A miniszterelnök éppen az ország gazdasági helyzetét értékelte, amikor az egyik operatőr elengedte magát.

Orbánt kicsit megakasztotta az incidens, de aztán egy ablak kinyitásával sikerült hamar kiszellőztetni a szagokat. "Ez szar volt már mikor megetted." – tett pontot az ügy végére Szijjártó Péter, ennek hatására ismét derült hangulatban folytatódhatott a sajtótájékoztató.

23 KOMMENT

  1. Ezúton szeretném Nemzeti Együttműködési Dicséretben részesíteni Hírcsárdát! Íme, a jó példa, mikor is – megelőzendő az alaptalan pletykákat, hogy Orbán Viktor azért fogdosta az orrát, hogy ellenőrizze, mennyire puha már, – a teljes igazságot közölték: Nem próbálták az operatőr fingját kedvezőbb színben föltüntetni, mint a szaga volt.

    (A Corvin-láncot küldjük e-mailen!)

  2. Szerintem azt nézi, hogy mennyit nőtt az elmúlt egy évben az orra. Persze ez munkaköri ártalom náluk, a Gyurcsánnak is jelentősen megnőtt. Esetleg ingyen lehetne az orrplasztikát végezni a politikusoknál. Apropo, nem tudja véletlenül valaki, hogy hogyan változott a kajmánszigeteki dollár és a svájci frank keresztárfolyama az utóbbi időben ?

  3. Remélem egyre több ilyen operatőr lesz . Felcsúti törpe gnómok megszüntetésére.Nagy szükség lenne minden eszközre.Azt amit termelnek jó lenne,ha ők ennék meg.Természetesen visszamenőleg is.

  4. @Trombi:
    “Én aztán tényleg utálom a fideszt.”
    Kezdésnek nem rossz, mindazonáltal:
    A valóság sokkal szánalmasabb, mint a szellentéses humor.
    Tudniillik a Mindig Igazat Mondó Nemzetvezető úgy hazudik mint a vízfolyás (eddig még nincs újdonság), de mostanra úgy lepukkant szellemileg (nem mondom, én is lepukkannék azzal a biztos tudattal, hogy REKORDIDŐ alatt szétb.sztam egy komplett országot, amikor annak MEGMENTÉSÉRE TÖRTÉNELMI LEHETŐSÉGET kaptam), hogy már az oly sokszor begyakorolt és tanított testbeszéd kontrollt sem tudja alkalmazni.
    (Tudod, amiben alaptétel, hogy soha nem nyúlunk az arcunkhoz, pláne nem az orrunkhoz, amikor hazudunk.)

  5. Arra meg senki NEM gondolt, hogy a jólabdarúgókorszakosállamférfi a saját “fuvallatától” rettent meg íly’ módon?? Hiszen az Ő esetében, eleddig kizárólag H.Boss(ez szintén Róla elnevezett illatszer!) hagyta el farpofái közét! Meglepődött, hogy Ő is ember, de azután kivágta magát és megállapította, hogy szerénysége AZ ember…