Miután fél Európa csődközelben, és Amerikát is leminősítik, a hetedik kerületi özvegy Szabó Kálmánné is vizsgálatot kapott a Moody’stól.

A Moody’s Investors Service özvegy Szabó Kálmánnét leminősítette: az eddigi"életrevaló kisöreg" kategóriából az "éhenkórász nyugger" kategóriába helyezte át, tovább rontva Szabóné hitelképességét és a befektetők bizalmát.

Özvegy Szabóné nem az első eset Magyarországon: az elmúlt hetekben a svájci frankban eladósodott Béres-családot is vizsgálta a nemzetközi szervezet: ők idáig a "háromgyerekes hülyék" kategóriában voltak, majd négy kategóriát zuhanva "csövesjelölt lúzereknek" lettek minősítve.

A Moody’s a jövőben több magyar nyugdíjast, svájci frank-hitelest és nagycsaládot is minősíteni fog, és bárki kategóriát válthat: lesznek, akik felkerülnek a legfelső, "rohadt burzsuj, tökömért jössz be elém index nélkül Maseratival" kategóriába, de sokan le is csúszhatnak a legalsó, "te meg itt dögölj éhen ahol vagy" kategóriába is.

5 KOMMENT

  1. A Múdísz nem ajánlja Özv. Szabó Kálmánnét befektetésre. Ha hejesen értelmezem Özv. Szabó Kálmánné első reakcióját, ő maga sem. Sőt, kifejezetten, bár kissé bennfennteskedően felszólítja a potenciás befektetőt, hogy ne próbálkozzon ilyennel, se közvetlen, se átvitt értelemben.

    Hivatalom nincs meggyőződve Özv. Szabó Kálmánné felszólításának őszinteségéről, semmilyen értelemben. Ezért vizsgálatot kezdeményezek, az Állandó és Szegény (ÁSZ) hitel-minősíthetetlen bevonásával.

    Az eredményt először a Magyar Nemzethez faxoljuk. Ják. Valakik, majd, miután a Kurz Info leközölte.