Szerelmem a véres fagylalt címmel egy bölcsiseknek szánt erotikus kötet is elkészül hamarosan

A népszerű költő, Varró Dániel új kötetének izgalmas részleteit kizárólag a HírCsárdán olvashatják. Az Akinek a lába hatos korszerű mondókák kisbabáknak sikerén felbuzdulva újabb korszerű mondókákat gyártott a fiatal költőzseni.

„Fantasztikusan korszerű, hangsúlyozom: korszerű ez az alkotás!” – mondta a népszerű kritikus, Steiner Milán Enyelgő.

„Mi a posztmodern reneszánsza, ha nem ez?! Elég már a sok kiégett nyálas prücsökmanó untatásából. Ha én szülő lennék, biztosan behánynék a sok elcsépelt csigabigás, csip-csip csonkás, cinkebillegetős-mutogatós majomkodástól. Végre valami korszerű, ami hozzá mer nyúlni a kor aktuális szócsokrainak letisztult boglyáihoz.”

A kritikus felolvasta szerkesztőségünknek a számára – ahogy ő fogalmazott  -„legkorszerűbbnek” tartott kisbaba mondókákat: „A babák mind egy szálig naturálisak. Meg akarják fogni a szemgolyót, nem?! Felkenik a kakit a falra, mert valami készteti őket. És az a késztetés maga az élet. Kell nekik a természet és a közeliség:

Játszós /  Rappelve és beatboxolva, utolsó szótagot hörögve kántálni!

Akinél a kuki lapos,
Nem vágja le a villamos.
Hosszában kell sínre tenni,
Nem látja meg a Wayne Gretzky.

Evős / Affektálva, ordítva kell belevésni a kis görény agyába, hogy egyen rendesen!

Pálcika nénin pálcika láb,
Nem több: kétdimenziós báb.
És halrudacskát eszik-e a’?
Nem, hisz ő miss anorexia.

Lájtos / Szántó Öcsi bácsi hangján búgva mondani egyenesen a gyerek arcába!

Bimbi végén alszik a tej,
Így lesz bébi joghurtkehely.
Teszünk bele finom málnát,
Rottyantsuk szét apád álmát.

Látós / Selymesen, halkan mondani, ahogy Vámos Miki bácsi beszél!

Szemgolyódon pihen a buci
Sötétet látsz apró babuci
Elveszem a zsemlét hopp,
Morzsásan, de látni fogsz!

A szerkesztőség családos tagjai – így Pista bá is – feszülten várják az új kötet megjelenését.

9 KOMMENT

  1. Van ideje, mit mondjak… ahogy egy előttem szóló mondta, mentális faszverés. Meglátnám, ha Danika is egyszer az életben, csak pár napig hasznos munkával kellene pénzt keressen, maradna-e még energiája hasonló szarokra?

  2. Petőfi jóslata (ahogy megvalósult) Önismerethez!

    Petőfi jóslata nagyon “bejött”! “Ha a nép uralkodni fog az irodalomban, közel áll ahhoz, hogy a politikában is uralkodjék!” Írta Arany Jánosnak a Toldi születésekor! Mára beteljesült! Csak nem szereplőként, hanem az “alkotókként” irodalmat „hamisítók” uralkodnak az irodalomban, politikában!

    . Annak, hogy ‘á sok szellemi erővel rendelkező zsidóság az irodalom terén csak reklám-silányságokat tudott termelni: nem csak racionaliz¬musa az oka. Racionális volt a római is, irodalma mégis világképletté lett. Legfőbb oka éppen az, hogy a zsidó írók mindenütt hazug alapra: más faj pszichéjébe, vagy egy gyökértelen „nemzetközi” ideológiába, hamis elvonásokra helyezkednek.
    Minden egészséges faj magának épít jövőt, és amelyik faj hagyja, hogy egy másik faj életépítésének eszközéül használja fel, megérdemli az elpusztulást. De milyen propagandamunkát végez ezen a téren a magyar intelligencia: a magyar arisztokrácia és a magyar középosztály? Szabó Dezső
    írók, politikusok, mindenfajta újságok riporterei, röviden irodalmi ügynökök úgy a szocialista mozgalomban, a fenekük pedig a német sajtón ül. Minden újságon rajta tartják a kezüket, és elképzelheted, hogy milyen émelyítő az, az irodalom, amit ez eredményez. Ez az egész zsidó világ, Michael Bakunyin