Stohl szerint Midget Mac, a törpe rapper megoldást jelenthetett volna

A Való Világra a kutya se kíváncsi, a valóságshow-hősök önbizalmát azonban nem akarja összetörni a csatorna, így ők úgy tudják: a show megy tovább.


A szereplőket beszavazzák, és ebben a szériában annyi könnyebbségük lesz, hogy a beköltöző show során igénybe vehetnek költöztető munkásokat és egy darab furgont is, hogy legalább a saját kényelmük biztosított legyen. Az ország azonban annyira nem kíváncsi rájuk, hogy az RTL Klub valószínűleg hamarosan leveszi a képernyőről, és helyette a csehszlovák Kisvakond-rajzfilmsorozatot fogja adni, ami garantáltan jobban teljesít majd. Azok a nézők, akik közben egy hét tévézést kihagynak, a teletext 657. oldalán olvashatják el, hogy lett a szilikonmacákból kantárnadrágos vakond.

A bent lakóknak pedig nem szólnak, hogy az adás lekerült: ők abban a hiszemben fognak bent élni, hogy idekint nagyon nagy sztárok. Ez azért is hasznos, mert játékos feladatként bármit rájuk lehet bízni, így például női topok varrását heti hét napon át, adatrögzítést és borítékolást, vagy frappáns kampányszövegek írását a következő választásokra.

Februárban aztán szakértők szerint a villából valószínűleg egyből a pszichiátriára kell őket szállítani, hogy feldolgozzák: mégse sztárok, ám nagyon sok olyan munkát elvégeznek, amire nincs jelentkező, így négy hónapig celebek helyett hasznos emberek voltak.

7 KOMMENT

  1. Most azt hiszitek, hogy ezt tit találtátok ki, pedig volt már majdnem szó szerint ilyen szitu, amikor a TV2-nél a második Big Brother akkora bukás volt, hogy a főműsoridős összefoglalókat először átrakták késő estére, majd 1-2 héttel koráűbban be is fejezték a tervezetnél, a bentiek jól meglepődhettek, hogy a kutya se kíváncsi rájuk, miközben az előző széria meg örjöngő siker volt.

  2. Kamu az egész. Nekem elhihetitek.
    Egyébként tök unalmas meló az enyém, állandóan újra kell venni a jeleneteket, hogy látszódjanak a mellek. Ezek a szerződtetett “villalakók” meg nagyon nehezen tanulják meg a szövegüket.