Most már úgyis mindegy a svájci franknak: a kormány bátran beszól, és a lakosságot is erre bátorítja.

Kapja be az IMF!” „Öltönyös majmok” „Deutsch Tamás szerint ki a faszok vagytok?” Ilyen és ehhez hasonló beszólásokkal telt meg az a hatszáz oldalas ív, amelyet Orbán Viktor csütörtökön adott át az IMF elnökének ezzel a megjegyzéssel: „Aki nem olvassa végig, az buzi.

Szijjártó Péter, Kósa Lajos és Deutsch Tamás egyaránt fellélegezhettek, hiszen az ő beszólásaik már csak aprópénznyi összeggel alakíthatják tovább a svájci frank árfolyamát, és a kormányfő által átadott ív is csupán 49 fillérrel gyengítette tovább a forintot a svájci frankhoz képest.

Mivel a kormány a jövő héten újabb ívet készül átadni, ezúttal az Egyesült Államoknak, a kommentekben várjuk olvasóink beszólásait.

25 KOMMENT

  1. A lakosság köszönje meg szépen Viktornak, hogy ígéretéhez híven megsegítette a devizahitelesek (irány Ócsa), rengeteg új munkahelyet teremtett (közmédia, + új Mtk. stb..), a nyugdíjak értékállóságát árgus szemekkel őrzi (rendvédelmisek, bányászok, stb…).

  2. Deutsch Tamás a mai napon leminősítette az USA adósságát BB mínuszra. Timothy Geithner, az USA pénzügyminisztere a hírről telefonon értesült, a beszélgetésből Geithner szavait sikerült rögzíteni: “who the fuck is Tamás Deutsch? … who? … and who the fuck is Viktor Orbán? … No, I’m not hungry… Hungary? What the fuck is that?”.

  3. Hírcsárda. 2020 július. A magyarok továbbra is kétpofára habzsolják a hiteleket. Az emberek és a politikusok is kétpofára. Az újságírók Győzike új autójáról írnak, a nép pedig habzsolja. Az értelmiség a Trómok Harczát meg a Lostot habzsolja kétpofára és az index.hu szennyoldalt is kétpofára. A szakértő blogok arról írnak amit valakitől hallottak, azt írják le újra, fontoskodva. Az értelmiség a 3. diplomáját habzsolja, miközben a világból semmit se ért.
    Az emberek boldogok. A bankok figyelmeztettek, hogy az országnak már csak 30%-a maradt, erre pedig kevés hitelt tudnak adni.
    Az értelmiség pedig habzsolja a Lostot és a semmire se jó szarosdiplomát.

  4. Anyatok fog maskor segiteni nektek Afganisztanban! Vedjetek meg magatokat hulye jenkik!

    Mi szoltunk, hogy ne bizzatok a negerre a vezetest! Csak a rap-ben es a kosarlabdaban jok.

  5. Bosszubol a “Valami Amerika” c. filmet atnevezzük “Semmi amerika”-ra Es kisbetüvel!!!!!!!!

    Uj amerikai alkotmanyt irunk, amit Deutsch fogalmaz es Schmitt irja le!!!

    A Függetlensegi Nyilatkozat ezentul Függösegi Nyilatkozat lesz. Meghozza tölünk! Ha nagyon felbosszantanak, akkor kokaintol!

    Hollywood helyere orszagzaszlot tetetünk.

    Feloszlatjuk az allamokat. Sokkal jobban hangzik az, hogy Kalifornia Varmegye!

  6. a zadósságválság miatt csukjuk börtönbe a zusa és svejc elnökét…
    és titkosícsuk őket 2087-ig…

    ki afasz az a IMF? nem annak van a qrós főnöke? és imf asszony szopni tud-e?

    dajcstompika és kovácspinabubuslacika sokkal nagyobb euro-pénerek….

  7. Azt miért nem csinálják, amit ellenzékben? Karácsony előtt küldenek 3000 kérdést nekik és akkor az egész IMF csapat bent fog üdülni egész télen, hogy a hülyébbnél hülyébb kérdésekre válaszoljanak.

  8. Tisztelt Karvalytőke!
    Lelepleződtetek!
    Kiderítettük,hogy nevetek: Izraeli Moszad Fiók.
    Még időben kipateroltunk benneteket,mert volt pofátok a Nemzet Szent Altestét szívni.
    Üdvözlettel:
    A Nemzeti Ügyek Kormányának Balfasz-ügyi minisztere, a Nemzet Dicső Vezetőjének Jobbkeze.