A nagy előd iránti tiszteletből egy törvényjavaslat Széll Kálmánra nevezné át Matolcsy Györgyöt..

Később a Széll Kálmánról elnevezett Matolcsy Györgyről neveznék vissza a Moszkva teret is, hacsak Elvis Presley nem túrja ki a jelentős gazdaságpolitikust

Matolcsy örült a javaslatnak, hiszen így az általa készített tervet is sokkal inkább magáénak érezné és ha rosszul sül el, egy egyszerű visszakereszteléssel karrierje sem szenvedne el jelentősebb törést. Tarlós István cáfolta ugyanakkor, hogy gazdasági okokból minden közterületet Széll Kálmánról neveznének el a fővárosban, ezzel is spórolva az utcanévtáblákon.

Pintér Sándor Deák Ferencre keresztelése is napirendre került, ám végül Fellegi Tamás Széchenyi Istvánra keresztelésével együtt elvetették.

4 KOMMENT

  1. Ott hátul az eredeti festményen kinagyítva a jobb alsó sarokban kézjegyként még Vinci látható, de a kód megfejtése után, amit a keresztbe rakott kezek alatt találtak, sikeres kicsomagolás után megfejtettek.
    Brit tudósok felfedezték, hogy a szerző (aki megelőzte a korát), fényelnyelő ultrahanggal pásztázva (amit a denevérek haláltusájukkor adnak ki), felfedi az eredeti szerző nevét, ami nem más, mint Dicaprio.
    A kutatás további sikere, hogy kicsomagolás után, ha az új demokratikus Alkotmánnyal behintjük (2010 bit/sec), megkapjuk a festmény eredeti címét is.
    Elfújta a széll.