Egy frissen napvilágot látott felmérés szerint aki ezt a felmérést olvassa, nem normális, mert odakint gyönyörű idő van.

„Végre meleg van, süt a nap, csiripelnek a madarak, ennek ellenére még mindig vannak, akik ennek a felmérésnek az eredményeit olvasgatják." – foglalta össze az eredményeket Dwight McLaren, a sussexi egyetem olvasásszociológiai tanszékének vezetője.
A tanulmányból az is kiderül, hogy a megkérdezettek 40%-a nem vette fel a telefont, mert valószínűleg vagy ebben a témában olvasgatott az interneten, vagy kint volt a szabad levegőn.

A kutatócsoport már a novemberi hidegek előtt elkezdte a kísérletsorozatot, amelynek eredményeit most publikálták. Sajtóértesülések szerint azért vártak ki a nyilvánosság elé lépéssel, mert szerették volna, ha az eredmények napvilágot látnak.

„Igazából Önöket is sajnálom, a sajtó képviselőit, mert itt kell rohadniuk, miközben sétálhatnának valahol a friss levegőn. De itt legalább pogácsa van." – fejezte be a sajtótájékoztatót McLaren, majd hozzátette: a kutatás eredményei tökéletes összhangban vannak a tavaly nyáron végzett kísérletsorozattal, amelynek során arra kívántak rávilágítani, hogy aki sokáig kint ül nyáron a napon, az hülye.

4 KOMMENT

  1. Mivel úgy kezdődik, hogy „végre meleg van”.
    És azok normálisak, akik a szabadban vizsgálják egymás spermium számát?
    Igen, az eredmény napvilágot látott. (a fenti fotó nem illusztráció)
    🙂