Egy újrakiadott Ady kötet borítójáról csentük az illusztrációt

A benzináremelések hatására a MOL kútjain ezentúl aranyrudakkal, gyémánt ékszerekkel és kereskedelemre alkalmas szervekkel is lehet fizetni.

Próbaképpen a MOL budafoki úti kútjánál a személyzetet egy aranybecsüssel egészítik ki, aki törtaranyat, aranyrudakat és kisebb aranyrögöket is elfogad egy-egy tank benzin ellentételezéseként, de igény esetén aranyfogak- és erek eltávolítására is ki fogják képzeni.

Szintén megjelennek a MOL kútjainál hászid zsidó gyémántkereskedők, így a brillekkel érkező benzinvásárlók is nyugodtan fizethetnek kedvenc ékszereikkel.

A MOL székháza melletti kútnál helyezik üzembe azt a drive-through ambulanciát is, ahol a tankolásért felajánlott májakat, veséket, gerincvelőket távolítják el az autósokból. Figyelem! Hozott szerveket a benzinkutaknál nem áll módjukban elfogadni, így nem érdemes az autósoknak a közelükben élőket elkezdeni darabolni és benzintanknyi egységekben bezacskózni, amikor tankolni indulnak.

Ha a benzin ára tovább emelkedik, akkor lehetséges, hogy a bankkártyás fizetést is továbbfejlesztik oly módon, hogy magát a kártyát és a hozzá tartozó számlát kell fedezetként otthagyni, de egyes benzinkutak megkezdték a tárgyalásokat ingatlan értékbecslőkkel is, így nem lesz akadálya, hogy házzal vagy termőfölddel fizessünk az utózás élményéért.

7 KOMMENT

  1. De majd lehet az éppen betankolt benzinnel is fizetni. Sőt az is előfordulhat, hogy a tankolt benzin ára több benzin lesz, mint amennyit tankoltál. Ilyen esetekre felkészülve érdemes nagyobb mennyiségű benzint vinni a tankoláshoz.

  2. Természetesen lehetőség lesz magával a használt járművel is fizetni. Az a vásárló, aki teletankolást kér, a leadott autóért cserébe egynapos ajándék kölcsönbiciklit kap, mely bármely MOL kúton leadható.
    Ezzel párhuzamosan megkezdték a tárgyalásokat a Fővárosi Önkormányzattal, a négyes metró terveinek módosításáról, hogy a vonal közelébe eső MOL kutaknál különleges, csak felszállásra alkalmas megállók létesüljenek.

  3. Ne késlekedjen senki, akinek van benzinje, az adja be a zaciba!
    Nem adok neki öt évet, és az lesz mint anno a Mad Max-ben.Majd a nomádok jól letámadnak mindenkit.
    Én biztos hogy villamossal fogok járni!