A miniszterelnök külön blogot indít a HírCsárdán, mivel az utóbbi időben számos hibát vétettek munkatársai, akiket nem árt megfegyelmezni. Ezt fogja nálunk dokumentálni.

De nemcsak a Fideszben, a kormányban, vagy a parlamentben, hanem az élet számos más területén is elkél egy-egy atyai pofon, amit mostantól a fizikai erőszaktól sem visszariadó Orbán fog kiosztani. Legelőször a meggondolatlanul nyilatkozó, túl drága szolgálati autót bérlő Lázár János került Viktor kezei közé. Itt volt már az ideje. Orbán büntet, első rész:

15 KOMMENT

  1. Ne tessenek mán bántani az a drága fiatalembert, mert ő csak jót akar.
    Ide Hódmezővásárhelyre próbálja hozni az AUDI székhelyét ahol már a polgármester választáskor megígérte, hogy a férjem lesz a portás.

  2. Na jó van janika. Nem KÉT állásod lesz, és akkor nem kell autóznod. Választhatsz:idehozzuk Hódmezővásárhelyt, és nem lesz autód, vagy kapsz egy repülőt, és a repülőteret magadról nevezheted el. JANIMEZŐHELY.

  3. Végülis csupán szimbolikus lehet a büntetés, mert akkor rég el kellett volna zavarnia a csapatát, ha nem a neki tetsző módon képviselték volna az elképzeléseit.
    Halott házában a kötelet a megvágott felvételről beszéni akkor, amikor a fidesz sikeres puccsának alapja az “öszödi”-beszéd 58 másodperces kivonata volt. 🙂