A DVD-sorozat díszdobozának tervezete sokat sejtet

A tiszta ész kritikáját, A gyakorlati ész kritikáját és az Ítélőerő kritikáját dolgozza fel a hamarosan DVD-n és a Teensluts.com oldalon megjelenő pornófilm, melynek munkacíme Kategorikus cunnilingus,
ám még az Immanuel 3 is versenyben van.

A főszerepet Emanuelle Cunt, kalinyingrádi pornósztár és rendező alakítja. Lapunk megkereste a színésznőt, de gyorsan elnavigált az oldalról, mivel a demo videó hamarabb indult be és nem volt levéve a hang. E-mailes kérdéseinkre először egy orosz nyelvű árlistát, ám később már értékelhető válaszokat is kaptunk.

Emanuelle-nél elsőként azt feszegettük, hogy tisztában van-e azzal, hogy Kant férfi volt, így furcsa, hogy karakterét, aki a történet szerint a königsbergi egyetemen csábít el főleg diáklányokat, nő alakítja. Emanuelle szerint, akik megnézték a film első változatát, nem kifogásolták a történelmi hiteltelenséget, sőt örültek ennek. „Szép az, aki érdek nélkül tetszik.” – egészítette ki okfejtését Cunt, ám kénytelenek voltunk az idézetet pontosítani.

Arra a felvetésünkre, hogy Kant sosem nősült meg és csak két dolog érdekelte: a csillagos ég felette és az erkölcsi törvény benne, szintén frappáns választ kaptunk, Cunt ugyanis filozófus elődjéhez hasonlóan azt vallja, hogy úgy cselekszik, hogy önkénye szabad gyakorlása valamennyi ember szabadságával együtt állhasson fenn, egy általános törvény szerint.

Ennek illusztrálására bemutatott egy csoportos kikötözéses szadomazo jelenetet is. Cunt utolsó kérdésünkre, hogy mi lesz a következő filmje nem adott határozott választ. Meg nem erősített források szerint Martin Heidegger: Lét és Idő című művét dolgozza fel, főleg az análszex jegyében.

9 KOMMENT

  1. Vigrával megerősített forrásunk szerint az orosz stáb már forgatja
    szenzációsnak ígérkező filmjét, melyben Lenin leleplezi Krupszkaja
    lánykorának titkait.
    Munkacím: Engelsz, hogy Marxoljalak!