Teljesen összetörten távozott a Fonogram-gáláról Liszt Ferenc, miután egy kategóriában sem hozta a kötelezőt.

„Évet neveztek el rólam, baszki, erre a nemzeti filharmonikusok egy Bartók-albummal nyernek. Szánalmas, koppintás az egész, én legalább a saját cuccomat pakoltam fel a CD-re.” – nyilatkozta Liszt, majd többen a bárpult felé látták távozni, ahol a Tabu TV riportereinek adott egy meglehetősen pikáns interjút.

 „Nagyon jól mentek az eladások, bár a Dalok-album dalait viszonylag keveset játsszák a rádiók. Többet vártam ettől az egésztől.” – kiabálta a kamerába láthatóan részegen, Barbee melleit fogdosva a művész, majd a tinisztár és Tabáni István kíséretében elhagyta a gála helyszínét. 

Bár azt nem tudjuk, mi történt a folytatásban, bennfentes információink szerint Barbee nem véletlenül volt jelen: Liszt következő lemezével ugyanis a tizenéveseket célozná meg. A kollaborációra mindig nyitott, tehetséges popsztár, Fluor máris jelezte, hogy közreműködne a „Töltsd fel a képed a myvip”-re munkanéven futó albumon.

Az idei Fonogrammal egyébként nem csak Liszt volt elégedettlen. A tinisztár Éder Krisztián, művésznevén SP nagy népszerűsége ellenére még jelölést sem kapott idén, így úgy döntött, saját díjat alapít önmaga és el nem ismert kollégái számára. A Monogram-díjat már a jövő héten átadják, egyelőre három kategóriában. A legjobb férfi előadó díjáért SP és az új magyar Justin Bieber, MM verseng majd egymással, míg a legjobb zenekar a BNF és az AFC közül kerül majd ki. A zenei produkciók mellett kiosztják még az év filozófusa díjat is, ahol még nem hirdették ki a jelölteket, de Tamás Gáspár Miklós minden bizonnyal köztük lesz, és számítunk egy jelölésre a Való Világ 4 egyik játékosának.

6 KOMMENT

  1. Tisztelt Magyar Zenei Társadalom!

    Azonnal követeljük egy NFC nevű zenekar megalapítását.
    Ez a diszkrimináció már elfogadhatatlan!

    Tisztelettel:

    Dr. phd. habil Polgár Jenő
    EsélyEgyenlőséget a National Football Conference számára” Egyesület