A szombaton Budapesten átvonuló melegfelvonulásra szélsőjobb szervezetek vasárnap az egész országon átvonuló hidegfronttal válaszoltak.

Dideregjenek a köcsögök!” mondta lapunknak Turul B. Péter, a Jobboldali Hetero, Csak Nagyon Részegen Megingó Szervezet (JOHECSNARÉM) elnöke, aki a szombati melegfelvonulásra válaszképpen vasárnap országos hidegfrontot szervezett.

Mivel a hidegfrontot előzetesen nem jelentették be a rendőrségen, azt hétfőre (mára) országosan fel is oszlatták a rendvédelem erői. Turul B. két kérdésünkre nem tudott válaszolni: arra, hogy nem gondolja-e izgatónak, ha egy férfinak a hideg hatására megkeményedik a mellbimbója, és arra, hogy látta-e a vasárnapi eső után a szivárványt.

Meleg szervezetek pedig elmondták: remélik, hogy a vasárnapi incidens után a nyár további részében újra a mellkas-izzasztó kánikuláé lesz a főszerep.

(Meleg olvasóinktól elnézést kérünk a cikkben szereplő "buzi" és "köcsögök" kifejezésért, azokat csakis a magas kattintásszám miatt írtuk bele. Lapunk elhatárolódik bármiféle homofóbiától, és Turul B. Péter is bevallotta négyszemközt, hogy őt sem a homoszexualitás zavarja, hanem inkább másnap az a kínos magyarázkodás.)

7 KOMMENT

  1. Nem kell magyarazni…Most kiderult, a hircsarda is buziberenc, zsidokal egy paszkat fujo alakulat. Tobbet nem is olvasom, hiszen minden igaz kereszteny futballszurkolo magyar tudja, hoyg aki a buzikat vedi, az maga is buzi!

  2. @Celtic: ilyen vallás-sport-nemzetiség kombót csak a “mi a neve a focista papnak?” viccben talál az ember, de azért jó 😀
    én azt figyeltem meg, hogy akik a legjobban szídják a búzákat, azok azért kaphatóak egysmásra, de inkább másra 😀

  3. @okinol: Van errol felmeres is: normal ember max. par percig figyeli a homokos pornot, de nem erdekli. Egy melygyokeres homofob viszont szexualis izgalmat erez kozben….

    Amugy a vallas annak kapcsan jutott eszembe, hoyg par evszazada szinten a jo keresztenyek jelentettek ki, hoyg “aki a boszorkanyokat vedi, maga is boszorkany”