Az előadóművész-kreatív a HírCsárdának adott exkluzív interjújában kifejti: nagy öröm neki, hogy felléphet a Sziget 0. napján, mert eddig a lelépésen gondolkozott.

HírCsárda: Mit érzett akkor, amikor megtudta: a Tankcsapda után idén Ön kap fellépési lehetőséget?
Geszti Péter: Ezt a Gerendai Karcsi már nekem is elmondta, mondhatni faarccal közölte, mondtam is neki, hogy inkább feküdjön keresztbe, és ne nyikorogjon már annyit a szálkás testével. Persze azért örültem, de kicsit sem őrülten, mert éppen kávét őröltem.

Egy pillanatra sem tudja abbahagyni a gyenge szóviccek gyártását?
Hát ki, ha rajtad kiüt a hákli? Nem állhatok le, mert akkor fel kell állnom, az meg ilyen korban nehéz. A vicc-blitz amúgy is bejön, amikor én is bejövök, akkor mindenki bent lesz, mint a menzeszes herpesz.

Értjük a célzást, igyekszünk gyorsan végezni az interjúval. Miket várhatunk a programtól?
Lefagyást, mert annyira cool lesz az egész. Na de a viccet félrelépve ott leszek majd félbetépve, mint egy rakat plakat.

Ez nem is ér, hiszen csak ékezet nélkül működik a rím. Ez lesz végig a Szigeten is?
Lesz ez meg az, egy kicsi Jazz+Az, meg egy kis dzsungel-láz, ha értitek, hogy mondom, amikor a szöveget ontom. A Gesztiválon ott lesz a sok Geszti Eszti, és amikor kinyílik a Gesztiláda, akkorák leszünk, mint Gesztergom.

Nem túl nagyképű dolog Gesztiválnak hívni a rendezvényt?
Én bírom, mint a tokazsírom, mikor Károlynak hívom. Nem értem a név-parát amikor robban a szív és az égben a néz.

Ezt már egyáltalán nem értjük, úgyhogy erre nagyon nehéz visszakérdezni bármit is.
Ez amolyan felvárás, mint az elvárás, csak nem párás, mint amikor a szem üveg. Ez nem üreg, ez király sáv. Na Csárli Brékó.

15 KOMMENT

  1. Mikor megy már ez a tenyérbemászó alak nyugdíjba????

    Már első fölbukkanása óta hányingerkeltő ez az alak 🙁

    Mutassatok már valakit, aki elmegy és valaha fizet ennek az embernek bármilyen művéért… suttyók kedvence

  2. Peti, menj el vilagot latni…es ha ragad rad valami a zeneröl, akkor hozd haza. Tehat, ha ragad rad valami a zeneröl. A szövegelesedet hagyjuk, mert az tenyleg egy darab kaptafa. Ertsd ugy, hogy egykaptafa.

  3. Egykutya egy bizonyos TraBarna nevű “humorista” “előadóművésszel”: csak egyfajta, másodjára már egyáltalán nem (elsőre is csak egy kicsit) vicces “stílusra” képes.

    Mennie
    kellene
    elfele
    nemde?

  4. Klassz… és ez a kétórás koncert a gesztivál nevet viseli, mert tréfás barátunk nem bírta ki, hogy ő csak egy fellépő a sziget fesztiválon, neeeem, az övé egy külön gesztivál a fesztiválban (remélem ráborul a színpad, és fölrobban)