Nem kizárt, hogy véletlenül ette meg a horvátországi nyaralásra félrerakott műanyagmuskátlikat a félszemű iskolaigazgató. Rövidhírek egy csokorban.

Minden palackba kalózhajót épített az anarchista üvegvisszaváltó
K. Imre (27) az eset után elmondta, vállalja tette következményeit, és ha kapna még egy esélyt az élettől, akkor újra megtenné, még műanyagüvegekkel is. Indítékot a rendőrség nem talált a kalóz lakásán. 
 
Árufeltöltőnek állt a kigyógyult kleptomániás
"Gyógyulásom utolsó fázisában már saját, korábban pénzért megvett, dolgaimat kezdtem visszacsempészni az áruházak polcaira. Így érhető volt, hogy ezt választom hivatásnak." – meséli Zs. Jolán budapesti lakos. A kigyógyult beteg akkor bukott le, amikor a csemegepultba próbált meg egy állólámpát visszacsenni.

Otthonában ébredt az amnéziás hajléktalan
A sohasem látott felgyógyulás után a hajléktalan sokkot kapott, amikor meglátta lakáshitelének törlesztőrészleteit, feleségét, és belépőkártyáját a közeli bowlingklubba. Az orvosok egyelőre vizsgálják az esetet, de elfelejtették, pontosan melyiket is.

Mégsem alakult meg ma a Halogatók Pártja
A pártvezetés szerint még bőven van idő bejegyeztetni a politikai formációt. A párt, miután lecsúszott a 2010-es választásokról, 2014-ben indulna, a feltételezett pártvezető állítása szerint csak idő kérdése, hogy előálljanak programukkal.

6 KOMMENT

  1. Harmincmillió oldalon látom, hogy stb
    amikor írni szeretnék vmit, akkor tartalomfüggően jön a válasz:ide nem vagy regisztrálva nem írhatsz nem olvashatsz miegymás
    Kérdezném: ha van rajtam kívül olyan olvasó aki nem akar regisztrálni a faszbukon, az iwiw-en esetleg mert az magyar, az az ember miért kizárt a véleménynyilvánítás lehetőségéből?
    azé mer a faszebuk a divat?
    Az iwiw meg magyar fejlesztés?
    orbánról dejó vóna uccát enevezni
    Jelenlegi törvények szerint ennek egyik feltétele, hogy ne vegyen levegőt, hát én már tavaly sem adtam volna neki