom, hogy nem a fejét tiportam meg, de hát ifjú voltam és bohó, no meg olyan szánnivaló pofát vágott ez a nyomorék, hogy inkább hagytam a francba (hiba volt).

    a barátai sem védték meg, mert neki olyan sosenem volt (a jobb kezén kívül, bár talán az is csak egy ilyen szimbióta kapcsolat volt, persze kérdés, hogy a jobb kezének ebből mi haszna származott)

  4. Szijjártó kb.fél éve azt nyilatkozta, hogy ő életében még nem ivott alkoholt, nem szívott el egy cigit sem és még kávét sem fogyasztott.

    Ez az ember egyszerúen még GYEREK!

  5. @genyamagyar: tévedsz

    ez az “ember” (inkább bélféreg, de hagyjuk..) egy kisgyermek szellemi színvonalán vergődő felnőtt. debil, na, mondjuk ki bátran. egy autista kaméleonban több a lendület, mint ebben a bétahímben.

  6. “Régi álmom volt, hogy zsebpénz-kiegészítésként tarotkártyákból jósoljak élőben, valamelyik ezoterikus, országos terjesztésű televízióban”

    ez már rég megvalósult.
    M1, minden este a Híradóban mint A Miniszterelnök Szája. zsebpénzkiegészítés ezért megvan, jóslás megvan (de sikertelen legtöbbször, utoljára például megjósolta, hogy OV nem nyaral, aztán mégis), ezoterikus TV megvan (az M1-et máshogy nem nevezném), országos terjesztésű (az is megvan).

    “”Hihetetlen, de az álmom is valóra vált. Behívtak a Barátok közt castingjára, és sikerült!” -“
    én egy Pierre Woodmanos castingot néznék meg vele. vagyis nem nézném, csak olvasnék róla örömmel.

  7. a kommenteket olvasva határozottan úgy érzem, hogy a kis buzi kevéssé népszerű az országban…
    muszáj lesz bekerülnöm abba a bajnokságba, ahol ez pályára lép (a “játszik” igen erős lenne), hogy megrugdaljam, akarom mondani, hogy focizzunk egy kellemest.

  8. Nagyon-Paraszt Kormánynak milyen szóvivője legyen? Hasonló a hasonlónak örül.
    Én nem örülök,tehát nem vagyok hasonló ….ártó Péterhez.

  9. mint profi játékosnak, remélem legalább 2 millió euró lesz a heti gázsija, így nem lesz pofátlanul magas a mellékállásban felvett 2,4 millió forint. a továbblépés még lehet az, hogy a válogatottban is a híres Deutsch-Szíjjártó csatársor szerepeljen, lehetőleg már pénteken a svédek ellen. amennyiben Balsai István kartárs lesz a vezetőbíró, még akár nyerhetünk is és beírjuk az eredményt a zalkotmányba!

  10. @genyamagyar: “Szijjártó kb.fél éve azt nyilatkozta, hogy ő életében még nem ivott alkoholt, nem szívott el egy cigit sem és még kávét sem fogyasztott.”

    Egyetlen hibája van: Egy picikét füllentős…

    De hát pont ezért a szexepilért szeretjük mi is, meg a kenyéradó gazdija is, nem?

  11. Bámulatos ez az arc. Meg sem fordul a fejében, hogy ha nem lenne ekkora senki, akkor aztán a vendégszektorba sem ülhetne be. Fiatal, majd 50évesen lesz neki ciki.

    De mindegy, a lényeg, hogy sportol, ezt ne vitassuk el tőle, erről legalább példát vehetne az egész ország.

  12. Gondolnád? Ady ismerte!

    Kiállott, egy ifjú együgyű, ki hiányos intelligenciájával más, kultúr országban evőkészlet tisztító sem lehetne. Meg X. úr, meg Y. úr, meg a többi jól ismert idióta. Néznek bennünket a kultúrnépek. Látják képtelenségünket a haladásra, látják, hogy szamojéd erkölcsökkel terpeszkedünk, okvetetlenkedünk Európa közepén, mint egy kis itt felejtett középkor, látják, hogy üresek és könnyűek vagyunk, s ha nagyot akarunk tenni, zsidót ütünk. Látják, hogy semmittevők és mihasznák vagyunk: a nagy népek sziklavára, a parlament, nekünk csak arra jó, hogy lejárassuk. Menjünk vissza Ázsiába című cikk részlet.
    Korrupt országokban a panamákon szokás leginkább felháborodni. Imádott hazánk pedig igen-igen korrupt ország. Ebből kifolyólag természetes, hogy itt minden ember fölháborodik, ha a másik ember panamázik… A magyar társadalomban, mint minden fenékig romlott társadalomban privátim, kis körökben, bizalmas tereferék közt vidáman és szemérmetlenül szoktuk tárgyalni mindezt. Vezető státuszférfiakról, előkelő politikusokról, társadalmi vezéremberekről, kedves, hízelgő elismeréssel szoktuk megállapítani, hogy nagy gazemberek.

  13. @Adofizeto: Már Ady is ismerte!
    Kiállott, egy ifjú együgyű, ki hiányos intelligenciájával más, kultúr országban evőkészlet tisztító sem lehetne. Meg X. úr, meg Y. úr, meg a többi jól ismert idióta. Néznek bennünket a kultúrnépek. Látják képtelenségünket a haladásra, látják, hogy szamojéd erkölcsökkel terpeszkedünk, okvetetlenkedünk Európa közepén, mint egy kis itt felejtett középkor, látják, hogy üresek és könnyűek vagyunk, s ha nagyot akarunk tenni, zsidót ütünk. Látják, hogy semmittevők és mihasznák vagyunk: a nagy népek sziklavára, a parlament, nekünk csak arra jó, hogy lejárassuk. Menjünk vissza Ázsiába című cikk részlet.