Egy emberként indult meg a tömeg

Több képviselő szenvedett könnyebb sérüléseket, amikor a két frakció kivonult az új alkotmány szabályozási elveiről szóló határozati javaslat tárgyalásáról a Parlamentben.

Elsőként Vágó Gábor (LMP) indult el egy emberként a kijárat fel, miután hangsúlyozta, hogy nem demokratikus a folyamat. És mivel egy emberként képviselte az egész frakciót, saját magának okozott sérülést, amikor többedmagával ütközött az ajtóban. Az MSZP frakciója azután indult meg, hogy Tóbiás József frakcióigazgató elhintette, krémeskiárusítás van a büfében.

Ekkor elszabadult a pokol, először Bárándy Gergely borult fel a még az ajtóban fetrengő LMP-sen, majd a figyelmetlen Lamperth Mónika ejtette rájuk a több száz darabból álló hangvillagyűjteményét, amin Mesterházy Attila is elcsúszott és egészen a női vécé ajtajáig sodródott majd orrát törte.

Mint utólag megtudtuk a névtelenül nyilatkozó Huszár Sanyi bácsitól, aki 1970 óta teremszolga a Parlamentben, nem lett volna gond ha az összes kijárat nyitva van. Ám takarékossági okokból az ülésteremben sajnos csak az egyik szárnyas ajtó fele van nyitva már vagy egy hónapja.

8 KOMMENT

  1. dőt vóna rájuk a kétszárnyas ajtó. egyszer jártam ott, azok masszív kis fadarabok, egy is agyonbaszta volna az egész alkotmányozó nemzetgyűlést, vagy hogy a rossebbe hívják manapság, hogy bemennek a kupolába aztán basszák a gyöpöt egész nap.

    a tömjénzsolt ott is lődözhetne egy kicsit, vaktában is díjnyertes barmokat találna el, akkor is ha véletlenül fejen lövi saját magát.

    a képen valami eszkimóparádé van?

  2. A képen nem exkimók vannak, hanem Észak-Koreai állampolgárok a Tumen téren, és szeretett vezérüket Kim Dzsongil-t várják. (Egyébként látszik is az áhítat az arcukon)

  3. végre emberi arcukat mutatták ezek a politikusok. krémeskiárusításra persze hogy megindultak, ki nem tenné? hámér, emberek vagyunk, nem? mééé nem? hát de.. nem? mé, méé nem? hát dee