A 25 millió eurós díjat tévedésből nem a kameruni csatárnak, hanem a győri focicsapatnak utalták át. Az egész ETO stadionostúl Mahacskalába költözik.

A jövő szezonban Dudzsák, Roberto Carlos, Takács, Fehér, Szabó, Kis, Nagy, Molnár, Molnár2 kezdősorral állhat fel az Anzsi Mahalacska az orosz bajnokságban. „A hülye aposztróf miatt van az egész. Hát milyen név már az, amiben aposztróf van, lágyságjel meg egy se? Eto’o, mi? Miért nem rögtön E’’t’o’’? Vagy lehetne benne gondolatjel is, meg @?!” – kelt ki magából Szulejman Kerimov az Anzsi tulajdonosa, diszlexiás milliárdos.

Egyelőre nem lehet tudni, mi lesz az ETO játékosok sorsa Mahacskalában, mert fociban nem hozzák a kellő színvonalat, és még banánnal sem érdemes dobálni őket. Az Anzsi szurkolók is csalódottak, mert külön rigmusokkal (Sto eto?) és 40 darab dobálni való gibonnal készültek az afrikai sztár fogadására.

15 KOMMENT

  1. Azt hiszem ebből a lóvéból a foci csapat és az egész önkormányzat is megvehető, a főtérrel és a mellékutcák jelentős részével együtt.
    Mindenesetre furcsa egy világ, hogy egy olyan nyomorult országban ennyit költenek idegen focisták bérére. Nincs jól összerakva ez a világ.