Fluor az MPT mikrofonjába próbált beszélni

Közleményben búcsúztatta a magyar zenei előadót, Fluort a Magyar Pszichiátriai Társaság (MPT). A szervezet szerint a sztár túl fiatal volt ahhoz, hogy ilyen csúnyán távozzon, de mindent megtesznek majd, hogy ilyen többé ne fordulhasson elő.

“Mély megrendüléssel fogadtuk a popsztár Lájk című albumát, egyúttal visszaadta a munkánkba vetett bizalmunkat” – nyilatkozta dr. Kurimay Tamás, az MPT elnöke. Kurimay elmondása szerint nagyon ritka, hogy valaki ennyire fiatalon feladja, ezért az ügyben valószínűleg szerepet játszhatott valamilyen depresszív drog, nagyobb mennyiségű keményítő, valamint egy levelibéka is. A közlemény után az elnök elnézést kért, mondván: még ő is a sokk hatása alatt áll, és a gyász beszél belőle. Ezután fegyvert rántott és lelőtte furán mozgó, bohócnak öltözött munkatársait.

“Vágom mi a szitu, na gyere ide, figyu” – reagált némi meglepetésre a közleményre Fluor, majd hozzátette: pa-pa-party van a kecójában minden pénteken, pontosításként pedig hozzátette: általában úgy van. Az eset több 14 éves rajongót is heves sikoltozásra késztetett, őket jelenleg az MPT munkatársai kezelik regresszív hipnózissal.

Lapzártánk közben érkezett a hír, hogy a LEGO Magyarország levélben tiltakozott a “Mizu” című sláger dalszövegének “álljunk össze, mint két kicsi LEGO” sora miatt, ugyanis a szöveg szexuális utalása olyan színben tünteti fel a LEGO-t, mintha szexuális segédeszköz lenne.

12 KOMMENT

  1. 1. lefeküdt SP-vel = buzultak egyet

    2. lefeküdt SP-nek = benyalt neki csontig, hagyta megvenni magát, de csupán eszmei értelemben. amennyiben fizikai értelemben történt, lásd 1. pont

  2. Ha a Szalai Panni nem állítja le gyorsan ezt a pszichopa-pa-patát, a tinik elkezdenek legókat dugni, és akkor hogy lesz 2014 a gyarapodás éve? Vagy legalább adót vetnének ki rá pl partisarcot.